Amh yükselttim.

Merhaba canım öncelikle Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın🙏 benim amh 0.21 di 1yumurtam gelisiyordu.doktorlarin olumsuz konuşmalarindan etkilenerek.araştırmadan hic bir vitamin destegi almadan düşük dozda tüpbebek tedavisine basladik.tedavim 5gün sürdü hic yumurta görünmedi tedavi iptal oldu.

Sonrasinda araştirarak
prowonen omega3 bal arısütüpolen karişımı incir kürü vehayıt otu testere disli aslan pencesi hepsini ayni gunde kahvaltida süt yumurta yatarken süt yediklerime dikkat ettim.bu şekilde denedim 2 ay kadar.sonra degerlerimi hem de yumurtam varmi diye merak ettim
Sonuclar şöyle

FSH 13.88. 13.76
LH. 3.22 2.94
AMH. 0.21 0.25
PROLAKTİN. 19.11 15.13
E2 24.39 42.90

Sonra kimyasal gebelik yaşadım internetten görüp kafama göre kür uygulamayi biraktim sarac ogluna degerlerimi yazdim.

Prolaktin yuksek oldugu icin incir kurunden ve çörek otu yağından uzak durmam söylendi

Erken menepoz teshisi kondugu icin
Arı sütü polen de kullanmamaliymisim

Sadece erken menepoz kuru
Prowomen
Omega3
Kullanmaya devam ettim aralik ayinda tekrar hamile oldugumu ogrendim. Bebegimin Kalbi durdugu icin Ocak15 te kurtaj oldum.suan adet olmayı bekliyorum tekrar degerlerime bakicam degisim olmusmu diye.

Bende paylasmak istedim Aynı durumdaki arkadaslara fikir olsun.
Neden erken menapozda arı sütü polen kullanılmamalı bendede erken menapoz var

Neden erken menapozda arı sütü polen kullanılmamalı bendede erken menapoz var
Canım saraçogluna yazdigimda daha önce kullandigim kurleri yazmistim erken menepozda bu urunleri kesinlikle tavsiye etmiyorum yazmisti.bununla ilgili cok arastirma yapmistim o donem hic bir bilgiye ulasamamiştım

Arkadaşlar merhaba 0,26 amh ve 39 yaşındayım. Ben de kullandıklarımı yazmak istedim.

Yumurta kalitesini arttırmak için :

🥚Omega3(epa+dha miktarı en az 1000(bin) olmalı, yoksa bir anlamı yok çöp ürün , trigliserid formda ve ifos onaylı olmalı) Mutlaka 2 kaşık gerçek zeytinyağı ile beraber içmeliyiz. Çünkü yağda çözünen bir vitamin.

🥚Koenzim QH(q10’un aktif formu. Dr’lar aktif form kullanılmasını öneriyor) QH alırken içeriğinde ayçiçek yağı olma-ma-sına dikkat edebilirsin. Zeytinyağı olmalı. 200mg-400 mg arası kullanilabiliyor. (Hamilelik olduğunda Koenzim kullanılmıyor)

QH’ı omega3 ile beraber alın diyorlar.Yararlanımı arttırmak için.

Aslında vücudumuz 25 yaşına kadar koenzimi üretiyor ama 25’ten sonra bunu üretememeye başlıyor. Sonrasında tüm vücudumuzda yaşlanma başlıyor ve ilk etkilenen yer üreme organlarımız.. Yumurta sayımız belli degistiremeyiz ama kalitesini arttırabiliriz!

🥚Arısütü+polen (iyi kalite, sertifikalı ürün seçin) C vitamini ile beraber alınması öneriliyor yararlanımını arttırmak icin.

Tabii ki Hiç biri mucize değil düzenli, aksatmadan en az 3 ay kullanım gerektiriyor.

un içeren tüm ürünlerden, GDO’lu, antibiyotikli etlerden, yumurtalardan uzak durup, protein ihtiyacınızı atalık tohum yerli bakliyatlardan alarak fayda sağlayabiliriz🌸

Marketten alınan tüm yumurta ve tavuklar gdo’lu yemlerle ve antibiyotiklerle şişirilir, beslenir. Organik sertifikası olanları tercih edin. Ya da nasıl beslendiğinden %100 emin oldugunu bildiginiz kişilerin doğal yetiştirdiği börtü böcek otla beslenen hayvanların ürünlerini alin.
Yumurtaların uzerindeki numara “0”(sıfır) ile başlamalı.

Sağlıksız bir besinin vücudumuzdan arınması “3 ay” sürüyor. Yine sağlıklı beslenip, yediğimiz, içtiğimiz, aldığımız takviyelerden fayda sağlamaya baslama da 3 ay..

Bildiklerimi paylaşmak istedim. Şifa olsun inşallah🙏🌸

Yaptırdım canım normalde 0.3 idi şimdi 0.5 olmuş fsh 21 di 9 olmuş. Doktorum iyi bir gelişme dedi aynen devam et dedi. Ben tahlil sonuçlarımı Saraçoğlu hocaya yazdım o bana 1 ay hayıt otu, 1 ay testere dişli Aslan pençesi ve 1 ayda testere dişli aslan pençesi, civan perçemi, sarı kantaron karışım çay ve Doktorum proxywomen vermişti üç ay kullandım yememe içmeme dikkat ettim avut cubur kestim sağlıklı beslendim sonuç böyle oldu. Yine devam edeceğim...

Merhaba tüm amh testleriniz aynı laboratuvar da mı yaptırmıştınız ?
Yoksa farklı yerlerde mi?

Tatlım geçen yıl AMH yaptirdim 0.04 dü erken menepoza giriyorsun dedielr tup bebek yaptim dollenmedi aerok yapma sen menepoza giriyorsun dediler yıkıldım sonrasinda IMPRLY ilac degil.vitamin takviseyi birde omega3 Q10 kullandim vonnkanin 2 hafta onve yenoden AMH yaptirdim 0.43 e yükseldi

Hanımlar kesinlikle yükseliyor, benimde amh 0.17 çıkmıştı bende bu konuyu açan hanım gibi aynı şeyleri yaşadım yıkılmıştım resmen. Ama Saraçoğlunun soğan kürü, hayıt ve sağlıklı beslenme sayesinde çok değil 2 ay sonra amh değerim 1.4 çıktı. Allahtan her zaman umut vardır.
Siz de tüm amh testlerini aynı laboratuvarda mı yaptırdınız ? Ve vajinal ultrason ile de saydı mı doktorunuz?

Arkadaşlar bunu bütün amh yükselmez amh çok düşük denilip. Senin çocuğun olmaz denilen arkadaşlar için yazıyorum. Ben tam 3 aşılama 2 tüp bebek yaptırıp hamile kalamayan biriyim. doktor bana amh çok düşük fazla şansin yok yumurta donasyonu yatırmalısın dedi. Yalnızca 1 adet yumurta oda ise yaramaz dedi. Beyninden vurulmuşa dönmüştüm. Bu arada amh değerim ilk 0.01 'di. Daha sonra ilaçları komple bıraktım. Tam bir yıl boyunca hiç bıKmadan kür uygulamaya başladım. Az sonra uyguladigim kürü assagida yazacağım. Küre başladıktan 6 ay sonra amh testi yaptırdım. 0.77 cıktı.vre kür uygulamasından 1 sene sonra AMH 1.90 ve tam 9 tane sağlıklı yumurtam oluştu.ben çocuğu olmayanların.amh düşük senin çocuğun olmaz denilen kader arkadaşlarımın durumunu ruh halini gayet iyi anlıyorum.cnunku aynı acıyı bbendeçektim.iste beni hayata döndüren o kür fakat bu kuru adet olsanizda devam edeceksiniz hiç bırakmadan ben tam 1 yıl uyguladım

Akşamdan zeytin yağında bekletilmiş 7 adet kuru inciri hazırlayın sabaha kadar zeytin yağında beklesin
Sabah ac karnına kahvaltıdan yarim saat önce 1 su bardağı demlenmiş hayıt suyu ardından akşam zeytin yağında beklettiğimiz incirden yiyin 7 sını yiyebilirseniz yiyin yiyemezseniz en az 3 tanesi sabah hayıt suyunu içtikten sonra mutlaka yiyin
Öğlen yemekten yarim saat önce yiyemediginiz incirleriniz varsa yiyin bol su için
Akşam yemekten yarim saat önce yine hayıt demleyip için ben hayıt tohumu alıp kendim 15 dakika demlendirip içiyordum. Eğer halen yiyemediginiz inciriniz varsa yiyin. başka hiç bisey yapmadım. bol su tüketmeye dikkat ettim. Bana şifa oldu inşallah sizede şifa olur kardeşlerim.sevgilin

Arkadaşlar bunu bütün amh yükselmez amh çok düşük denilip. Senin çocuğun olmaz denilen arkadaşlar için yazıyorum. Ben tam 3 aşılama 2 tüp bebek yaptırıp hamile kalamayan biriyim. doktor bana amh çok düşük fazla şansin yok yumurta donasyonu yatırmalısın dedi. Yalnızca 1 adet yumurta oda ise yaramaz dedi. Beyninden vurulmuşa dönmüştüm. Bu arada amh değerim ilk 0.01 'di. Daha sonra ilaçları komple bıraktım. Tam bir yıl boyunca hiç bıKmadan kür uygulamaya başladım. Az sonra uyguladigim kürü assagida yazacağım. Küre başladıktan 6 ay sonra amh testi yaptırdım. 0.77 cıktı.vre kür uygulamasından 1 sene sonra AMH 1.90 ve tam 9 tane sağlıklı yumurtam oluştu.ben çocuğu olmayanların.amh düşük senin çocuğun olmaz denilen kader arkadaşlarımın durumunu ruh halini gayet iyi anlıyorum.cnunku aynı acıyı bbendeçektim.iste beni hayata döndüren o kür fakat bu kuru adet olsanizda devam edeceksiniz hiç bırakmadan ben tam 1 yıl uyguladım

Akşamdan zeytin yağında bekletilmiş 7 adet kuru inciri hazırlayın sabaha kadar zeytin yağında beklesin
Sabah ac karnına kahvaltıdan yarim saat önce 1 su bardağı demlenmiş hayıt suyu ardından akşam zeytin yağında beklettiğimiz incirden yiyin 7 sını yiyebilirseniz yiyin yiyemezseniz en az 3 tanesi sabah hayıt suyunu içtikten sonra mutlaka yiyin
Öğlen yemekten yarim saat önce yiyemediginiz incirleriniz varsa yiyin bol su için
Akşam yemekten yarim saat önce yine hayıt demleyip için ben hayıt tohumu alıp kendim 15 dakika demlendirip içiyordum. Eğer halen yiyemediginiz inciriniz varsa yiyin. başka hiç bisey yapmadım. bol su tüketmeye dikkat ettim. Bana şifa oldu inşallah sizede şifa olur kardeşlerim.sevgilerimle...
Her gün uyguladınız mı ? İncir kürünü ve hayıt tohumunu ?

Merhaba canim seninle ayni gun covid olmuşuz ve ben adet olamadım doktora gittim. 15 gun gecikmisti doktor bana durumun hiç açıcı degil. Tup bebek baska sansin yok dedi bu ay yine adet olamadım 9 gun gecikti clife macun aldim adet olunca Basliycam ona. Olabilirsem tabi. Moralim cok kötü Allah yardımcımiz olsun
Merhabalar amh değeri sizin kaçtı clife macun ise tarafımı gebelik varmı bilgi verirmisiniz ❤

Akşam yemekten yarim saat önce yine hayıt demleyip için ben hayıt tohumu alıp kendim 15 dakika demlendirip içiyordum. Eğer halen yiyemediginiz inciriniz varsa yiyin. başka hiç bisey yapmadım. bol su tüketmeye dikkat ettim. Bana şifa oldu inşallah sizede şifa olur kardeşlerim.sevgilerimle...
E Esrackn

Maviesra Maviesra bak burdakileri okusana bi denersin sende

Merhaba canım öncelikle Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın🙏 benim amh 0.21 di 1yumurtam gelisiyordu.doktorlarin olumsuz konuşmalarindan etkilenerek.araştırmadan hic bir vitamin destegi almadan düşük dozda tüpbebek tedavisine basladik.tedavim 5gün sürdü hic yumurta görünmedi tedavi iptal oldu.

Sonrasinda araştirarak
prowonen omega3 bal arısütüpolen karişımı incir kürü vehayıt otu testere disli aslan pencesi hepsini ayni gunde kahvaltida süt yumurta yatarken süt yediklerime dikkat ettim.bu şekilde denedim 2 ay kadar.sonra degerlerimi hem de yumurtam varmi diye merak ettim
Sonuclar şöyle

FSH 13.88. 13.76
LH. 3.22 2.94
AMH. 0.21 0.25
PROLAKTİN. 19.11 15.13
E2 24.39 42.90

Sonra kimyasal gebelik yaşadım internetten görüp kafama göre kür uygulamayi biraktim sarac ogluna degerlerimi yazdim.

Prolaktin yuksek oldugu icin incir kurunden ve çörek otu yağından uzak durmam söylendi

Erken menepoz teshisi kondugu icin
Arı sütü polen de kullanmamaliymisim

Sadece erken menepoz kuru
Prowomen
Omega3
Kullanmaya devam ettim aralik ayinda tekrar hamile oldugumu ogrendim. Bebegimin Kalbi durdugu icin Ocak15 te kurtaj oldum.suan adet olmayı bekliyorum tekrar degerlerime bakicam degisim olmusmu diye.

Bende paylasmak istedim Aynı durumdaki arkadaslara fikir olsun.
Merhaba hala aktif misiniz acaba bilmiyorum ama merak ettim erken menopoz teshisi kondugu icin ari sutu polen kullanmamam gerekiyormus yazmissiniz nedenini soylermisiniz bende kullaniyorum kullanmamalimiyim acaba

Merhaba hala aktif misiniz acaba bilmiyorum ama merak ettim erken menopoz teshisi kondugu icin ari sutu polen kullanmamam gerekiyormus yazmissiniz nedenini soylermisiniz bende kullaniyorum kullanmamalimiyim acaba
Soruyu bana sormadınız biliyorum ancak yazmak istedim. İyi kalitede Arısütü kullanın.
Bu platformda 40 yaş üzeri olup, doktoru ile beraber tup bebek sürecinde 2. muayeneye kadar Arısütü kullanip yumurtaların boyutuna göre dr’ un artık kullanmayi birak ya da devam et diyenlerle konuştum.
Tabii sadece Arısütü yetmez. Koenzim QH, Omega3, D vitamini bunları da kullanmalı.

Soruyu bana sormadınız biliyorum ancak yazmak istedim. İyi kalitede Arısütü kullanın.
Bu platformda 40 yaş üzeri olup, doktoru ile beraber tup bebek sürecinde 2. muayeneye kadar Arısütü kullanip yumurtaların boyutuna göre dr’ un artık kullanmayi birak ya da devam et diyenlerle konuştum.
Tabii sadece Arısütü yetmez. Koenzim QH, Omega3, D vitamini bunları da kullanmalı.
İyi kalitede bi tanidigimizdan direk kendisi yapiyor ariciligi karisim yapti kullaniyordum ama arkadasimizin yazdigini da okuyunca acaba kullanmamalimiyim diye dusundum bi an

X