Amh yükselttim.

Kaç ay yaptınız bunları ve sırasyla nasıl yaptınız soğanı, hayıtı?

İnş dahada iyiye gitti mi değerler?

saraçoğlu da diyor zaten amh düşük denmesi yalan bişey diye :) anca moral bozup milletin psikolojisinin içine ediyorlar.
çok sevindim şifa olsun

Bu hayita ne zaman baslamak gerek acaba

Bu kürü aralıksız her günmü yaptınız aceba adette ara verdinizmi

Peki bu 9 adet yumurta bebek oldu mu? Yani tüp bebek veya normal yolla hamile kaldınız mı?

Şuan amh kac peki bende aynı durumdayim

Selamlar
Bende diete başladım sağlıklı beslenme için kadın bana 3 kere hacamat yaptır sırttan dedi 1 ay arayla kadın olacak ve okuyarak yapsın demek istedi Allah'tan öle bu yer buldum kesinlikle Dr olacakmis

Kızlar yükselten var mı yardımcı olacak birileri. Hayatta aklıma gelmezdi sadece bir ay adet gecikmesi. Bir kere daha olmuştu ama o zaman kistim vardi. Şimdi kist yok adet olmadım diye gittim 004. Her adet dönemi çocuk için umutlanirken önümde uzun yıllar var derken . Şoka girdim çıkamıyorum

Tek duam. Burada birkaç kişinin yanlış çıkmış inşallah benimde yanlıştır gidip yeniden kanverrcegim. Haftaya filan

Kızlar hiç beklemiyordum. Düzenli adet düzenli yumurtlama varken birden nasıl oluyor aklım almıyor. Doktorlar amh kesinlikle yükselmez derken burda okuduklarim bana ümit oluyor. Yaşım 40 geçmiş olsa hiç kafaya takmam ama daha 32 yasimdayim

Böyle bişey mümkün mü lütfen yardımcı olun yeniden doktora gitmek için adet olmayı bekliyorum hayıt suyuna başladım

Selam aradn cok zaman gecmis naptini, nasilsiniz. Insallah bebisiniz olmustur. Kahveyi azaltmissiniz ya
Kahve amh i dusuruyor mu

M
Kızlar var mı fikri olan. Yeniden test verene kadar biseyler deneyiyeyim diyorum
Ben regl günümü bekliyorum aynı hastanede tekrar amh vereceğim size de bilgi veririm yumurta sayımı olacak o zaman vereceğim. 12 gün önce 0,79 çıktı birkaç güne tekrar gidip olcturup buraya yazarım bende kendi amh değerinin yanlis çıktığını düşünüyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…