AMWAY Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Canim tesekkur ederim ama LOC degil. Bunu adi Yag Sokucu diye hatirliyorum. Mutfak icindir. Yesil renkli bir konsantredir. Onu sonra ayri puscurtucu siseye koyuyorsun.

Loc mutfak ve de Zoom var. Loc mutfak dediğin gibi yeşil ve yağ söküyor. Ayrı bir püskürtücü şişeye koyuyorsun.

Loc mutfak ve de Zoom var. Loc mutfak dediğin gibi yeşil ve yağ söküyor. Ayrı bir püskürtücü şişeye koyuyorsun.

Yok hayatim. LOCu biliyorum, kullandim. Zoom tanidik geldi ama pek cikaramadim simdi. Dedigim yesil konsantre'nin adini unuttum, zoom muydu yoksa?... Puskurtucuye bosaltip sisesini attim. Ama 2 cesit vardi, biri yesil biri mavi. Mavi hala elimde, gerci onun da adini unuttum. O yesil olani da ozellikle mutfak aspirator icin aldim ve cooook memnum kaldim. Cok zorluyorum simdi kusura bakmayin..

Dediğiniz gibi biri yeşil biri mavi. Özelden size bilgileri gönderdim.

Merhabalar ben b vitamini almak istiyorum yardımcı olurmusunuz ozelden yazamadım 100mesjım olmdıgı için atamadım yardımcı olursanız cok sevinirim teşekkürler.

Slm kızlar Ben de amway kullanıyorum. Burda fikir alışverişi yapıyoruz sanırım. Ben de geldim

hoşgeldin tatlım. cilt bakım ürünlerini kullanıyormusun ? Evet ise hangilerini ?

artistry dengeleyici setini kullanıyorum.
Bir de artistry dengeleyici fondoten i denemiştim bir kaç kez onu aldım yeni henüz kullanmaya başlamadım ama

bende satış temsilcisi olmak istiyorum ama neler gerekli temsilci olabilmem için üyelik ya da aylık ücreti var mı yardmcı olabilir misinz acaba? :))

teşekkür ederim :) peki sevgili amwayciler önerebileceğiniz temizleyici var mı, bi de lekeler sivilceler için krem vs. ?

LOc herkes tarafından beğenilir. Temizleyicilerin hepsi beğenilir. İhtiyacınıza göre tercihde bulunabilirsiniz. Sivilce kremi ise ARTISTRY™ essentials Anti Blemish tercih edebilirsiniz.

teşekkür ederim golges anti blemish kullanıyorum ama yüz temizleyici sabun vs. gibi bişi de kullanayım diyorum tamamlayıcı olarak, daha etkili olur belki

kızlar daha önce yazdığım bu mesaj için kk'dan ceza aldım. bir hafta foruma giremedim. ben sadece arkadaşa yardımcı olmak istemiştim. illaki satış yapayım diye bir amacım yoktu. burada bir sürü mesaj okudum çoğunda da ürün isimleri ve fiyat verilmiş. hatta direk satış yapanlar olmuş. ben anlamadım bir tek beni mi gördüler? eğer yasaksa bu kural herkese uygulansın. yanlış anlamayın beni lütfen, amacım polemik çıkarmak değil sadece sizi uyarmak istiyorum benim gibi gereksiz yere ceza almayın. sevgiler...

yıllardır kullanıyorum amway ürünlerini temizlik ve diğer birçok ürününü... kesinlikle mükemmel hepinize tavsiye ederim

özellikle de çok amaçlı koruyucu müthiş bi ürün..yaz kış kullanıyorum fondöten renginde zaten ama fondöten gibi zararlı değil.şiddetle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…