• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMWAY Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Elimde fazladan kayıt seti var. Yardımcı olabilirim istanbuldan.

Son düzenleme:
Merhaba amway a üye olmak istiorum, forum sitelerinde bi dolu olumsuz şey okudum sizce girmelimiyim bu işe?

Ben tam 3,5 yıl üyesiydim ürünlere bir diyeceğim yok ama nekadarı bitkiseldir araştırın derim. Okuduklarınıza gelince ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye bir söz var , siz bilirsiniz yinede eğer hala üye olmadıysanız. Ben şu an yerli bir ürün kullanıyorum hemde her türlü sertifikaları var vede mükemmeller. Tavsiye ederim.

Ben tam 3,5 yıl üyesiydim ürünlere bir diyeceğim yok ama nekadarı bitkiseldir araştırın derim. Okuduklarınıza gelince ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye bir söz var , siz bilirsiniz yinede eğer hala üye olmadıysanız. Ben şu an yerli bir ürün kullanıyorum hemde her türlü sertifikaları var vede mükemmeller. Tavsiye ederim.

3.5 yıl üyesi olduysanız zaten kalitesine şahit olmuşsunuzdur. Kaldıki amway hakkında olumsuz yorum yapanların büyük bir kısmı çeşitli sebeplerle işi yapamayan üyeler. Fiyat ve kalite ikilisi bağlamında istediğiniz şekilde araştırın. Asla sizi utandırmaz.

Evet tamamen inanıpta araştırmayanlardan olduğum için 3,5 yıl üyesiydim, üstelikte %18 seviyesinden ayrılmıştım. Sizce bu başarısızlıkmıdır? Ben onun yerine çıkan kendi ülkemin ürününü tercih ediyorum. Her türlü sağlık ve doğaya zarar vermediğine dair sertifikalarıda olduğu için güvenle kullanıyorum.Yoksa başka birşey ima etmek istemedim. Bu herkesin kendi seçimidir. Fakat denemenizi tavsiye edrim. Sanırım iş olarakta yapıyorsunuz. Siz amwayde 150 tl alışverişte 40 tl gibi kazanırken biz ilkinde 137,5, ben şu andaysa 187,5 tl kazanıyorum. Üstelikte param ülkemde kalıyor. Deneyin derim

Evet tamamen inanıpta araştırmayanlardan olduğum için 3,5 yıl üyesiydim, üstelikte %18 seviyesinden ayrılmıştım. Sizce bu başarısızlıkmıdır? Ben onun yerine çıkan kendi ülkemin ürününü tercih ediyorum. Her türlü sağlık ve doğaya zarar vermediğine dair sertifikalarıda olduğu için güvenle kullanıyorum.Yoksa başka birşey ima etmek istemedim. Bu herkesin kendi seçimidir. Fakat denemenizi tavsiye edrim. Sanırım iş olarakta yapıyorsunuz. Siz amwayde 150 tl alışverişte 40 tl gibi kazanırken biz ilkinde 137,5, ben şu andaysa 187,5 tl kazanıyorum. Üstelikte param ülkemde kalıyor. Deneyin derim

O zaman isterseniz ürün yada markayı yermek yerine desteklediğiniz marka ile ilgili bir topic açabilir ve insanların aklının karışmasına mahal vermemiş olursunuz. Ben o sistem kötü bu ürün kötü demek yerine şu sistemi tercih ediyorum demeyi daha uygun buluyorum. Tabi bu da benim naçizhane görüşüm. Başarı kriteri ise kişiden kişiye olduğu gibi şartlara göre de değişen son derece subjektif bir olgudur bence.

onun yerine çıkan ürün nedir bilgilendirir misiniz?

amway serbest girişimcisiyim cok ama cokta mutluyum amerikanın malı veya ürünleri almayın sakın dıyenlere ıse ellerındekı telefonların altlarındakı arabaların sampuanlarının makyaj malzemelerının nerden geldıgını sormak ıstıyorum ıstesekte ıstemesekte hayatımızda amway ısınde hem para kazanıyorsun hem bılgı alıyorsun hemde dua alıyorsun buda bızı mutlu edıyor...

Merhaba.Onun yerine Türkiyede Denizlide üretilen ve sertifikaları olan, ritha adındaki bitkiden elde edilen ERSAĞ firmasının ürünlerini tavsiye ediyorum. 4 yıllık üyesiyim ve ürünleri gerçekten çok güzel. Face aracılığıyla tanıtımını yapıyor ve yardımcıda oluyorum.Sorularınız varsa yanıtlayabilirim. üyelik ücreti, zorunlu sipariş ve üyelikten çıkarılma gibi şeylerde yok.

amway serbest girişimcisiyim cok ama cokta mutluyum amerikanın malı veya ürünleri almayın sakın dıyenlere ıse ellerındekı telefonların altlarındakı arabaların sampuanlarının makyaj malzemelerının nerden geldıgını sormak ıstıyorum ıstesekte ıstemesekte hayatımızda amway ısınde hem para kazanıyorsun hem bılgı alıyorsun hemde dua alıyorsun buda bızı mutlu edıyor...
tabiiki dediklerinize katılıyorum ama alternatif birşey varsa niye tercih etmeyelim değilmi?( bu arada odedikleriniz bana hiç yabancı değil çünkü söylediğiniz herşey zamanında banada öğretilmişti, şunları deyin bunları cevaplayın diye) yinede başarılar diliyorum çünkü emek veriyorsunuz

yazımı okudunuzmu? daha fazla bilgi verebilirim isterseniz. çünkü bizim amacımız gerçekten doğaya ve canlılara zararı olmayan ürünleri kullanmak. geleceğimiz tehlikede ve bu doğa birgün bizden intikamını alacak, almaya başladı bile bence nedersiniz?

Kızlar ben ürün sipariş ettim ama kargoya verilip verilmediğini nasıl öğreniyoruz?

Mrhb nesrin hnm
Oncelikle belirtmek isterim ki bende bir zamanlar amway girisimcisiydim lakin belli basli bazi sebepler beni amwayden soguttu ve baska bir firmayla yuzde yuz yerli bir firma olan ersag ile tanistim iyiki de tanismisim amway e gore inanilmaz artilari var
1. Her seyden once turk mali ulkemiz kazaniyor
2. Paramiz israile silah ya da mermi olarak donmuyor
3. Uyelik ucreti yenileme vs yok
4. Kariyerden dusme yok
5. Ardisik 2 ay da kariyer yapma imkani
6. Amway de poset bile ucretli ersagda boyle degil
7. Ersag daha organik
8.promosyonlari harika 150 tl ye 5 urun hediyyesi var
9. Amway de ilk asama 200 puan yaklasik 800 tl lik siparise denk gelir burda ise ilk asama puan 100 tl lik alis verise denk geliyor
10. Kisisel bakim ve temizlik irunleri cok daha iyi.
Daha pek cok sey sayabilirim ama amway e verdiginiz emeklerinizi dusunerek iciniz daha fazla cizzz etmesin istiyorum
Iyi aksamlar

trabzon ve rıze cevresinden ürün temin etmek isteyen yahut üyelik düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim...

Henüz Amway le tanışmadıysanız eğer çok şey kaçırıyorsunuz...

http://www.amway.com.tr/user/liderpolat:nazar::nazar::nazar:

merhaba amway in yeni çıkarmış olduğu bir ürün hakkında bilgi almak istiyorum. oto boya çıkarıcı diye bir deterjan varmış yada sprey fakat ben internetten baktım bulamadım bana bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz rica etsem.

Back