• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh yükseliyor

Bir hafta öncesine kadar hamilelik belirtileri aratiyordum burda. Şimdi ise ne aratiyordum. Bari 40 yaşına kadar sürseydi. Daha önemde yıllar var derken şok oldum.
Ben de öyle birkaç ay geciktim falan hep böyle test alırdım deli gibi bakardim negatif negatif. Çevremde millet de diyorduu korunmayı birakinca biraz insanın duzeni değişiyor vücut kendini hazırlıyor falan diye. Sonra gittim bi amh ölçtüler ben şok. Salak kafam ne bebeği meğer neredeyse menapoza giriyormuşum. Bir umut bi de banyo dolabı test doluydu.

Ben de öyle birkaç ay geciktim falan hep böyle test alırdım deli gibi bakardim negatif negatif. Çevremde millet de diyorduu korunmayı birakinca biraz insanın duzeni değişiyor vücut kendini hazırlıyor falan diye. Sonra gittim bi amh ölçtüler ben şok. Salak kafam ne bebeği meğer neredeyse menapoza giriyormuşum. Bir umut bi de banyo dolabı test doluydu.
Napicaz böyle ya kafayı yicem ya. Deli gibi çocuk isterken. Amh şoku daha yıllarımiz var diyorum bide ben😔

Sorma 6 tane gebelik testi var elimde kaldı artık hiç umudum yok

Kızlar bana da ümit olur musunuz bir haftadir yıkıldım resmen düzenli adet ve yumurtlama görürken birden değerim 004 olduğunu öğrendim. Doktor tüp bebek bile olmaz dedi.
Merhabalar, benim amh değerim 0.02
İzmir'de Ege Üniversitesi'nde tüp bebek tedavisi gôrüyorum. Tabiki de normal değeri olan bi kadın gibi ilerlemiyor sürecim ama ôzele doktorada gittim Ege deki doktorlarda tüp bebek olmaz demedi. Ôyle birşey olsa, özeller para almak için demez ama devlet hastanesi mutlaka derdi. Önemli olan kaliteli 1 yumurta.
Başka bir doktora daha göründünüz mü?

Merhabalar, benim amh değerim 0.02
İzmir'de Ege Üniversitesi'nde tüp bebek tedavisi gôrüyorum. Tabiki de normal değeri olan bi kadın gibi ilerlemiyor sürecim ama ôzele doktorada gittim Ege deki doktorlarda tüp bebek olmaz demedi. Ôyle birşey olsa, özeller para almak için demez ama devlet hastanesi mutlaka derdi. Önemli olan kaliteli 1 yumurta.
Başka bir doktora daha göründünüz mü?
Yeniden gideceğim Canim

Yeniden gideceğim Canim
Benim gittiğim kadın doğum doktoru amh ye çok takılma moralini bozma dedi. Regl oluyorsan sorun yok dedi. Esinde de problem varsa tüp bebek dedi. Benim eşimde de sıkıntı var tüp bebeğe başlayacağız bu ay. Siz de doktorla görüşün hiç belli olmaz yani burada kaç tane düşük amh li bizim gibi olan insan gördüm. Allahtan umut kesilmez olur inşallah senin de benim de dua edeceğim sana da

Benim gittiğim kadın doğum doktoru amh ye çok takılma moralini bozma dedi. Regl oluyorsan sorun yok dedi. Esinde de problem varsa tüp bebek dedi. Benim eşimde de sıkıntı var tüp bebeğe başlayacağız bu ay. Siz de doktorla görüşün hiç belli olmaz yani burada kaç tane düşük amh li bizim gibi olan insan gördüm. Allahtan umut kesilmez olur inşallah senin de benim de dua edeceğim sana da
. İnşallah olur canım. Bende sana dua edicem. Sokturuyle adet oluyorum. Bı ihtimalle bekli diğer hormonlarım güzel çıkar

. İnşallah olur canım. Bende sana dua edicem. Sokturuyle adet oluyorum. Bı ihtimalle bekli diğer hormonlarım güzel çıkar

Buradan güzel haberler paylaşacağız inşallah ama sen de geciktirme bir tüp bebek doktoruna git. Kadın dogumcularla tüp bebek doktorları farklı. Muhakkak görün ve tedaviye başla. Ben artık hazırım başlayacağım yani: çünkü bizim çok bekleme lüksümüz yok bence.

Buradan güzel haberler paylaşacağız inşallah ama sen de geciktirme bir tüp bebek doktoruna git. Kadın dogumcularla tüp bebek doktorları farklı. Muhakkak görün ve tedaviye başla. Ben artık hazırım başlayacağım yani: çünkü bizim çok bekleme lüksümüz yok bence.
Biliyorum kabullenicem inşallah kendimi çok kötü hissediyorum. Herşey güzel olacak hamile olucam derken. Öğrendiğim şeyle yıkıldim

Kızlar amh yükselmez her yerde bu böyle yazıyor ama yükseliyor ben yaptım. İlk öğrendiğimde amh 0.64 du . İki ay sonra histeroskopi oldum bu defa 0.50 oldu. Doktorlar ısrarla tup bebek dedi ama ben doğal yolla denemedim için bi kaç ay denemek istedim. 5 ay sonra tekrar ölçtüm 0.40 ve bunun üzerinden bi kaç ay daha geçti artık daha düşmüştür doğal yollada olmayınca artık tup.bebege başlamaya karar verdim. Dr. Tahlil istedi özelde yapicaktm tup bebeği tahlileri devlette yaptırdım hormon testleri adetliyken yapılır diye adetin 3. Günü gittim daha önce ben hiç adetliyken amh baktirmamistim . Sonuç geldi inanamadım amh 1.07 idi . Bütün o üzüntüm yerini umuda bıraktı bi yanım sevinemedi inanamadım ama adetim bitince özel bi laboratuvarda yine yaptım. Bu laboratuvar bu arada düzen laboratuvarı dr. Bana demişti İstanbulda en iyisi o kanı hemen incelemeye alıyorlar diye Kadıköy atasehirde şubesi var. Neyse adetten sonra yani iki gün sonra amh bu defa 0.59 çıktı bi kaç gün arayla yari yarıya düşük çıktı hangisi doğru anlamadım bazı doktorlar adetin 3.gunu doğrusu diyor bazısı adetli adetli olmadan farketmiyir diyor. Hangisi doğru olsa bile sonuçta en sonki tahlile göre yükselmiştim az da olsa .tup bebeğe başlamaktan vazgeçtim bi kaç ay daha doğal olması için beklicem.
Ne yaptın derseniz sizde yapın benim gibi amh için deli gibi çözüm arayanlar sadece 1 ay her sabah aç karna hayitotu Macunu bi kasik, bi kasik çörekotu yağ bide incir kürü yaptım ayrı ayrı onları yedim. Ben bunları sadece bir ay yediğim halde bi yükseliş oldu bi kaç ay daha devam edicem.
İncir kurunu ben yaptım. İncirleri kesip kavanoza doldurdum aralarına ceviz ve polen attım üzerini ful zeytinyağ doldurdum 15 gün beklettim sonra her sabah yemeye çasladim. Bu üçünü yiyin mutlaka pcos olanlarada iyi geliyor. Tabi bunun yanında takviye de alıyorum. Folit asit , d vitamini , omega 3 Qenzim 10, magnezyum . Yumurta kalitesi önemli. Ballı polen yiyorum.
Artış olursa guncellicem tekrar .
En doğru sonuç adetli iken aç karnına sabah vakti verilen amh değeridir. Doktorum üstüne basa basa söyledi. Hatta ben öğlen gitmiştim yanına amh değeri için geciktin bu oynak bir hormondur en doğru sonuç adetli iken aç karnına sabah verir dedi. Ben de öyle yaptım. Adet günü verdiğiniz değer doğru olan değerdir.

En doğru sonuç adetli iken aç karnına sabah vakti verilen amh değeridir. Doktorum üstüne basa basa söyledi. Hatta ben öğlen gitmiştim yanına amh değeri için geciktin bu oynak bir hormondur en doğru sonuç adetli iken aç karnına sabah verir dedi. Ben de öyle yaptım. Adet günü verdiğiniz değer doğru olan değerdir.
İnşallah canım benim 004 çıktı ve sadece bir aylık gecikmeyle doktor direk çok kötü dedi. Bir haftadır ağlıyorum ev bile toplamak istemiyorum. Çok stresli ve üzgün bir dönemde verdim. O kadar istiyorum ki benimde yüksektir inşallah diye dua ediyorum

İnşallah canım benim 004 çıktı ve sadece bir aylık gecikmeyle doktor direk çok kötü dedi. Bir haftadır ağlıyorum ev bile toplamak istemiyorum. Çok stresli ve üzgün bir dönemde verdim. O kadar istiyorum ki benimde yüksektir inşallah diye dua ediyorum
Sıkma canını amh tek başına bir done değil. Diğer hormonların durumu da önemli. Çok çeşitli sorunları olup hamile kalanlar var. Sadece sabır ve mücadele isteyen bir süreç.

Kızlar bana da ümit olur musunuz bir haftadir yıkıldım resmen düzenli adet ve yumurtlama görürken birden değerim 004 olduğunu öğrendim. Doktor tüp bebek bile olmaz dedi.
Ben de ayni durumdayim. Bir anda hic yoktan boyle bir durum cikti..
Allahtan ümit kesilnez moralimizi bozmayalim

Canim benim de bir haftadir aynen bunlarla ugrasiyorum..
Ibrahim saracaoglunun kurleribi izledim youtubedan
Adet olmuyordum nerdeyse 2. Nin zamani gelmek uzereydi sogan kurune basladim.
Allahin izniyle onu bitirince testeredisli aslanpencesi cay 1 ay sabah aksamdi sanirim.
Sonrada incir kuru yapcam Allahin izniyle
bIr yandan da meryem suresi okuyup dinleyebiliriz birde pesine yasin suresi 82 ve 83 ayetler.
Hic uzulme bir cok kisininki yukselmis
Bnce bizimkide yukslecek
Ben tup bebek asilama falan istemiyorum dogal yoldan olsun.

Allahin izniyle onu bitirince testeredisli aslanpencesi cay 1 ay sabah aksamdi sanirim.
bIr yandan da meryem suresi okuyup dinleyebiliriz birde pesine yasin suresi 82 ve 83 ayetler.
Bnce bizimkide yukslecek
Sizinde benim kadar düşük mu değeriniz 0.04 . O kadar düzenli adet görüyordum ki. İlk hamileligime hemen kalmıştım. nerdeyse bitmişim haberim yok. Doktor direk yüzüne söyledi kendime gelemedim

Bnce bizimkide yukslecek
Tamam yapalım çok sağol canım . İnşallah başarısız herkes başarmış çok mutly oldum onları okuyunca ama geri dönen yok . Keşke umut olsalar bize de

Sizin değeriniz kaç. Kaç yaşındasiniz. İnan 20 gün oldu öğreneli yerle bir oldum. Şoku atlatamadim
Benim fsh 12 amh 0.43
Bir kizim var 2 yasinda Allaha bin sukur
Biraz buyusun kardesi olsun istiyorduk
sU an hic hazir degilim
doktor bana acele et tup bebek yaptir dedi. Saatler senin icin onemli bekleme dedi
Allah Kerimdir yukselir niye yukselmesin
Zatn adet omam icin ilac vermisti ben sogan kurune basladim ilac icmedim.
4. Gun oldum.

Naotin canım adet oldun mu . Gittin mi doktora

Tamam yapalım çok sağol canım . İnşallah başarısız herkes başarmış çok mutly oldum onları okuyunca ama geri dönen yok . Keşke umut olsalar bize de
Basardiklari icin donmemisler
Inan basarisiz olsaydi yazarlardi.
sEn youtubedan izle bak saracaoglu kac imkansiz kisiden hamilelik haberi gelmis

Back