benim de amh değerim yükselmiş. Temmuz ayında hormon testi yapıldı fsh 15 amh 0.43 çıktı iki değerim de kötüydü. Aylarca kendimi harap ettim çünkü bende çikolata kisti de var bunların hepsini araştırınca tek seçeneğim tüp bebek gibi görünüyordu. Birkaç ay boyunca başka doktorlara gittim. Gittiğim bir profesör foliküllerim saydı 10-11 taneydi ve sayımın iyi olduğunu söyledi amh sonucuna şaşırdı. Daha sonra kendi şehrimde 2 doktora gittim. Gittiğim ilk doktora amh sonucumu ve profesörün söylediği şeyi söyledim “bizim için amh önemli” deyip kestirip attı d vitamini falan verdi gönderdi daha sonra doktorumu değiştirdim. Ve sonra sevgili doktoruma geldiiin. İşler burada benim için biraz güzelleşiyor :) doktorum benden yeniden fsh ve amh testi istedi. Kasım ayında. Yani arada sadece 5 ay var. Bu sefer fsh 6.5 ve amh 1.55 geldi ben sonucumu görünce mutluluktan, sinirden deli gibi ağladım evin içinde. 5 ayın üzüntü içinde birikmişti ne yapayım… tabi ben bu aralıkta pek çok vitamin kullandım belki onların faydası olmuştur