• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh yükseliyor

Benim fsh 12 amh 0.43
Bir kizim var 2 yasinda Allaha bin sukur
Biraz buyusun kardesi olsun istiyorduk
sU an hic hazir degilim
doktor bana acele et tup bebek yaptir dedi. Saatler senin icin onemli bekleme dedi
Allah Kerimdir yukselir niye yukselmesin
Zatn adet omam icin ilac vermisti ben sogan kurune basladim ilac icmedim.
4. Gun oldum.
İnan varya 0.43 e raziyim bende. Allah bağışlasın bebeğinizi benimki de 5 yaşında ikinciyi istiyorduk.Keşke öyle olsaydı. 004 pek yükselir mi bilmiyorum.😔

Sizinde benim kadar düşük mu değeriniz 0.04 . O kadar düzenli adet görüyordum ki. İlk hamileligime hemen kalmıştım. nerdeyse bitmişim haberim yok. Doktor direk yüzüne söyledi kendime gelemedim
Yaa ben de oyle hemen kaldim ilk bebegime
Doktor bana sey diyo sizin ilk bebek tup bebek miydi
Hayir dedim.
fsh prolaktin e2 bunlar kac cikti. Kac yasindasin.ben 36 yasimdayim
hAmileyim sandim uzuldum bir hafta
Simdi keske hamile olsaydim diyorum daha uzucu oldu boyle

Naotin canım adet oldun mu . Gittin mi doktora
Ben Regl olmadan doktora gittim Regl olunca yine gideceğim tedaviye başlayacağiz. Bir sürü tahlil istedi onları hafta içi yaptıracağım muhtemelen de hafta içi Regl olmam gerekiyor. Bana eşinde sıkıntı yoksa sen hamile kalırdin dedi. Rezervini ruhun bile duymazdı dedi. Çok güzel konuştu moral verdi. Deneyeceğiz olacak inşallah iyi düşün kesinlikle sigara içme dedi o kadar .

Sizinde benim kadar düşük mu değeriniz 0.04 . O kadar düzenli adet görüyordum ki. İlk hamileligime hemen kalmıştım. nerdeyse bitmişim haberim yok. Doktor direk yüzüne söyledi kendime gelemedim
Ya inan benimde oyle bir gün bile sekmezdi
Kesin hamileyim dedim aklima bile gelmedi bunlari yasiycam

Hayir dedim.
32 yaşındayım FSH 9.84. e2 239 sanırım. Ama e2 yuksek olduğu için FSH baskiliyormus

Ben Regl olmadan doktora gittim Regl olunca yine gideceğim tedaviye başlayacağiz. Bir sürü tahlil istedi onları hafta içi yaptıracağım muhtemelen de hafta içi Regl olmam gerekiyor. Bana eşinde sıkıntı yoksa sen hamile kalırdin dedi. Rezervini ruhun bile duymazdı dedi. Çok güzel konuştu moral verdi. Deneyeceğiz olacak inşallah iyi düşün kesinlikle sigara içme dedi o kadar .
Peki 4 yumurta mı vardı sende de

Ya inan benimde oyle bir gün bile sekmezdi
Kesin hamileyim dedim aklima bile gelmedi bunlari yasiycam
Ben de öyleydim adetim hiç sekmezdi bir hafta falan gecikince test yapın derler ya test yapıyordum negatif baya baya hamileyim diye düşünüyordum. Gidip kan veriyordum o da negatif çıkıyordu. Sonra pat adet oluyordum. Kaç ayım böyle geçti. Hiç de insanın aklına gelmiyor ki korunmayınca doğal olarak gecikince hamilesin diye düşünüyorsun. Çünkü çevrende herkes patır patır hamile kalıyor. Sonra eşim önce sperm testi verdi. Onun testi kötü çıkınca ben de baktırayım dedim üst üste şoklar üstüne şoklar. İkimiz de sıkıntılı.

Zaten senden az yumurta çıkacak onları biriktirmeye bakalım sonra hazır olunca transfer yaparız dedi. Ben de ay ay artık inşallah yumurta çıkar toplanir da yaza kadar toplatırım yaza transfer yapar deneriz diye düşünüyorum.

Hayir dedim.
Siz doğal yolla hamile kalırsınız bence. 32 yaşında çok üzüldüm ben . 0.43 10 yıl götürür sizi stres yapmayın inanın keşke bende o değerde ogrenseydim. 40 yaşında kadar goturseydi keşke benide

Zaten senden az yumurta çıkacak onları biriktirmeye bakalım sonra hazır olunca transfer yaparız dedi. Ben de ay ay artık inşallah yumurta çıkar toplanir da yaza kadar toplatırım yaza transfer yapar deneriz diye düşünüyorum.
Hayırlısı olsun inşallah. Miniginize kavuşursunuz inşallah

Siz doğal yolla hamile kalırsınız bence. 32 yaşında çok üzüldüm ben . 0.43 10 yıl götürür sizi stres yapmayın inanın keşke bende o değerde ogrenseydim. 40 yaşında kadar goturseydi keşke benide
Canım doktor bana dedi ki kimsenin ne zaman menapoza gireceğini belirten bir test yok dedi. Ben sana şu tarihte menapoza girersin diyemem dedi. Biz yumurta toplanmaya bakacağız işimizi garantiye almaya çalışacağız dedi.

Canım doktor bana dedi ki kimsenin ne zaman menapoza gireceğini belirten bir test yok dedi. Ben sana şu tarihte menapoza girersin diyemem dedi. Biz yumurta toplanmaya bakacağız işimizi garantiye almaya çalışacağız dedi.
Bana da dedi. Belki 3 ay belki 10 yıl bilemem dedj. 😔

Allah'ım inşallah nasip etsin bize de inşallah ikinci çocuğu nasip etsin. Kardeş istiyorduk bizde
Bence siz ya direkt tüp bebeğe başlayın ya da eşinizde sorun yoksa sürekli deneyin doğal yollarla. Benim öyle bir şansım yok. Benim direkt tüp bebek olması gerekiyor.

Allah'ım inşallah nasip etsin bize de inşallah ikinci çocuğu nasip etsin. Kardeş istiyorduk bizde
Amin inşallah burdan güzel haberler konuşuruz aylar sonra 🤗 ben hiç çocuğum yokken bu kadar umutsuz değilim siz de lütfen umutsuz olmayın. Moralinizi yüksel tutun o da etkiler Regl durumunuzu. Regl oldukça şans vardır.

Ben yükselecegine inaniyorum senin icin de kendim icinde
6 Ay dene olmazsa asilama yapariz dedi.
Ben bi kere tup bebek dusunmuyorum.
Cok sukur bir kizim var. Olmazsa da napalim.
Bnm derdim bebegim kucuk calisiyorum bi yandan. Simdi denerim hemen oluverir o zaman naparim onu da bilmiyorum
Doktora sordum hani biraz zaman gecse geri donullmez bir yere mi gidiyo bu durum
Bana sorarsan hemen cocuk dusunmelisin dedi.
Bi kac gundur arastiriyorum kurleri
Bir de hayit sirkesi alcam bitki bilimci egitim veren biriyle gorustuk.
Rabbim hakkimizda hayirli eylesin kolaylastirsin
Isteyen herkese saglikli guzel bebisler versin.

Bence siz ya direkt tüp bebeğe başlayın ya da eşinizde sorun yoksa sürekli deneyin doğal yollarla. Benim öyle bir şansım yok. Benim direkt tüp bebek olması gerekiyor.
Doktorla görüşecegiz bakalım. İnşallah güzel olur herşey işin ilginç tarafı 5 ay önce kimyasalları gebelik yaşadım o zaman düzenliydi adetim. İşte iki aydır olmuyor ilaçla oluyorum

Bu arada sogan kuru inanilmaz etkili 4 gunde söktürdu resmen.
Bence ilac kullanmayin adet olmak icin

Back