Amh yükselttim.

Neden erken menapozda arı sütü polen kullanılmamalı bendede erken menapoz var

Neden erken menapozda arı sütü polen kullanılmamalı bendede erken menapoz var
Canım saraçogluna yazdigimda daha önce kullandigim kurleri yazmistim erken menepozda bu urunleri kesinlikle tavsiye etmiyorum yazmisti.bununla ilgili cok arastirma yapmistim o donem hic bir bilgiye ulasamamiştım

Arkadaşlar merhaba 0,26 amh ve 39 yaşındayım. Ben de kullandıklarımı yazmak istedim.

Yumurta kalitesini arttırmak için :

Omega3(epa+dha miktarı en az 1000(bin) olmalı, yoksa bir anlamı yok çöp ürün , trigliserid formda ve ifos onaylı olmalı) Mutlaka 2 kaşık gerçek zeytinyağı ile beraber içmeliyiz. Çünkü yağda çözünen bir vitamin.

Koenzim QH(q10’un aktif formu. Dr’lar aktif form kullanılmasını öneriyor) QH alırken içeriğinde ayçiçek yağı olma-ma-sına dikkat edebilirsin. Zeytinyağı olmalı. 200mg-400 mg arası kullanilabiliyor. (Hamilelik olduğunda Koenzim kullanılmıyor)

QH’ı omega3 ile beraber alın diyorlar.Yararlanımı arttırmak için.

Aslında vücudumuz 25 yaşına kadar koenzimi üretiyor ama 25’ten sonra bunu üretememeye başlıyor. Sonrasında tüm vücudumuzda yaşlanma başlıyor ve ilk etkilenen yer üreme organlarımız.. Yumurta sayımız belli degistiremeyiz ama kalitesini arttırabiliriz!

Arısütü+polen (iyi kalite, sertifikalı ürün seçin) C vitamini ile beraber alınması öneriliyor yararlanımını arttırmak icin.

Tabii ki Hiç biri mucize değil düzenli, aksatmadan en az 3 ay kullanım gerektiriyor.

un içeren tüm ürünlerden, GDO’lu, antibiyotikli etlerden, yumurtalardan uzak durup, protein ihtiyacınızı atalık tohum yerli bakliyatlardan alarak fayda sağlayabiliriz

Marketten alınan tüm yumurta ve tavuklar gdo’lu yemlerle ve antibiyotiklerle şişirilir, beslenir. Organik sertifikası olanları tercih edin. Ya da nasıl beslendiğinden %100 emin oldugunu bildiginiz kişilerin doğal yetiştirdiği börtü böcek otla beslenen hayvanların ürünlerini alin.
Yumurtaların uzerindeki numara “0”(sıfır) ile başlamalı.

Sağlıksız bir besinin vücudumuzdan arınması “3 ay” sürüyor. Yine sağlıklı beslenip, yediğimiz, içtiğimiz, aldığımız takviyelerden fayda sağlamaya baslama da 3 ay..

Bildiklerimi paylaşmak istedim. Şifa olsun inşallah

Merhaba tüm amh testleriniz aynı laboratuvar da mı yaptırmıştınız ?
Yoksa farklı yerlerde mi?

Tatlım geçen yıl AMH yaptirdim 0.04 dü erken menepoza giriyorsun dedielr tup bebek yaptim dollenmedi aerok yapma sen menepoza giriyorsun dediler yıkıldım sonrasinda IMPRLY ilac degil.vitamin takviseyi birde omega3 Q10 kullandim vonnkanin 2 hafta onve yenoden AMH yaptirdim 0.43 e yükseldi

Siz de tüm amh testlerini aynı laboratuvarda mı yaptırdınız ? Ve vajinal ultrason ile de saydı mı doktorunuz?

Her gün uyguladınız mı ? İncir kürünü ve hayıt tohumunu ?

Merhabalar amh değeri sizin kaçtı clife macun ise tarafımı gebelik varmı bilgi verirmisiniz ❤

E Esrackn
Maviesra bak burdakileri okusana bi denersin sende

Merhaba hala aktif misiniz acaba bilmiyorum ama merak ettim erken menopoz teshisi kondugu icin ari sutu polen kullanmamam gerekiyormus yazmissiniz nedenini soylermisiniz bende kullaniyorum kullanmamalimiyim acaba

Merhaba hala aktif misiniz acaba bilmiyorum ama merak ettim erken menopoz teshisi kondugu icin ari sutu polen kullanmamam gerekiyormus yazmissiniz nedenini soylermisiniz bende kullaniyorum kullanmamalimiyim acaba
Soruyu bana sormadınız biliyorum ancak yazmak istedim. İyi kalitede Arısütü kullanın.
Bu platformda 40 yaş üzeri olup, doktoru ile beraber tup bebek sürecinde 2. muayeneye kadar Arısütü kullanip yumurtaların boyutuna göre dr’ un artık kullanmayi birak ya da devam et diyenlerle konuştum.
Tabii sadece Arısütü yetmez. Koenzim QH, Omega3, D vitamini bunları da kullanmalı.

İyi kalitede bi tanidigimizdan direk kendisi yapiyor ariciligi karisim yapti kullaniyordum ama arkadasimizin yazdigini da okuyunca acaba kullanmamalimiyim diye dusundum bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…