ballı sabunu bulamadım sitede tam adı ne olarak geçiyor
bende satış temsilcisi olmak istiyorum ama neler gerekli temsilci olabilmem için üyelik ya da aylık ücreti var mı yardmcı olabilir misinz acaba? :))
eylül merhaba satış temsilcisi olmak istiyorsan ben yardımcı olurum. çok güçlü sponsora sabihim. yani ilerleyebilirsin :) ben 3 haftada %6 oldum Allahın izniyle. Giriş ücreti olarak sadece 65 lira veriyorsun. ve buna değer ben aldığım pirimle bu ilk ayda karşıladım. üyelik ücreti vermeme gerek kalmadan. canım eğer istersen msn verebilirim. detaylarını anlatırım. hem sağlıklı bir yaşam için hemde ilerlersek maddi manevi mutlu bir yaşam için tavsiye ederim. örnekleri çevremde çoğaltı. Birde tv de reklamıda çıkmaya başladı. Biz şanslıyız satış temsilcisi olarak bu durumdan. haber bekliyorum canım.
Bu markanın sadece diş macununu kullanmıştım,gerçekten çok güzeldi..yine kullanıcam
Temizlik malzemeleri de harikadir.denemenizi oneririm.
merhaba yaşım 29.time defiance serisinden kullanmak istiyorum ama yaşıma uygun mu bilemedim.bide cildim pürüzlü değil,normalden karmaya dönük yanak bölgemdede hassaslık var.özellikle gözaltı kremini merak ediyorum.koyu halkalarda,nemlendirmede ne kadar etkili?oturduğum yerde bi arkadaşım satıyo üçlü set halinde alıcam.nemlendirici,tonik,göz kremi.ama bilgi almak istiyorum.yada başka önereceğiniz bi serisi var mı?
Arkadaşınıza sorabilirsiniz ? O kesin biliyordur..
Artistry essentials dengeleyici temizleyici kullanan var mi benden baska?
:/
Arkadaşlar ballı sabun nasıl ? Sivilceler için etkisini gördünüz mü gerçekten ?
Arkadaşınıza sorabilirsiniz ? O kesin biliyordur..
arkadaşlar 1 senedir amway işleriyle uğraşıyorum. benim gibi başka ilgilenenler varmı...
Amway sitesine gir ve oradan üye olmak istediğini bildr. Size döneceklerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?