merabalar.buraya en son bos gebelık gecırdıgım donem bakmıstım.operasyonla alındı.3 ay bekledık 8 aydır denıyoruz.bır sonuc alamadık.gecen hafta doktora gıttık.oncekı aydanda baktırdıgım hormon testlerım vardı.tuplerım acık.36 yasındaım amh 1,06 fsh 7,45 cıktı.doktora yorumlatmadım henuz.cıkmayan sonuclarımda var.ne anlama gelıyor deneyımı olan arkadaslar yardımcı olurmu.gergin ve can sıkıcı bır durum.hayırlısını hep dılıyorum.tup bebegemı daha ygunumbılemedım
Canım sakın ha gerilme 0,83 amh değerim olduğunu geçen sene şubatta öğrendiim son tahlilimde amh 0,7 çıkmıştı ama hormon değerlerim fsh lh e2 düzgün çıkıyordu senin 7,45 te normal yoldan hamile kalınabilecek bir değer, ben bu amh değeriyle 16 ayda 3 kez normal yoldan hamile kaldım 2 si kan pıhtılaşmam varmış o yüzden kaybettim şuan 3. kez hamileyim iğnelerle ilaçlarla günlerim geçiyor rabbim inşallah bu kez yüzümü güldürür sağ salim kucağıma almayı nasiip eder hormon değerlerin düzgünse eşinin değerleride iyiyse amh değeri dünyanın sonu değil zaten sana sağlıklı 1 yumurta gerek pozitif düşün ve muhakkak eşinin değerlerine de baktır. bana doktor progeny f diye bir ilaç önermişti onu kullandım araştırırken eşim içinde progeny m gördüm onuda aldım oda kullandı sonuçta ne kadar çok sperm varsa ve kadar ileri hareketliyse sansın o kadar çok artar bu amh değeriyle yumurtlaman düzenliyse kesinlikle normal yoldan bile hamile kalabilirsin. önce tüm hormon tahlilini yaptır 21. gün progesteron seviyesine bakılıyor onada baktır yumurtlaman varmı o belli olsun eşinin değerlerine de bakın onada takviye lazım olmasada alın rabbim sonrasında hayırlı sağlıklı bir evlat verir inşallah.