Amsterdam Paylasim Alani(Tanisma)

oooo sea gril canim kiz nerelerdesin sen serena bagirdim ciglik attim bi tik yo bicevap bile yazmadiniz nerelerdesin canim ya merak ettim ne oldu diye serena nerelerde ne yapiyo anlat nasildi tr haberlerni bekliyorum

türkiye güzeldi canim 4 hafta kaldik,ben hazirandan beri gitmiyorum esim eylül de gitmisti benim oturum kartim gelmedigi icin gidememistimsenağlama

yani ilk defa 6 ay ayri kaldim ailemden cok zor geldi simdi yine bir 6 ay var önümüzde ama alismak zorundayim..

eeee birazda sen anlat bakam neler yapiyorsunuz,günleriniz nasil geciyo

CANIMSIN ne olcak ikitane yarum var onlarla kosturumaca geciyo okula baslicam bekliyorum biraz degisiklik olcak ayni tempo sIkIyo bazen uykumu tutmadi senide canim

evet sea- gril evet canim senin icin iyi olmustur olsun genede gittin gordun zaman cabuk gecer merak etme allah kavustursun insallah neolsun bende iki cocukla kostur dur dugun gezmeler derken vakit geciyor izin gunu sayiyoruz valla donmene bura yazmana sevindim serana nerelerde yok gorusuyormusun nasil iyisiniz demia.s.

CANIMSIN ne olcak ikitane yarum var onlarla kosturumaca geciyo okula baslicam bekliyorum biraz degisiklik olcak ayni tempo sIkIyo bazen uykumu tutmadi senide canim

allah bagislasin canim ,tabi cocuklar olunca zamaninin büyük bölümü onlarla gecer zaten ama ne olursa olsun kücücük de olsa kendin icin birseyler yapmakda güzel ..evin ve cocuklarin disinda calismasan bile bir ugras bulmali insan..

yok güzelim uykum kacmadi ben gece yatmaz sabah kalkmaz cinstenim,ögrencilikten aliskanlik hep sabaha karsi yatardik ögleye kadar da uyurduk..

aminnnnn ..hepimzi allah biran önce sevdiklerimize kavustursun..serena iyi canim hatta turp gibi masaallahi var,spora basladi bende anca ne yesem ne icsem diye düsünüyom :roflol:

aminnnnn ..hepimzi allah biran önce sevdiklerimize kavustursun..serena iyi canim hatta turp gibi masaallahi var,spora basladi bende anca ne yesem ne icsem diye düsünüyom :roflol:

aman canim iyi oldugunuzu bizi unutmadiginiza sevindim valla oh neguzel arkadaslarin geliyo bak tr uzuntunu bastirir isde amsterdama geliyosunuz valla kiz seranayida getir gelin banada kahvemi icin valla hemsomada derim oh bi bulsma ide neguzel gercekten yolunuz duserse beklerim misafir olun gelin bana borekler acarim sizea.s.

canim bizim arkadaslar amsterdam planlarini yapmislar valla müzeler,resim galerileri bot turlari ,sanki biz misafiriz onlar bizi gezdirecek..daha önce bir kac kez geldik ámsterdama insallah birgün serenayla birlikte geliriz,ben gelmeyi gercekten cok isterim ..sizi de rotterdama bekleirzz

ev oturmasi gibi oldu ,sizde bize buyrun felan kapisan cikarken söylenir yaa :roflol:

olsun canim evet burada bi ev sayilir insllah nezman isterseniz beklerim umarim gorusuruz insllah kismet tabii

goedemorgen amsterdammmmmmm

kizlar nerdesinizzz?

kayserilim insallah zamanim oldukca ugrarim buraya.

dogru soyluyorsunuz ..ailem yanimda olsaydi iyi olurdu ama burda esim ve ben variz...zaten yeni evlendikkk..kursa basladim ama sinif yabanci dolu...turk ve sorunlardan anlayacaklari yok yani( burda uzun sure yasanlar icin dernek ne bileyim kaynasmak icin neler gerekli ...ben burdaa daha herseyi yeni ogreniyorumm..turk marketlerinin yerini; kurs yerlerini; alisveris yerlerini..ama daha bir kuaforu bilemiyorummm...herseye alismak o kadra zor ki ...benim durumumda olan var mi bilmiyorumm

Merhaba kizlarrrrr...ben Amsterdamda anacumun yanindayim :1hug:
kayserilim nerdesin canummmm..gel pazari gezelim :icecream:

Merhaba kizlarrrrr...ben Amsterdamda anacumun yanindayim :1hug:
kayserilim nerdesin canummmm..gel pazari gezelim :icecream:

Şeniz valla canim dugunumuz vardi kosusturmaca ugrayamadim buralara valla iyi insallah msn yazdim almadin galiba anlasalim bulusalim canim insallah a.s.

hemsoooooooooommm ortancammm askim nerelerdesin ozledim giiiiiiiiii gadasiiiiiiii sen gelmez oldun sen gelmez oldun yarrrrriiimmm hadi gel gariiiiii

Şeniz canimsin evet gorduk gecirdik 9 yil oldu alisirsin insllah is basa dustumu olsun uzulme dusunki tr olupta tayincide olup gurbet cekende olabirdin tek fark dil alisirsin kisa zamanda neresi kaldigin yera.s.

Şeniz valla canim dugunumuz vardi kosusturmaca ugrayamadim buralara valla iyi insallah msn yazdim almadin galiba anlasalim bulusalim canim insallah a.s.

Bana mesaj filan gelmedi tekrar yollarsin..ben buyuk bir ihtimalle yarin evime gidecem yada cuma gunu ve benim internet baglantim bir sureligine yok yeni baglanti bekliyoruz o da hala gelmedi..mesajini bekliyom opuldun kocaman a.s.

tesekkurlerr kayserilimm..sanirim genelde bu sitede herkes birbirini taniyorr vee yeni gelen biri fazla giremiyorum araya...neyse artikk...ben sloten dayim..amsterdamm...sehire 25 dk yani

tesekkurlerr kayserilimm..sanirim genelde bu sitede herkes birbirini taniyorr vee yeni gelen biri fazla giremiyorum araya...neyse artikk...ben sloten dayim..amsterdamm...sehire 25 dk yani

:1hug:mailem hayir ben herkesi burdan taniyorum bi coguda oyle sanirim inan sanki daha once taniyormus gibi sicak arkadaslik kuruluyo sende memnuniyetle aramizda kalabilirsin canimŞeniz insallah bu arkadasliklarimiz guzel dostluklara ilerler kiz fazla uzak deyilsin herzaman buraya ugra canim ben hep burdayim ,herseyi paylasmak cok guzel umarim sIk gorusuruz k,i,ba.s.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…