Amsterdam Paylasim Alani(Tanisma)

ben araniza yeni katildim a.s.sizlerle tanismaktan cok mutli olacagim

slm kizlarrr,nasilsiniz bakalim,sayfada ses yok seda yok hayirdir sizlere ne oldu,
bende dun doktora gittim,bebisim artik belli oldu,oglusum olacak insallah,ortancam sen nassin bakim.guzel isimler biliyorsaniz yazin bakim fikir olsun,optum siziiii:dance:

allah anali babali buyutsun a.s.anne olmak cok guzel bir sey.birde kucucuk bir bebegin gozlerinin onunde buyuyupte sana birgun annecigim demesi inan dunyadaki herseye bedel...bu arada bende weste oturuyorum .nereli olursak olalim hepimizin tek bulustigu yer burasi iyi seyler paylasiriz umarim sevgilerle

hos bulduk ortanca a.s.bende artik sizin aranizdayim: enbuyukkk:burda sizlerle cok guzel seyler paylasicagima inaniyorum.sevgilerle

tesekkurler canimm,sende hosgeldin,sen nerelisin aslennn,dedigin gibi herbirimiz bi koseden geldik ama ortak yasam olanimiz ayni yani burasi,:1hug::1hug:

ben samsunluyum :teytey:ne farkederki nereli oldugumuz onemli olan guzel ve saglam arkadasliklar kurmak a.s.hamileligin zor geciyormu ? erkek oluca insanin cani cok eksi yada tursu istermis kizda tam tersi tatli istermis asererken nekadar dogru hamile kadina gore degisir tabii hamileligin tadini cikarmani daha cok tavsiye ederim canim yerimseniben

amsterdamin neresinde oturuyorsun ona gore ben west tarafinda bir yer biliyorum. sadece kadinlara yuzme desi veriliyor:teytey::teytey:

amsterdamin neresinde oturuyorsun ona gore ben west tarafinda bir yer biliyorum. sadece kadinlara yuzme desi veriliyor:teytey::teytey:

slm canim hosgeldin,ben bu basligi actigim da henuz hollandaya yeni gelmistim ve hamis degildim,degisiklik olur diye yuzmeye gitmeyi dusunuyodum ondan actim basligi,sonra okul basladi ve hamilelikle devam ediyorum,suan gitsemde olur ama dusunmuyorum,tesekkurler ilgin icin:1hug:

haklisin canim ya,hamileligin zor gunleri geride kaldi as erme ve mide bulantisi acisindan,simdikte agirligi basladi bakalim,bu eksi meselesi bende tuttu,acayip eksi yiyordum ilk uc ay agzima tatli bile surmedim,tesekkur ederim tavsiyen icin,a.s.a.s.

yasemin80 aramiza hos geldin canim bende westte oturuyorum
tulpzaad cok sevindim damat geliyo banayerimsenibena.s.optumhepinizi

hosbulduk tebessumcugum a.s.hanimlar kilo derdiniz varmi? biz hanimlar evlendikten sonra kendimizi cok ihmal ediyoruz kendimizi salip gidiyoruz aslinda bence evlendikten sonra onem vermemiz gerekiyor
eslerimizi ellerimizde tutmak icin artik kizlar su kilolara bir dur diyelim spor yapip bol bol yuruyuse cikalim birazda diyet yaparsak bizden guzeli olmaz hanimlaaaar

:dance: iki gunden beri diyet yapiyorum bisikletde suruyorum gercektende faydasi var hanimlar kendimi biraz incelmis goruyorum belki akliniza kesin bu yasemin cok sisman diye gelebilir ben 60 kiloyum ama birazdaha zayiflamak istiyorum hem saglik konusunda daha iyi kizlar sizde kendinize gelin fazla kilolara bir dur deyin hepinizi optum sevgilerle a.s

yasemin merhaba bende iki uc ay oncesi atmis kiloydum.simdi atmisbessim. Cok haklisin kendimize dikkat etmessek aliriz kilolari.aman ha dikkat edin.

iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz hepiniz uzun zamandir yine kimseler ugramamis. Yaemincim hosgeldin westinneresinde oturuyorsunne kadardir hollandadasin kac yasindasin cocugun falan varmi tanitsana kendini biraz
ILk ben baslayim yada
ben almere de oturuyorum 1 oglum var yaklasik 3 senedir evliyim zaten burdaydim turkiyeden gelin gelmedim
eee hadi sira sizde kizlar

hatirladikca hatirlanir sevmedikce sevilirsin tovbe ettikce gunahsiz sukrettikce zengin olursuntovben makbul niyetin ziyade kandiliniz mubarek olsun hanimlar

merhaba krizantem24 a.s.ben west te geuzenveld de oturuyorum 8 ::senelik evliyim uctanede oglum var en kucuk oglum4 yasinda yasimda 26 iyi arkadasliklar kurmak dilegiyle

selam kizlarrr evvet bayadir ugrayamadim ihmal ettim kosdurmaktan yeni gelen bayan arkadaslarimiz da HOSGELDINIZ a.s. kizlar umarim guzel paylasimlar olur burda olacagina eminim tulupzaad canimsin gozun aydim tahmin ediyordum oglan olcani bu yil oglan ayi galiba hamile tanidiklarim var hepsininkide oglan hadi allah anali babali olsun insallah artik yelek ormeye basliyim barii hemsommm ortancam buraralrdayim canimsin su pc de bir an once yaptir ya olmuyo kizlar cogaliyoruz insallah kisa zamanda bi bulusma ayarlariz ok kendinize iyi bakin opuyorum gorusmek dilegiyle

yasemin 80 selam bende westeyim ve sana cok yakinim ogluslarini da op :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…