Amsterdam Paylasim Alani(Tanisma)

orası nası bı yer ya.. ıstanbulda dogmus buyumuss bırı orda yapabılırmı

SLM Kayserilim taniyabildinmi?Cok uzun zamandir yazamiyorum.Bakalim taniyabilecekmisin.senin cvp dan sonra kendimi tanitacagim.Tekrar sizlerle olmak cok guzel....Tulpzaad slm canim,sen nasilsin.?a.s.

arkadaslar neredesiniz yaaa!ben yaziyorum siz kayboluyorsunuz ......Siz yaziyorsunuz ben kayboluyorum.........Hadi ama Kayserilim ....hemsom nerelerdesin.......

supriz merhaba cnm, konuyu takip ediyordum ara ara ismimin gectigini duyunca cvp yazayim dedim,ben eski nicimi sildirdim sesszi sedasiz konulari okuyorum ama simdii sen kimsinkiii

Son düzenleme:
.......................

Son düzenleme:
supriz merhaba cnm, konuyu takip ediyordum ara ara ismimin gectigini duyunca cvp yazayim dedim,ben eski nicimi sildirdim sesszi sedasiz konulari okuyorum ama simdii sen kimsinkiii

Slm cnm.Benim eski adim ortanca ,yeni adim supriz,Tulpzaad sensin degilmi cnm.

bende eylul de amsterdam a gidecegim( tabi ev/oda bulursam) yoksa rotterdam da kalirim ailemin yaninda;D

selam kızlar
ben de yakında amsterdam da olacağım.
eşya toplarken kafama takılıyor hep ne götürsem orda varmıdır diye
en basitinden makyaj malzemelerim olsun kişisel diğer eşyalarım olsun
amsterdamda böyle ucuz kozmetikçi vs ne ararsam türkiyedeki gibi bulabilirmiyim

[sıze=3]selam kızlar kımse yokmu nerdesınız amsterdamlılarrr.. Hadı cevap yazınnn lutfen [/sıze]

Sohbetler kisa surmus biraz:)
Bende geuzenvelden( west)

merhabaaa
amsterdam da degilim ama seneye ben de yanınzda olmayı umuyorum, insallah o zaman bulusuruz:) forumda denk geldim ve yazmak istedim buraya...
neyse boyle iste insallah bi is bulup gelebilirim hoscakalın

Hey meiden.
Ikke hier van slotermeer.
Sohbet varmi sohbet?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…