AMWAY Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Forum içerisinde temsilci arama,temsilci toplama,satış ve bilgi için özel mesaja yönlendirme mesajları yasaktır.
Kozmetik Markaları kategorisindeki konular başlıklarda da belirtildiği gibi sadece temsilcilerin bilgi paylaşım konusudur.
Ve yasak olan hususlara yönelik mesajların sahipleri istisnasız uyarı almaktalar,konuların takibindeyiz artı olarak üyeler de gördükleri satış-temsilci toplama mesajlarını kötü içerik bildir butonu ile bildiriyorlar.
Siz de yasak kategorisine giren mesajları bize kötü içerik bildir ile bildirebilirsiniz,gereken yapılır.
Hiçbir üye için ayrıcalık uygulanmamakta.
Ürün isimleri ya da fiyatları,ürünlerin özellikleri ya da kullanıcıların tecrübelerini paylaşmakta bir sakınca yok,ama satış için yönlendirme yapmak yasaktır.

Son düzenleme:
ballı sabunu bulamadım sitede tam adı ne olarak geçiyor

slm canım ben bu işle ilgileniyorum inşallah. size yardımcı olabilirim. ballı sabunun adı body series G&S cilt sabunu diye geçiyor . Cilde karşı özellikle nazik olan bu cilt sabunu temizlik ve yumuşaklık için mükemmel. kuru ciltler içinde idealdir. nemlendirici gliserin ve bal içerir. tahriş riskini en aza için dermotolojik olarak test edilmiştir.

bende satış temsilcisi olmak istiyorum ama neler gerekli temsilci olabilmem için üyelik ya da aylık ücreti var mı yardmcı olabilir misinz acaba? :))

eylül merhaba satış temsilcisi olmak istiyorsan ben yardımcı olurum. çok güçlü sponsora sabihim. yani ilerleyebilirsin :) ben 3 haftada %6 oldum Allahın izniyle. Giriş ücreti olarak sadece 65 lira veriyorsun. ve buna değer ben aldığım pirimle bu ilk ayda karşıladım. üyelik ücreti vermeme gerek kalmadan. canım eğer istersen msn verebilirim. detaylarını anlatırım. hem sağlıklı bir yaşam için hemde ilerlersek maddi manevi mutlu bir yaşam için tavsiye ederim. örnekleri çevremde çoğaltı. Birde tv de reklamıda çıkmaya başladı. Biz şanslıyız satış temsilcisi olarak bu durumdan. haber bekliyorum canım.

temsilci toplamak yasakmış canım. insanlara iyi niyetle yardımcı olmaya çalışırken ceza yemeyin sakın. sadece ürünlerin özellikleri ve deneyimlerimizi paylaşabiliyormuşuz. bilginize... Ayrıca LadyEvil'e açıklama için teşekkür ediyorum...

Anadolu yakasinda oturan bayanlara amway her konuda yardimci olabilirim.urun hakkinda ve is hakkinda.bizim grubumuzla calismak isteyenlere de yardimci olurum.

Bu markanın sadece diş macununu kullanmıştım,gerçekten çok güzeldi..yine kullanıcam

merhaba yaşım 29.time defiance serisinden kullanmak istiyorum ama yaşıma uygun mu bilemedim.bide cildim pürüzlü değil,normalden karmaya dönük yanak bölgemdede hassaslık var.özellikle gözaltı kremini merak ediyorum.koyu halkalarda,nemlendirmede ne kadar etkili?oturduğum yerde bi arkadaşım satıyo üçlü set halinde alıcam.nemlendirici,tonik,göz kremi.ama bilgi almak istiyorum.yada başka önereceğiniz bi serisi var mı?

Arkadaşınıza sorabilirsiniz ? O kesin biliyordur..

Bende Amway' in hem serbest girişimcisiyim hem de %100 kullanıcısıyım. Makyaj ürünleri kullanım süresi / sayısı anlamında diğer marka ürünlerle aynı olmakla birlikte, vitaminler, besin destekleri ve tüm ev ve kişisel temizlik ürünleri 6 ila 12 ay civarında gidiyor. Mesela 2011 kasım ayında aldığım bulaşık deterjanım 2012 aralık ayında bitti. ve fiyatı sadece 14 tl civarı.

Arkadaşınıza sorabilirsiniz ? O kesin biliyordur..

cilt yaşları önemlidir.ancak genel olarak otoriteler 35 yaş altı üstü olarak kişileri ikiye ayırır.
sen eğer 35 yaş üstünde bir yaşlanma olduğunu düşünüyorsan kullanabilirsin.
ancak bence yaş itibari ile erken
genelde masaj ve daha alt grup kremlerini kullanmalısın

Amway sitesine gir ve oradan üye olmak istediğini bildr. Size döneceklerdir.

tavsiyem etrafında bilen birisi veya veya benim gibi bir üye den yararlanarak öğrenmendir.
çünkü sistemdeki tüm bilgilere ve tecrübelere sponsor denilen üst birimden ulaşman daha kolay olur.
tüm ürünleri hemen öğrenemezsin bu nedenle bilen kişilerden yardım alman daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…