• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh yükseliyor

Ben yükselecegine inaniyorum senin icin de kendim icinde
6 Ay dene olmazsa asilama yapariz dedi.
Ben bi kere tup bebek dusunmuyorum.
Cok sukur bir kizim var. Olmazsa da napalim.
Bnm derdim bebegim kucuk calisiyorum bi yandan. Simdi denerim hemen oluverir o zaman naparim onu da bilmiyorum
Doktora sordum hani biraz zaman gecse geri donullmez bir yere mi gidiyo bu durum
Bana sorarsan hemen cocuk dusunmelisin dedi.
Bi kac gundur arastiriyorum kurleri
Bir de hayit sirkesi alcam bitki bilimci egitim veren biriyle gorustuk.
Rabbim hakkimizda hayirli eylesin kolaylastirsin
Isteyen herkese saglikli guzel bebisler versin.
Ben de hayıt suyu aldım ama inanın içmeye korkuyorum bozar daha çok hormonlarımı diye. Siz de dikkatli kullanın lütfen. Olur ya daha kötü olmasın.

Canım doktor bana dedi ki kimsenin ne zaman menapoza gireceğini belirten bir test yok dedi. Ben sana şu tarihte menapoza girersin diyemem dedi. Biz yumurta toplanmaya bakacağız işimizi garantiye almaya çalışacağız dedi.
Seninkini okuyamadim
Senin amh fsh kac degerlerin nasil

Amin inşallah burdan güzel haberler konuşuruz aylar sonra 🤗 ben hiç çocuğum yokken bu kadar umutsuz değilim siz de lütfen umutsuz olmayın. Moralinizi yüksel tutun o da etkiler Regl durumunuzu. Regl oldukça şans vardır.
Aminn inşallah güzel haberleri paylaşalım inşallah. Şimdi bu ay adetin üçüncü günü 4 yumurta vardı. Ama bir tane geçen aydan kist var. Eğer bu kist yumurtlamayi bastirmazzsa inşallah yumurtlama görürum ve doğal hamile kalırım diye dua ediyorum inanki

Ben yükselecegine inaniyorum senin icin de kendim icinde
6 Ay dene olmazsa asilama yapariz dedi.
Ben bi kere tup bebek dusunmuyorum.
Cok sukur bir kizim var. Olmazsa da napalim.
Bnm derdim bebegim kucuk calisiyorum bi yandan. Simdi denerim hemen oluverir o zaman naparim onu da bilmiyorum
Doktora sordum hani biraz zaman gecse geri donullmez bir yere mi gidiyo bu durum
Bana sorarsan hemen cocuk dusunmelisin dedi.
Bi kac gundur arastiriyorum kurleri
Bir de hayit sirkesi alcam bitki bilimci egitim veren biriyle gorustuk.
Rabbim hakkimizda hayirli eylesin kolaylastirsin
Isteyen herkese saglikli guzel bebisler versin.
Ayy inşallah canım ya ben hem bebek için istiyorum hem inan menopoz istemiyorum yaşımız genç ya o yüzden üzülüyorum

Ayy inşallah canım ya ben hem bebek için istiyorum hem inan menopoz istemiyorum yaşımız genç ya o yüzden üzülüyorum
Evet yaşımız genç sağlık durumunu da kadının çok etkileyen bir şeymiş menapoz. Açıkçası daha şimdiden yaşlı gibi o tarz şeylerle uğraşmak da çok üzücü ve yorucu. Çocuğu geçsek sağlık boyutu da var.
Valla ben de çok yıprandım üzüldüm ama şu an Allah a şükür toparladım kendimi. Vardır bir hayır yani.

Benim fsh 12 amh 0.43
Bir kizim var 2 yasinda Allaha bin sukur
Biraz buyusun kardesi olsun istiyorduk
sU an hic hazir degilim
doktor bana acele et tup bebek yaptir dedi. Saatler senin icin onemli bekleme dedi
Allah Kerimdir yukselir niye yukselmesin
Zatn adet omam icin ilac vermisti ben sogan kurune basladim ilac icmedim.
4. Gun oldum.
Bu değerlerle normal yolla da kalırsın bide bu değerlerle adet olman lazım zaten kist filan olabilir

Evet yaşımız genç sağlık durumunu da kadının çok etkileyen bir şeymiş menapoz. Açıkçası daha şimdiden yaşlı gibi o tarz şeylerle uğraşmak da çok üzücü ve yorucu. Çocuğu geçsek sağlık boyutu da var.
Valla ben de çok yıprandım üzüldüm ama şu an Allah a şükür toparladım kendimi. Vardır bir hayır yani.
Evt inan doktor direk dedi ki . Anzaymir riski var kalp damar riski kanser taraması sık sık kemik erimesi için kemik kontrolü dedi

Tabiki haber veririm. Birbimizle haberleselim. Ben kendi yaptiklarimi söyleyim. Uzun zamandir sabah kahvalti yapmiyordum. Aralikli oruc yapiyordum. Bu ay 6 kilo verdim. Ve her gun iki fincan kahve. Makinadan cekirdekten cekiliyor.
1 ay oncesine kadar cok abur cubur sekerli seyler yiyordum. Acaba bunlarin etkisi olmus mudur.
Zatn hic kadin gbi hissetmiyorum. Hormonlar dusuk oldugu icin mi oyle. Yoksa oyle hissettigim icin mi hormonlar dustu bilmiyorum.
Kocam ilgisiz bi adam ev arkadasi gibiyiz... ev islerine cocugun bakimina da yardim etmez.
Birde caliyorum. Butun bublar pskilijik durum hayatin yuku etkilemis midir diye dusunmeden edemiyorum. Esimin yuzune bakinca icimden senin yuzunden dogurganligimdan oluyordum nerdeyse diye geciriyorum bi kac gundur...

Her neyse, iki gundur sabah ac karna ceviz incir yiyorum. Keten tohumu dovup yogurda katiyorum bekliyor yiyorum.
D vitamini ve demir ilaci kullanmaya basladim.
Kahvalti yapcam artik. En azindan bir yumurta yaninda badem falan.
Ben kendime hic bakmadigim kendime hic deger vermedigim icin bunun oldugunu dusunuyorum. Beslenmeme dikkat etcem. Sogan kurune devam ediyorum kaldigim yerden.
Sonrasinda testere disli aslan pencesi alip cayini iccem hergun. Ramazan geliyor ancak bir kere icerim gbi..
Birde hayit sirkesi alcam. Nasil kullaniliyor bilmiyorum. Bayramdan sonra birdaha olcturcem bakalik ne olcak.
Tabi adet olcak miyim onumuzdeki aylar o da mechul da bakalim.

Tabiki sadece bebek icin degil. Bu yasta menepoza girmek sagligimixa da zarar

Tabiki haber veririm. Birbimizle haberleselim. Ben kendi yaptiklarimi söyleyim. Uzun zamandir sabah kahvalti yapmiyordum. Aralikli oruc yapiyordum. Bu ay 6 kilo verdim. Ve her gun iki fincan kahve. Makinadan cekirdekten cekiliyor.
1 ay oncesine kadar cok abur cubur sekerli seyler yiyordum. Acaba bunlarin etkisi olmus mudur.
Zatn hic kadin gbi hissetmiyorum. Hormonlar dusuk oldugu icin mi oyle. Yoksa oyle hissettigim icin mi hormonlar dustu bilmiyorum.
Kocam ilgisiz bi adam ev arkadasi gibiyiz... ev islerine cocugun bakimina da yardim etmez.
Birde caliyorum. Butun bublar pskilijik durum hayatin yuku etkilemis midir diye dusunmeden edemiyorum. Esimin yuzune bakinca icimden senin yuzunden dogurganligimdan oluyordum nerdeyse diye geciriyorum bi kac gundur...

Her neyse, iki gundur sabah ac karna ceviz incir yiyorum. Keten tohumu dovup yogurda katiyorum bekliyor yiyorum.
D vitamini ve demir ilaci kullanmaya basladim.
Kahvalti yapcam artik. En azindan bir yumurta yaninda badem falan.
Ben kendime hic bakmadigim kendime hic deger vermedigim icin bunun oldugunu dusunuyorum. Beslenmeme dikkat etcem. Sogan kurune devam ediyorum kaldigim yerden.
Sonrasinda testere disli aslan pencesi alip cayini iccem hergun. Ramazan geliyor ancak bir kere icerim gbi..
Birde hayit sirkesi alcam. Nasil kullaniliyor bilmiyorum. Bayramdan sonra birdaha olcturcem bakalik ne olcak.
Tabi adet olcak miyim onumuzdeki aylar o da mechul da bakalim.

Tabiki sadece bebek icin degil. Bu yasta menepoza girmek sagligimixa da zarar
Tmm canim inşallah yükselir. Benimde 004 pek değişecegini sanmıyorum. Ama Allah yüzümüze bakarda yükselirse bilmiyorum artık

Back