Amh yükselttim.

Tamam canim mutlaka bildir olur mu . İnşallah yüksektir seninde

Slm canım yeniden baktiracajtin baktirdin mi amh yumurta sarısı kaç ciktiy

Slm canım yeniden baktiracajtin baktirdin mi amh yumurta sarısı kaç ciktiy
Evet baktırdım pazartesi günü. Solda 5 adet gordu, sagda bir kist gordu o yumurtlamayi baskilamis orada da 3 adet gordu. Toplamda 8 adet gordu yani kist olmasa belki daha iyi olabilirdi kisti gelecek ay adetle atarsın dedi. Amh tekrarladim henüz çıkmadı. Fsh:7 Ih:5 estradiol: 67 çıktı. Hormonlarının hiçbir sorun yok dedi

benim de amh değerim yükselmiş. Temmuz ayında hormon testi yapıldı fsh 15 amh 0.43 çıktı iki değerim de kötüydü. Aylarca kendimi harap ettim çünkü bende çikolata kisti de var bunların hepsini araştırınca tek seçeneğim tüp bebek gibi görünüyordu. Birkaç ay boyunca başka doktorlara gittim. Gittiğim bir profesör foliküllerim saydı 10-11 taneydi ve sayımın iyi olduğunu söyledi amh sonucuna şaşırdı. Daha sonra kendi şehrimde 2 doktora gittim. Gittiğim ilk doktora amh sonucumu ve profesörün söylediği şeyi söyledim “bizim için amh önemli” deyip kestirip attı d vitamini falan verdi gönderdi daha sonra doktorumu değiştirdim. Ve sonra sevgili doktoruma geldiiin. İşler burada benim için biraz güzelleşiyor :) doktorum benden yeniden fsh ve amh testi istedi. Kasım ayında. Yani arada sadece 5 ay var. Bu sefer fsh 6.5 ve amh 1.55 geldi ben sonucumu görünce mutluluktan, sinirden deli gibi ağladım evin içinde. 5 ayın üzüntü içinde birikmişti ne yapayım… tabi ben bu aralıkta pek çok vitamin kullandım belki onların faydası olmuştur

Aaaa 5 ay da ne değişti ki acaba çok güzel sevindim senin adına darısı bizlere inşallah

Allah'ım inşallah böyle bir mucize de bize gösterir

Aaaa 5 ay da ne değişti ki acaba çok güzel sevindim senin adına darısı bizlere inşallah
acaba ilk test sonucu hatalı mı diye düşündüm ama 2 kez tekrar edilmiş sonuçta öyle yazıyordu ve tüm ülkece bilinen, farklı şehirlerde şubeleri olan bir özel hastanede yaptırdım o yüzden hatalı değildir diye düşündüm. Beslenmem değişti tabi bitkilere, vitaminlere yüklendim baya Balık yağı, b vitamini takviyesi, koenzim q10, selenyum içeren vitamin takviyeleri kullandım. Ara ara hayıt çayı,aslan pençesi çayı içtim. Yeşil çay içtim. Daha sonra bi ara çörek otu yağı da kullandım. Arı sütü,propolis kullanın mutlaka çok faydalı
Allah'ım inşallah böyle bir mucize de bize gösterir
İnşallah kızlar. Özellikle amh sonucunuz düşük geldiyse ama folikül sayınız iyiyse mutlaka testi bi daha yaptırın derim

Benim zaten 4 tane pek yüksek çıkmaz 00 li değerden kurtulsam keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…