Amway' den bir kaç şey satın almak istiyorum, ancak sitesine müşteri olarak üye olabilmem için temsilci ismi vermem gerekiyor sanırım.. Ya da ben beceremedim.. Yardımcı olabilecek kimse var mı? Sakarya-Kocaeli dolaylarında temsilci varsa elden de alabilirim.. Küçük ve ucuz bir şeyler zaten..
Cok tesekkur edetim canim peki hic siparis vermezsem,kayit setini de almazsam kendiliginden silinir mi kaydim?
Temsilci arama,temsilci toplama,satış amaçlı konular ve mesajlar forum içerisinde yasaktır,uyarı-ceza sebebidir.
ne kadar şanslısın benimkinin hiç umrunda değilim
benim de kafam cok karısık canım ya baslamasam mı diye ciddi ciddi düşündüm. komşular da benden almaz zaten cünkü bir komşumuz benden bir hafta önce üye olmuştu. acaba hiç sipariş vermezsem üyeliğim kendiliğinden silinir mi?
65 tl yi vermeyip,sadece kayıt seti açtıysan 10 tl sanırım sadece o para gider,üye de olmamış olursun.ama öyle düşünme bence,çok alıcısı var ürünlerin.bende geçen yıl iyi gidiyodum ama doğum yaptım ara verdim,ama sponsorum sağolsun çok iyi birisi ve zümrüt seviyesinde yarın ziyarete gelicek beni umarım bu vesileyle tekrar aktif olabilirim,çok istiyorum bende.ama gerçekten başarılı olmak için ciddi anlamda emek sarfetmek gerek ve sponsor çok önemli,ciddi ciddi bir iş bu ve kendine göre kuralları var umarım başarılı olursun ve bende :))
İnsallah canim ilk siparisi verdim basladim bakalim.
Kizlar bu arada bir sey sorucam cevaplarinizi bekliyorum.
Yuz sarkmasini giderici bir urunu var mi amwayin? 40 ve ustu yas icin?
Merhaba kizlar! Bana mutfak yag sokucu'nun fiyatini soylermisiniz lutfen? Yesil rengi olan.
Yillar once kullandim ve cok memnundum. Simdi aklima geldi.
olmazmı canım. En iyisi Creme Luxury ! Cardiolipidlerle ve hücre yenileyici bileşkenlerle cildi yeniliyor. Hem de gözle görülür bir biçimde !!!
Bunun haricinde Time Defiance serisi var. Ben kullanıyorum ve çok memnunum...
Creme luxury cildi yeniliyor demissin canim ama ayni zamanda yuzu sikilastirir mi yani. Arayan kisinin yuzu yumusak ve puruzsuz, sadece yanak,gidi ve cenede sarkmalar baslamis onu giderici bir sey istiyor. Bu urunleri arastirayim o zaman. Tskler canim
kesinlikle sıkılaştırıyor da.. kremi uygularken doğru masaj hareketleri ile uygulayınca iyi sonuçlar alınıyor. Zaten Creme Luxury , hem yeniliyor, hem sıkılaştırıyor hem de hücrelere gereken yaşam enerjisini geri veriyor.
Cillteki hücrelerimizin gereken yaşam enerjisi azaldığı için, kolajen üretiminde azalma olup, yer çekiminin etkisine zamanla yenik düşüp sarkmalar başlıyor. Creme Luxury bu konuda çok iddialı bir krem. İçinde Artistry nin kendi çiftliklerinde yetiştirdiği ıspanak özütleri var. Aynı zamanda shea yağı ve diğer faydalı bileşkenler mevcut.
İleri teknoloji ile üretilmiş iddialı bir krem. Bilginize canım.
Daha ayrıntılı bilgi için bana özelden de ulaşabilirsiniz.
Tesekkurler canim sponsor musun? Ya da uzun zamandir yapiyorsun sanirim :) cunku sg ler bu kadar bilmiyor sanki,ben de yeni basladim ama urunleri iyice bilmem icin baya zaman gerekecek gibi
Tesekkurler canim sponsor musun? Ya da uzun zamandir yapiyorsun sanirim :) cunku sg ler bu kadar bilmiyor sanki,ben de yeni basladim ama urunleri iyice bilmem icin baya zaman gerekecek gibi
arkadaşlar 1 senedir amway işleriyle uğraşıyorum. benim gibi başka ilgilenenler varmı...
ben geçen yaz amway in fırın temizleycisini almıştım pek memnun kalmadım daha doğrusu benim fırınım baya kötü durumdaydı o nedenle temziler die amway i aldım sıradan det. ne kadar temizlediyse oda o kadar temizledi. iade edebilrisin dediler ama satan kişi arkadaşımdı bide 16 tl için uğraşmak ve uğraştırmak istemedim. ürün hala elimde bugünde kullandım tekrar okudum üzerini eldiven takın yüzünü koruyucu takın temas ettirmesiyin vs. yazıyordu. bu ürünler bitkisel değil mi neden ellere zara versin? ben şu anda ersağ dan bi kaç ürün aldım kullanıyorum hiç birinde böyle bir uyarı yok ellerim yumuşacık kalıyor temizlikten sonra. oda bitkiselmiş. ne solurken ne temasta hiç bir zararı olmadı. amacım başka ürünün reklamını yapmak değil lütfen yanlış anlaşılmasın ama bende tüketci olarak merak ettim her ikiside bitkisel ürün diye satılıyor neden amway de uyarı var bunun cevabını çok merak ediyorum bunu açıklar mısınız?
Tatlım bahsettiğin L.O.C mutfak ve 12,96 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?