• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh yükseliyor

Bir hafta öncesine kadar hamilelik belirtileri aratiyordum burda. Şimdi ise ne aratiyordum. Bari 40 yaşına kadar sürseydi. Daha önemde yıllar var derken şok oldum.
Ben de öyle birkaç ay geciktim falan hep böyle test alırdım deli gibi bakardim negatif negatif. Çevremde millet de diyorduu korunmayı birakinca biraz insanın duzeni değişiyor vücut kendini hazırlıyor falan diye. Sonra gittim bi amh ölçtüler ben şok. Salak kafam ne bebeği meğer neredeyse menapoza giriyormuşum. Bir umut bi de banyo dolabı test doluydu.

Ben de öyle birkaç ay geciktim falan hep böyle test alırdım deli gibi bakardim negatif negatif. Çevremde millet de diyorduu korunmayı birakinca biraz insanın duzeni değişiyor vücut kendini hazırlıyor falan diye. Sonra gittim bi amh ölçtüler ben şok. Salak kafam ne bebeği meğer neredeyse menapoza giriyormuşum. Bir umut bi de banyo dolabı test doluydu.
Napicaz böyle ya kafayı yicem ya. Deli gibi çocuk isterken. Amh şoku daha yıllarımiz var diyorum bide ben😔

Sorma 6 tane gebelik testi var elimde kaldı artık hiç umudum yok

Kızlar bana da ümit olur musunuz bir haftadir yıkıldım resmen düzenli adet ve yumurtlama görürken birden değerim 004 olduğunu öğrendim. Doktor tüp bebek bile olmaz dedi.
Merhabalar, benim amh değerim 0.02
İzmir'de Ege Üniversitesi'nde tüp bebek tedavisi gôrüyorum. Tabiki de normal değeri olan bi kadın gibi ilerlemiyor sürecim ama ôzele doktorada gittim Ege deki doktorlarda tüp bebek olmaz demedi. Ôyle birşey olsa, özeller para almak için demez ama devlet hastanesi mutlaka derdi. Önemli olan kaliteli 1 yumurta.
Başka bir doktora daha göründünüz mü?

Back