Amsterdam Paylasim Alani(Tanisma)

hemsom iyce ihmal ettin bak serenaya roterdami fet etti topladi kizlari yaziyolar amsterdam kizlari hic sustu nehikmet anlamadim aloooo kizlarr hadiii nerdesiniz iki yazin yaa optumm

kizlar 7 degil 9 haftalikmis,son adet tarihime gore hesaplayinca 9 haftalik,doktorda oyle dedi,bugun randevum var,bakalim ne diyecek,gelismeleri bildiririm,,,

kizlar 7 degil 9 haftalikmis,son adet tarihime gore hesaplayinca 9 haftalik,doktorda oyle dedi,bugun randevum var,bakalim ne diyecek,gelismeleri bildiririm,,,

ya hadi canim hayirlisi 2 ay olmak uzre tamam bekliyoruz haberleriŞeniz

senağlama kizlar amsterdam neoldu size ya ortancamla ikimiz variz diyodu oda kayip tlupzaad hamile cok heycanli tebbesum= kreeft== liefste=hollanda gulu=mehlika daha kim vardi hatirlayamadim kizlar iki cift yazinizi goereyim calismiyorum ama yogun tempo gecen yasantimda sizleri kesvedip biraz degisik yuzler degisik yurekler edineyim dedim ayyyy cok heyacanliydim pc acip k iki yaziyim diyorum hevesim kaliyo bekliyorum yazin hemsomda sesi yokk hemsooooooo yazin garii:tatlicadiarzu klavaptum hepiniziii mucuk

jeyyarbekle canimmmmmmmmmmmm cok beklersin sana dedim gel rotterdam transfer edelim.a.s :icecream:

Ben burdayim kayserilim ama surekli giremiyorumsenağlama isten arada kacamak yaparsam yada isim sakin olursa takiliyorum sırnaşık şey bak kendini yanliz hissedipde baska memleketlere giderim deme emi klava: sen yaz ben aninda olmasada en fazla bir gun gecikmeli yazarim a.s:1hug:

aaaaayyyyhhhh soyle he gunluk yazin iki kelime olsada hissedeyim sizi yoksa bak gurbet ellerinde sitenenin icinde yanliz bir amsterdamli kalmiyim bakin roterdam transver teklifi yapiyo kardes sehir nede olsa ona gore gari bilmem yanlizliktan hoslanmiyorum nediyigim kendi kendime kalmiyim isde oh be soyle bagirdim ise yaramis optum kizlar

burdayim canim berbat grip oldum ,evde salgin hastalik hepimizi sardi ondan dolayi giremiyorum.hemsom yerimi fazla aratma.

Şeniz ay canimsin gecmis olsun evet bilirim yeni atlattik zor Allah sifa versin cabuk igles sensiz olmuyo gadasi kendine dikkat et yerin dolmuyo sensiz olmuyo gulum ozletme kendinia.s.

saol canim tabi calisinca zor olur biz evde vakit buldukca yaziyoruz bos kaldikca ihmal etme he yok gidermiyim canim baska memleketlere ,alistik buralara tadi baska yeri baska hayatim ben sevdim mi adam gibi severim ya heyt be aslanim kim tutar beni Şeniz cevap yazdin kalbimi yaktina.s.

jeyyarbekle canimmmmmmmmmmmm cok beklersin sana dedim gel rotterdam transfer edelim.a.s :icecream:

kiz cim cime klava: ne ayip bak biber surerim sana aaaa olurmu ayol saka saka giz he Şeniz korkma cis yapmam sana hepinizin yeri baska hayatim kalbim hepinize acik hem burda hem orda fistigim:teselli:

heyyy Amsterdam genemi uyuya kaldiniz,siz uyuyun uyuyun ben gidiyorumm siz buralarda bekleyin hollandayi emi:roflol::sm_cool:
ben turkiyeye gidiyorum bir hafta yokummmmmmmmmmmm,kendinize cooookk iyi bakin,:1hug::1hug:

heyyy Amsterdam genemi uyuya kaldiniz,siz uyuyun uyuyun ben gidiyorumm siz buralarda bekleyin hollandayi emi:roflol::sm_cool:
ben turkiyeye gidiyorum bir hafta yokummmmmmmmmmmm,kendinize cooookk iyi bakin,:1hug::1hug:

iyi yolculuklar. hayirla git, hayirla gel!!! hoscakal canim....a.s.

hemsom nasil odun yazmisin biraz iyisin galiba ben buralardayi ozelin acik deyilmi kiz allah sifa versin canim optum kendine iyi bak

ortancam hemsom yeni resminiz hayirli ugurlu olsun efendim diger goz resminizde konusuyo masallah iyce ogrenmsiz ama ben resim eklemeyi yapamadim oraya bide ozelinizi acsaniz yani simdilik bukadar ozletme kendini ok Şeniz

a.s.
canim slm bende sizi ozledim su an iyi sayilirim,Carsambaya TR ye gidiyorum 2 hafta bir anda karar verdik,bayrami ve yilbasini gecirelim diye bir anda esti ve allah izin verirse gidiyorum
a.s. oh neguzel daha nice saglikli senelerde nice bayramlar hayirlisiyla gel insallah kayserime kocaman selam gorusmek dilegiyle a.s.

a.s.
canim slm bende sizi ozledim su an iyi sayilirim,Carsambaya TR ye gidiyorum 2 hafta bir anda karar verdik,bayrami ve yilbasini gecirelim diye bir anda esti ve allah izin verirse gidiyorum

iyi tatiller canim............a.s.

Şeniz Selam kizlarrrr nerdesiniz bayramdi yeni yil derken baya tatil yaptik ama bakiyorum herkes tatilden kurtulamamis hepunuzu ozledim nerelerdesiniz kimse yok ozledim valla hadi yazin bekliyorum ben buralardayim sIk sIk ugruyorum gorusuruz K,I,B Bayyyya.s.

buradayimmmmm,sizlerden ses cikmayinca bende yazmadim,tatil bitti,geldik yine bu gri ulkeye,ortanca dedigin gibi kisin daha bi farkli izne gitmek,istanbul cok guzeldi,hava normal hirkayla gezebiliyordum,ayyy buraya bi geldim dondum dondummmm,kayserilim sen ne yaptin

Şeniz evet canim ben buralardaydim bi hafta almanya yapip geldim guzeldi ozledim sizlerle yazismak arada bakiyorum buraya fazla ugrayan yok valla buraya sohbet etmeyi seviyorum ama olsun bebismiz nasil annesi kiz nekadar oldu anlat kimsen yok anladigim kadariyla bak biz variz ortaca ben diger kizlar bak teyze cok umarim gorusur severiz cinsiyeti bellimi haberlerini bekliyoruz optum K,I,B

Şeniz canimsin saol tesekkurler iyi olmazmi bende cok istedim ama kismet deyilmis olsun valla evet pek ugramiyorsun ozledim ya valla kizlarin hicbiri yok nere kayboldular merak ediyorum (kreef=hollanda gulu=tebbessum=mehlika=tlupzaat=lente=liefste felen nerelerdesinizzzzzzzz kizlar )nebiliyim isde iyle hemsom seviyorum yazmayi konusmayi insan oyle desarz oluyo yoksa gurbet gecmiyo umarim gorusuruz bi gun biyerlerde a.s.k,i,b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…