- 21 Kasım 2007
- 211
- 2
- 48
-
- Konu Sahibi EU1
selam arkadaşlar.. umarım budefa yakında amsterdam westte olucam yazılarınızı okudum yakınız bacılar.. ben bu sitenin çook eskilerindenim.. hollandaya gitmek için uuraşıyorum kaç sendir.. nihayet sınav bitti şimdi vize başvurusu sonra allah kısmet ederse aralık sonu ocak başı ordayım.. oraları biliyorum daha önce geldim ve kaldım bi süre.. bende ruys de beerenbroucksraat da kalıcam.. geldiğimde görüşmeyi umarım arkadaşlar.. valla heycanlıyım ne yazcam bilemedim :) şimdiden hepinize merhaba :)
canim kizimin yasgunu vardi bu hafta onunla ugrastim vaktim yoktu en kafamçokkarıştılaelaelaelaelae:içelim:
SLM kizlar geldim hafta sonu cok yogun oldugum icin KKya giremedim.Ama simdi ben burdayim siz yoksunuz.YAAAAevi temizlemem lazim ama once kk yi gezmeden baslayamiyorum.
Şeniz kiz hele sukur ay yazini goren cennetlik valla heh soyle aaa gece ikilere kadar buralardaydim takildim yoktunuz hemso yazilarimi gordunmu sen neresindensin kayserinina.s.SLM kizlar geldim hafta sonu cok yogun oldugum icin KKya giremedim.Ama simdi ben burdayim siz yoksunuz.YAAAAevi temizlemem lazim ama once kk yi gezmeden baslayamiyorum.
Şeniz ya oyle oldu tlupzaad arkadasim olsun geldinya yazini gorduk sen olduk valla gorusuruz ozletmeyin ya kendinizii aaaaaaaa.s.bak kayserilim ben geldim ama sen yoksun suan,bu forum boyle iste cvp yazariz sen olmazsin sen yazarsin ben olmak ben yine geri gelicem sen sorularini sor,
canim kizimin yasgunu vardi bu hafta onunla ugrastim vaktim yoktu en kafamçokkarıştılaelaelaelaelae:içelim:
merhaba arkadaslar:teytey:
Tulpzaad Merak Ettim Seni Yaz Biseler Yaaa Nerdesin Sesin Cikmiyor..................
Tulpzaad Merak Ettim Seni Yaz Biseler Yaaa Nerdesin Sesin Cikmiyor..................
kayserilim benim ilk haberim oldu ne haber,canim kac aylik oldu.Arada yaz bari merak ediyorum.