- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
merhaba amway in yeni çıkarmış olduğu bir ürün hakkında bilgi almak istiyorum. oto boya çıkarıcı diye bir deterjan varmış yada sprey fakat ben internetten baktım bulamadım bana bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz rica etsem.
arkadaşlar bn evde hanımıyım ve birseylerle uğraşmak istiyorum amway ın satış temsilcisi olmayı düşünüyorum bunu yapan varsa bilgi vere bilir mi,. mesala nasıl temsilci olunuyor, bize karı var mı katolog gönderiyorlar mı.... vs
Merhaba, iyi niyetli yazınızı okudum ancak bazı noktalarda yenilikler var. Yanlış bilgilendirme olmaması açısından onları düzeltmek gerekir diye düşünüyorum. Öncelikle giriş ücreti 12 TL den 15 TL ye çıkarıldı. Bununla birlikte, üyelik aktivasyonu için alınan 65 TL 45 TL' ye indirildi. Ürün fiyatlarına gelince karşılaştırma yapmak için doğru marka kategorisine değerlendirmek gerekiyor. Söylediğiniz gibi söz gelimi temizlik maddeleri ilk bakışta pahalıymış gibi görünse de aslında senelik ve/veya 6 aylık periyodlarda total de son derece ekonomik ve sağlıklı ürünler kullanılmış oluyor. Makyaj ve kozmetik ürünlerinde ise, Beautycycle Nivea Olay vs gibi markalarla kıyaslanabilir. Bunlarla kıyaslandığında doğala daha yakın ve sağlıklı ürünleri (aynı zamanda uzun kullanım ömürlü) almış olursunuz. Artistry markası ise Clinique Estee Lauder gibi lüx segment markalarla kıyaslanır. Bunlarda da kalite olarak yine çok daha sağlıklı, bitkisel, ve uzun ömürlü ürünler kullanırsınız. Ayrıca koşulsuz 90 günlük iade hakkınızda her zaman bakidir.
%30 luk kar payı kesinlikle doğru. 100 tL satış yaparsanız 30 TL si cebinize kalır. Ayrıca işi satış haricinde geliştirmek isterseniz de hem sosyalleşmiş hem de kişisel gelişim için kendinize paha biçilmez bir yatırım yapmış olursunuz.
Sevgilerle
ben karamandayım
ben karamandayım
Birisi bana bu sistemi uzun ve açıklayıcı bir eşkilde detaylarıyla anlatabilirmi acaba,6 yıllık bi üyenin ayda 4000 tl net geliri olduğunu duydum,nasıl oluyor bu iş böyle?Yani bu iş herkese bu kadar para kazandırsaydı herkes yapardı değilmi?Demekki kazandırmıyor bu şekilde kazananlar oldukça az onlardan olmak için ne yapmalı elimizde ürün çantasıyla kapı kapı gezmelimi?
bu konu hakkında gerekli bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum.yapmanız gereken ne sadece üye bulmak ne de sadece ürün satmak.bu ikisini istikrarlı bir şekilde sürdürdüğünüz müddetçe o gelirler elde edilebiliyor.herkesin yapmamasının tek bir sebebi var.o da insanların elini taşın altına koymaya üşenmesi ve girişimci ruhu taşımamasıdır.mesela amway işini yapmaya karar verdiğinizde siz artık bir amway serbest girişimcisisinizdir. yani kendi işinizin sahibi oluyorsunuz.eğer ki bu girişimi yüksek hızda sürdürür ve o meblağları kazanmak isterseniz o paraları cidden kazanıyorsunuz.ağırdan aldığınız takdirde ise ufak meblağlar kazanıyorsunuz.size bağlı kısacası hanımefendi.
Birisi bana bu sistemi uzun ve açıklayıcı bir eşkilde detaylarıyla anlatabilirmi acaba,6 yıllık bi üyenin ayda 4000 tl net geliri olduğunu duydum,nasıl oluyor bu iş böyle?Yani bu iş herkese bu kadar para kazandırsaydı herkes yapardı değilmi?Demekki kazandırmıyor bu şekilde kazananlar oldukça az onlardan olmak için ne yapmalı elimizde ürün çantasıyla kapı kapı gezmelimi?
ben karamandayım
Kizlar anwayn urununu siparis verirkn mi odeme yapiliyor yoksa bir ay sonrada yapilabiliyr mu
diz ağrıları için hangi ürününüz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?