- 21 Kasım 2007
- 211
- 2
- 48
-
- Konu Sahibi EU1
canisi slm senle benden baska kimse kalmadi bence buralarda hadi TUPZAAD hamile anladik ya digerleri
Kayserilim ben seni biliyorsun saniyordum,ozur yoksa tabiki yazardim ayip ettin,yanliz orasi pek hosuma gitmedi sende biraz takil istersen anlarsin nedemek istedigimi ok
Hemserim alem sin vallahi sen sakrak birine benziyorsun bir oku ufle bakim bugun yarin burasi dolarsa adina bir levha yaptirriz olmazmi kiz is bilenin kilic kusananin demisler.Kayseriliyiz yaaaaaa
evet ya norek baksana okadar kizlar vardi kimse kalmadi neden anlamadim uzuluyorum valladedim uflesek gelirlermi dediyim gii:teytey:
norcen oturda kazak or,:roflol::roflol::roflol::roflol:
bos durmayin bakim bebes ceyizine baslayin,bu arada bebisin cinsiyeti belli degil malum burada 3 ayda bir ekoya giriliyor,deli oluyom ya,millet trde her hafta gidebiliyor ya ben 4 aylik oldugu halde ogrenemiyom yaaaa,bi ay daha varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsizlerdede boylemiydi kizlar,
slmlar araniza yeni katildim...buraya geleli 4 ay oldu..kurs da yeni basladim...daha once bu dili bilmiyordum cok zor geldi...tavsiyesi olan var mi??
merhaba kizlar burdan AMSTERDAMA EEN GROTE KUS yolluyorum.
Amsterdami cok özledim,bneim dogup büyüdügüm yer.