• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMWAY Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

merhaba amway in yeni çıkarmış olduğu bir ürün hakkında bilgi almak istiyorum. oto boya çıkarıcı diye bir deterjan varmış yada sprey fakat ben internetten baktım bulamadım bana bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz rica etsem.

Merhaba. Söylediğiniz ürün sanırım araba cilası. Ancak bu ürün boyayı değil arabann üzerindeki eski cilayı söker ve aynı zamanda cila yapar.

arkadaşlar bn evde hanımıyım ve birseylerle uğraşmak istiyorum amway ın satış temsilcisi olmayı düşünüyorum bunu yapan varsa bilgi vere bilir mi,. mesala nasıl temsilci olunuyor, bize karı var mı katolog gönderiyorlar mı.... vs

arkadaşlar bn evde hanımıyım ve birseylerle uğraşmak istiyorum amway ın satış temsilcisi olmayı düşünüyorum bunu yapan varsa bilgi vere bilir mi,. mesala nasıl temsilci olunuyor, bize karı var mı katolog gönderiyorlar mı.... vs

Merhaba, iyi niyetli yazınızı okudum ancak bazı noktalarda yenilikler var. Yanlış bilgilendirme olmaması açısından onları düzeltmek gerekir diye düşünüyorum. Öncelikle giriş ücreti 12 TL den 15 TL ye çıkarıldı. Bununla birlikte, üyelik aktivasyonu için alınan 65 TL 45 TL' ye indirildi. Ürün fiyatlarına gelince karşılaştırma yapmak için doğru marka kategorisine değerlendirmek gerekiyor. Söylediğiniz gibi söz gelimi temizlik maddeleri ilk bakışta pahalıymış gibi görünse de aslında senelik ve/veya 6 aylık periyodlarda total de son derece ekonomik ve sağlıklı ürünler kullanılmış oluyor. Makyaj ve kozmetik ürünlerinde ise, Beautycycle Nivea Olay vs gibi markalarla kıyaslanabilir. Bunlarla kıyaslandığında doğala daha yakın ve sağlıklı ürünleri (aynı zamanda uzun kullanım ömürlü) almış olursunuz. Artistry markası ise Clinique Estee Lauder gibi lüx segment markalarla kıyaslanır. Bunlarda da kalite olarak yine çok daha sağlıklı, bitkisel, ve uzun ömürlü ürünler kullanırsınız. Ayrıca koşulsuz 90 günlük iade hakkınızda her zaman bakidir.

%30 luk kar payı kesinlikle doğru. 100 tL satış yaparsanız 30 TL si cebinize kalır. Ayrıca işi satış haricinde geliştirmek isterseniz de hem sosyalleşmiş hem de kişisel gelişim için kendinize paha biçilmez bir yatırım yapmış olursunuz.

Sevgilerle

Tüm bunlara ek olarak aldığınız her rün %30 indirimli. bu da demek oluyorki ürün başına %30 kar payınız var. İSanbuldaysanız yardımcı olabilirm.

alışveriş yaptığım yakınımdan biliyorum amway işini.ben sadece ürün kullanıyorum ve üye değilim. aynı şekilde ersağın damlasını denedim yine çevrem aracılığıyla..kokusu ciddi anlamda rahatsız ediciydi ve istediğim verimi de alamadım maalesef.burada müşteri kapmak uğruna seviyesiz karşılaştırmaların yapılmasını hoş bulmuyorum.mesela "ersağ daha organik" falan denmiş.herkes dener görür. ama insanları işinden etmenin bir anlamı yok.ben sadece küçük bir deneyimimi paylaştım örnkte olduğu gibi.amway işini yapan yakınım bu iş sayesinde evini geçindiriyor,çocuklarını okutuyor evine ek gelir sağlıyor."aman amway den şöyle uzak durun böyle kaçın" diyerek kendi işinizi güzelleştirmiş olmazsınız. amway'de ekstra katalog siparişle geliyor bunu biliyorum.fakat kullandığım diş macunu,kozmetik,cilt bakımı ve saç bakımı ürünlerini hayatımda hiçbir markada görmedim ben.kesinlikle kalitesine güveniyorum.dediğim gibi birbirinizi burada itibarsızlaştırmaya çalışarak aslında kendinizi itibarsızlaştırmış oluyorsunuz haberiniz oldun hanımlar. :)

Birisi bana bu sistemi uzun ve açıklayıcı bir eşkilde detaylarıyla anlatabilirmi acaba,6 yıllık bi üyenin ayda 4000 tl net geliri olduğunu duydum,nasıl oluyor bu iş böyle?Yani bu iş herkese bu kadar para kazandırsaydı herkes yapardı değilmi?Demekki kazandırmıyor bu şekilde kazananlar oldukça az onlardan olmak için ne yapmalı elimizde ürün çantasıyla kapı kapı gezmelimi?

Birisi bana bu sistemi uzun ve açıklayıcı bir eşkilde detaylarıyla anlatabilirmi acaba,6 yıllık bi üyenin ayda 4000 tl net geliri olduğunu duydum,nasıl oluyor bu iş böyle?Yani bu iş herkese bu kadar para kazandırsaydı herkes yapardı değilmi?Demekki kazandırmıyor bu şekilde kazananlar oldukça az onlardan olmak için ne yapmalı elimizde ürün çantasıyla kapı kapı gezmelimi?

bu konu hakkında gerekli bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum.yapmanız gereken ne sadece üye bulmak ne de sadece ürün satmak.bu ikisini istikrarlı bir şekilde sürdürdüğünüz müddetçe o gelirler elde edilebiliyor.herkesin yapmamasının tek bir sebebi var.o da insanların elini taşın altına koymaya üşenmesi ve girişimci ruhu taşımamasıdır.mesela amway işini yapmaya karar verdiğinizde siz artık bir amway serbest girişimcisisinizdir. yani kendi işinizin sahibi oluyorsunuz.eğer ki bu girişimi yüksek hızda sürdürür ve o meblağları kazanmak isterseniz o paraları cidden kazanıyorsunuz.ağırdan aldığınız takdirde ise ufak meblağlar kazanıyorsunuz.size bağlı kısacası hanımefendi.

bu konu hakkında gerekli bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum.yapmanız gereken ne sadece üye bulmak ne de sadece ürün satmak.bu ikisini istikrarlı bir şekilde sürdürdüğünüz müddetçe o gelirler elde edilebiliyor.herkesin yapmamasının tek bir sebebi var.o da insanların elini taşın altına koymaya üşenmesi ve girişimci ruhu taşımamasıdır.mesela amway işini yapmaya karar verdiğinizde siz artık bir amway serbest girişimcisisinizdir. yani kendi işinizin sahibi oluyorsunuz.eğer ki bu girişimi yüksek hızda sürdürür ve o meblağları kazanmak isterseniz o paraları cidden kazanıyorsunuz.ağırdan aldığınız takdirde ise ufak meblağlar kazanıyorsunuz.size bağlı kısacası hanımefendi.

Merhaba arkadaşlar

Bende bu sisteme çok yeni üye oldum ancak çok uzun zamandır bildiğim ve ürünlerine kesinlikle güvendiğim bir marka.
İnsanlar maalesef denemeden, fiyatına bakıp direk yorum yapabiliyorlar ve olumsuz yorumlarıyla bu işi yapmak isteyenleri de demoralize edebiliyorlar. Fiyatları evet ilk bakışta yüksek ancak neye göre?? hangi markayla kıyaslama yapılıyor. Fiyatları kıyaslarken aynı sınıftaki ürünlerle kıyaslama yapmalısınız. (örneğin Amwayin Artistry markası dünyada ilk 5 prestijli marka arasındadır) Ayrıca temizlik ürünlerinin konsantre olması zaten çok uzun süre kullanımını sağlıyor. Sevdiğim bir söz vardır '' Ucuz mal alacak kadar zengin değilim'' der. Çok sevdiğim ve deneyimlerimle de çok doğru bulduğum bir sözdür.

Üyelik konusuna gelince eğer ürünlerini seviyor kullanıyorsanız veya denemek istiyorsanız satış fiyatından almak yerine üye olup kendiniz daha indirimli almış olursunuz(% 30)
Satış yapmak istiyorsanız hem kendinize alacağınız ürünleri % 30 indirimli almış olursunuz, hem de yaptığınız satışlardan % 30 kar elde etmiş olursunuz.
Bunun haricinde bahsedilen 4000TL ve daha çok çok üstü para kazanma durumu üye olup sizde üye dahil ederek bir grup oluşturmanızla alakalı. Tabiki burda armut piş ağzıma düş durumu söz konusu değil. Kimse size oturduğunuz yerden para vermez. Bu işte de çalışmak sözkonusu. ne kadar çok üye dahil eder onlarla gerçekten ilgilenirseniz o kadar çok para kazanırsınız. Dediğim gibi ben çok yeni üye oldum, arkadaşım bu işle uğraşıyor ve şu anda kazadığı aylık gelir ortalama 7000 TL. Bunlar hikaye değil gerçek.Yurtiçi yurtdışı sınırlamasıda söz konusu değil. Yurtdışında özellikle bağlantınız varsa bu işi çok çok büyütebilirsiniz.
Bu konu böyle uzar gider amma yazdım:) Sormak istedikleriniz olursa yardıma hazırım. Üye olma konusunda da bilgi alabilirsiniz.
Hepinize sevgiler, bol kazançlar:)

Merhaba arkadaşlar

Bende bu sisteme çok yeni üye oldum ancak çok uzun zamandır bildiğim ve ürünlerine kesinlikle güvendiğim bir marka.
İnsanlar maalesef denemeden, fiyatına bakıp direk yorum yapabiliyorlar ve olumsuz yorumlarıyla bu işi yapmak isteyenleri de demoralize edebiliyorlar. Fiyatları evet ilk bakışta yüksek ancak neye göre?? hangi markayla kıyaslama yapılıyor. Fiyatları kıyaslarken aynı sınıftaki ürünlerle kıyaslama yapmalısınız. (örneğin Amwayin Artistry markası dünyada ilk 5 prestijli marka arasındadır) Ayrıca temizlik ürünlerinin konsantre olması zaten çok uzun süre kullanımını sağlıyor. Sevdiğim bir söz vardır '' Ucuz mal alacak kadar zengin değilim'' der. Çok sevdiğim ve deneyimlerimle de çok doğru bulduğum bir sözdür.

Üyelik konusuna gelince eğer ürünlerini seviyor kullanıyorsanız veya denemek istiyorsanız satış fiyatından almak yerine üye olup kendiniz daha indirimli almış olursunuz(% 30)
Satış yapmak istiyorsanız hem kendinize alacağınız ürünleri % 30 indirimli almış olursunuz, hem de yaptığınız satışlardan % 30 kar elde etmiş olursunuz.
Bunun haricinde bahsedilen 4000TL ve daha çok çok üstü para kazanma durumu üye olup sizde üye dahil ederek bir grup oluşturmanızla alakalı. Tabiki burda armut piş ağzıma düş durumu söz konusu değil. Kimse size oturduğunuz yerden para vermez. Bu işte de çalışmak sözkonusu. ne kadar çok üye dahil eder onlarla gerçekten ilgilenirseniz o kadar çok para kazanırsınız. Dediğim gibi ben çok yeni üye oldum, arkadaşım bu işle uğraşıyor ve şu anda kazadığı aylık gelir ortalama 7000 TL. Bunlar hikaye değil gerçek.Yurtiçi yurtdışı sınırlamasıda söz konusu değil. Yurtdışında özellikle bağlantınız varsa bu işi çok çok büyütebilirsiniz.
Bu konu böyle uzar gider amma yazdım:) Sormak istedikleriniz olursa yardıma hazırım. Üye olma konusunda da bilgi alabilirsiniz.
Hepinize sevgiler, bol kazançlar:)

ben karamandayım

merhabalar.
ben arzu ederseniz amway ürünleri ve işinin nasıl yapılacağı konusunda size yardımcı olabilirim.
benim mardınde bile üyem var uzaklığımız sorun olmayacaktır.
mail adresim : [l]
sevgilerle

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende üyeyim şu an sadecd kendim kullanıcıyım çok fazla açılamadım ama en azından israf yapmıyorum param çöpe gitmiyor bi aldığım sıvı bulaşık deterjanı 7 ay çok rahat gidiyor hangi deterjan o kadar uzun süre kullanılabilir ki ? Toz alıyorum bi hafta tozlanmıyo. Temizlik manyağı olmaktan kurtuldum kendime ve eşime daha çok bakit ayırıyorum artık. Heeee bide yıllardır yükselmeyen demir ve kan hücre değerlerim amwayin vitamini sayesinde yükseldi. Kullandıkça kendimle gurur duyuyorum tercihimden ötürü

Üyelik ile ilgili bana da ulaşabilirsiniz. Kendiniz üye olup ürünleri kendi üyeliğinizden siparişte geçebilirsiniz. İlk siparişlerinizde giriş fiyatı üzerinden %20 extra indirim alıyorsunuz. Web sitelerinden Online Yeni Asg ye tıklayıp üye olabiliyorsunuz. Siparişleriniz kargo ile adresinize teslim ediliyor. Benim sponsor numaram ....sponsor numarası kısmına tanıdığınız başka biri yok ise benim sponsor numaramı yazabilirsiniz.

Ürün bilgisi ve tavsiyesi istemeniz durumunda da yardımcı olabilirim.

Hepinize keyifli alışverişler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Amway ürünleri ile ilgili bilgi almak isterseniz ya da siz de amway serbest girişimcisi olmak isterseniz size yardımcı olabilirim. Ama bir kimya mühendisi olarak şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki ürünleri kesinlikle içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. İlk bakışta pahalı gibi görünebilir ama kullandıkça anlıyorsunuz ki ucuz bile. Ve sağlığınıza yapabileceğiniz en büyük yatırım bundan şüpheniz olmasın :) Üstelik torunlarınıza da sağlıklı bir çevre bırakmış oluyorsunuz mükemmel değil mi? :)) :nazar::34:

Back