• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh testi yaptıranlar

Selam arkadaslar 9 aylik evliyim ve yaklasik olarak 6-7 Aydir korunmuyorum gecen ay adetim 10 gun gecikti gebelik bekledim ama yine olmadi hastaneye gidip fsh ve amh testi yaptirdim
fsh degerlerim 11,40
Amh sonucum 0,264 L
Amh referans degerlerim de 0,89 - 9,85 Bu Sonuclardan anliyan biri bana yorumlayabilir mi
0.01 AMH ile doğal yolla gebe kalan bı çok insan biliyorum. Amh düşük çıkmış ama önemli olan bir sağlıklı yumurta ve bir sağlıklı sperm. Hepimiz bı yumurta bı sperm den dünyaya geldik.
B12 vitamini, d vitamini,c vitamini, folik asit kullanın yumurta kalitesinin artması için bu vitaminler gerekli. Ben bilgileri kadınlar kulübünden öğrendim.
Doktorlara sorduğumda da hiç biri hayır demedi. Hatta bana sen nereden biliyorsun diyen doktorlara kadınlar kulübünden öğrendiğimi söyledim.
Bu yazdığım vitaminleri kullanarak vücudumu ve yumurtalarımı güçlendirdim.
Bu bilgiyi kadınlar kulübüne yazan herkesden Allah razı olsun.

Benim ilk 12.50
İkinci 8.90
Üçüncü 11 küsurdu.
Amh 1.1 di.
Ameliyatlarimi oldum, tüp bebek yaptım 2 kez.
Doğal yolla olmaz da olmaz deyip duruyordu doktorlar.
Herşeye bi olumsuz konuşma, moral bozma vs vs.
Tabi doğal yolla olur diyen doktor çok azdı, bu kadar olumsuz konuşan doktor olunca da olur diyen doktorları hiç kaale almıyordum.
Tepem attı çünkü hayatımız karardı eşimle birlikte, hiç unutmuyorum eşim bı akşam dizlerime başını koydu. Çocuk işi beni bitirdi maf etti, bittim dedi. Ben eşimden daha kötüydüm. O kadar fena oldum ki ağlama krizleri geciriyordum.
Bi gece ben tüp bebek düşünmek istemiyorum, bu konuyu hayatımızın merkezinden atalım dedim. Eskisi gibi yaşayalım, tatilimizi yapalım dedim.
O hafta nasıl bi rahatlama yaşadıysam hamile kaldım. Kafa kendimi rahatlatmış resmen.
Sakın kendinizi kasmayın, moral bozmayın, tedbirini al, gerekeni yap, ameliyatlik durumun varsa ol yoksa çok şanslısın demek zaten.
Hiç bir doktor Allah değil ve kimse Allahmış gibi çocuk olmaz bilmem ne demesin.
Sonra ben olmaz diyen doktorumu aradım. Tüp bebek de tüp bebek deyip duruyordu.
Doğal yolla gebe kaldım dedim. Resmen bozuldu. Keşke muayenehanesine gitseydimde yüzü kayarken görseydim.
İnşallah Yüce Rabbim; sizin tez vakitte hamile kalmanızı nasip eder.
Amin Çok Cok Sagolun Rabbim Çocuk Hayali Kuran Tüm çiftlere O Duyguyu Yaşatsın

Benim amh değerim 2,17 çıktı referans aralığı 0-3,27 pco değilim
Fsh:7,93
E2:73
Ama doktorum yumrtaların bitmek üzere dedi rezervin az dedi muayenede her iki tarafta 1,2 tane yumurta gördüğünü söyledi onlarda gelişirse...:110: benim embriyolarımın pgt gitmesi gerekiyor ne kadar çok olursa o kadar iyi bu arada yaşım 40
Ve ben bu sonuçlarla hiç birşey anlamadım niye öyle dedi.. doktorumumu değiştirsem acaba
Yoksa böyle bir durum olabilir mi?

Selam arkadaslar 9 aylik evliyim ve yaklasik olarak 6-7 Aydir korunmuyorum gecen ay adetim 10 gun gecikti gebelik bekledim ama yine olmadi hastaneye gidip fsh ve amh testi yaptirdim
fsh degerlerim 11,40
Amh sonucum 0,264 L
Amh referans degerlerim de 0,89 - 9,85 Bu Sonuclardan anliyan biri bana yorumlayabilir mi

Ayy benimki de 11.40 bu aralar psikolojikmen cokuntudeyken bu mesajiniz bana umut verdi sagolun
fsh degerlerim 11,40
Amh sonucum 0,264 L
Canim fshin 10dan dusuk olmasi gerekiyor yani yuksek amh degerinse cok dusuk benimde ayni fsh yuksek amh dusuk bu durumda gittigim 3dra acil tup bebek onerdi cunku amh degerin her ay adet oldugunda dusuyor

Canim fshin 10dan dusuk olmasi gerekiyor yani yuksek amh degerinse cok dusuk benimde ayni fsh yuksek amh dusuk bu durumda gittigim 3dra acil tup bebek onerdi cunku amh degerin her ay adet oldugunda dusuyor
Canim yorumun icin tesekkurler🙏
Yalniz ben tedavimin baslamasini beklerken bir surprizle karsilastim ve dogal yollardan gebe kaldigimi ogrendim🙏❤ Dilerim Rabbim Evlat Hayali kuran herkese Nasip Eder🙏🙏🙏

Tüp bebek doktorlarına fazla kulak asmamak gerek 11 kusur FSH, 1 amh ile 36 yaşında doğal yolla gebe kaldım.
Kendi sağlık sorunlarimdan dolayı yüksek riskli gebeyim, perinatoloji doktorunla konu konuyu açarken daha önce neden tüp bebek denedin ki dedi. Dedim fsh, amh yaş faktöründen dolayı doktorlar telaşa soktu dedim.
Yaşında da değerlerinde problem yok. Neden böyle yapıyorlar herkese hemen tüp bebek denemeye zorluyorlar dedi.
Normal kadin dogumcuya gidiyordum bana 8 9 yumurta sayarken, tüp bebek doktora gittiğimde 2 yumurta sayıyordu. Bı ağızlarında çok az çok az lafından başka bişey yok.
Bir arkadaşımda 0.12 amh ile doğal yolla gebe kaldı.
Hiç stres yapmayın, rutin kontrolleri yaptırın, yumurtlama gününüzü değerlendirin Rabbimin izniyle inanın mucizelerimiz bir bir gelecek.

Benim amh değerim 2,17 çıktı referans aralığı 0-3,27 pco değilim
Fsh:7,93
E2:73
Ama doktorum yumrtaların bitmek üzere dedi rezervin az dedi muayenede her iki tarafta 1,2 tane yumurta gördüğünü söyledi onlarda gelişirse...:110: benim embriyolarımın pgt gitmesi gerekiyor ne kadar çok olursa o kadar iyi bu arada yaşım 40
Ve ben bu sonuçlarla hiç birşey anlamadım niye öyle dedi.. doktorumumu değiştirsem acaba
Yoksa böyle bir durum olabilir mi?
Bende de benzer durum var ama folikül sayısı her ay değişebiliyormuş

Tedavidemisin peki bana uzun protokol uygulanacak galiba.. senin nasıl gidiyor yumurta sayın tedavi sürecin??
Uzun protokol değil sanırım ama şöyle oldu benim 15. Gün başladı tedavim yumurta sayımız ay içinde değişiyormuş normalde 3 folikül görünüyordu hep şimdi 6 tane vardı 1 hafta oldu ilaçlara devam ediyorum ama çok yüklenmiyor dr az miktarda ilaçla ilerliyoruz bklm buna şükür benim de amh ya göre folikül sayım azdı neden olduğunu bilmiyorum test yanlıştır düşüktür dediler başka yerde tekrarladım yine benzer çıktı...

Uzun protokol değil sanırım ama şöyle oldu benim 15. Gün başladı tedavim yumurta sayımız ay içinde değişiyormuş normalde 3 folikül görünüyordu hep şimdi 6 tane vardı 1 hafta oldu ilaçlara devam ediyorum ama çok yüklenmiyor dr az miktarda ilaçla ilerliyoruz bklm buna şükür benim de amh ya göre folikül sayım azdı neden olduğunu bilmiyorum test yanlıştır düşüktür dediler başka yerde tekrarladım yine benzer çıktı...
Adetin 15. Günü başladıysan uzun protokoldür seninde.. lucrinmi kullanıyorsun
İnşallah sonu güzel olur amh yüksekse yumurta sayısı artabilir diyorlar bak seninki artmış ne güzel..
Sonuda güzel olur inşallah

Adetin 15. Günü başladıysan uzun protokoldür seninde.. lucrinmi kullanıyorsun
İnşallah sonu güzel olur amh yüksekse yumurta sayısı artabilir diyorlar bak seninki artmış ne güzel..
Sonuda güzel olur inşallah
Lucrİn yok doğrudan yumurta büyütme bakalım büyütmeye çalışıyoruz...

Günaydın hanımlar güzel bir gün güneş ☀ biraz serin ama olsun. Bügün çıkıp yürüş yapacagım. Ben de gittiğimde ek olarak vitamin takviyesi alayım ne önerirsiniz dediğimde hiç birsey kullanman gerek yok demişti ama bu amh tahlilimi henüz görmedi. Sadece d vitamini 18 cıkmıştı onun için 10 damla d vitamini kullan demişti. Dogal beslen antioksidan içeren besinler tüket demişti. Şimdi benim son yapılan test lerim 11 ocakta yapılan testlerin estradiol 52.49- fsh 13.47 = LH 7.17 = progestron 4.2 = Prolaktin 7.46= serbest t3 3.25 = serbest t4 1.18 =tsh 1.65 = total testosteron 21.41 cıkmıstı dün de amh 0.51 cıktı referans aralığı 0.09=2.96 yazıyor. Benim takviye olarak neler kullanmam gerekiyor ne önerirsiniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Amh 10-15 üzeri çıkanlar ne gibi tedaviler uygulanıyor acaba? Benim değerim 16 çıktı fikir verebilen olursa çok sevinirim. Bu halde tüp bebek yaptırdığınızda kaliteli yumurta bulunup döllenme gerçekleşebildi mi?

Amh değerim 1.3 çıktı FSH değeri 13 , erken menopoz teşhisin var. Erken menopoz denilen süre ne kadar oluyor, değerlerim gitgide yükseliyor

Sevgili Niko, ben cok ugrastim, bilmiyorum sizde sorun neydi? ama esin saglikliysa, NIL1971 gibi bitkilerle filan sende hamile olabilirsin, bence ümidini yitirme, Bizde artik sorun cift tarafli diye, ben pes ettim. Dilerim sizlerin olsun. Sogan, incir, civan percemi, aslan pencesi, bir sürü sey var. Bence yola devam et. Inan burada birinin hamile haberini okudugumda okadar mutlu oluyorumki..............Ne malum belki birgün sende yazarsin, onun icin devam derim ben. Allah herseyin hayirlisini versin
Merak ettim üstünden uzun zaman geçmiş bebeğiniz oldu mu?

Amh 10-15 üzeri çıkanlar ne gibi tedaviler uygulanıyor acaba? Benim değerim 16 çıktı fikir verebilen olursa çok sevinirim. Bu halde tüp bebek yaptırdığınızda kaliteli yumurta bulunup döllenme gerçekleşebildi mi?
Canım benim de amh yüksek doktorun bişey dedi mi tedavi gördün mü acaba

Back