- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
Evet canım benimde ilk denememIlk denemem cnm tek embriyom kaldi 5.gune o transfeelr edildi.snn ilk denemen mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım benimde ilk denememIlk denemem cnm tek embriyom kaldi 5.gune o transfeelr edildi.snn ilk denemen mi?
peki fsh lh gibi değerlerin kaçtı?Olmadı canım doğal yollardan tüp bebeğe başladık
Cerrahpaşa’da ücretsiz yaptırdım . Özelde 200 lira istemişlerdiMerhaba arkadaşlar ben 45 yaşındayım bir oğlum var ikinciyi istiyoruz fakat olmuyor bütün hormonlarıma baktılar hepsi normal çıktı FSH 6.3 e2 normal çıktı böyle olup amh testi düşük çıkan oldumu birde hangi hastaneler bakıyor kaç lira
benim tüm hormonlarım normal çıktı fsh mesela 5,6 5,85 e2 35-45 gibi değerlerde çıkarken amh 0,83 çıkmıştı bu değerle 2 defa normal yoldan hamile kaldım ama birinin kalbi durdu kürtaj oldum diğeri kalp atışı olmadan kendi düştü doktorlar yumurtan kalitesiz sağlıklı olmadığı için ilk 3 ayda kaybediyorsun diyorlar hiç çocuğum yok martta tüp bebek tedavisine başlayacağım. Amh değerime tekrar özel bir laboratuvarda baktırdım çarşamba kan verdim bugün yarın sonucu çıkar bakalım şimdi kaça düştüMerhaba arkadaşlar ben 45 yaşındayım bir oğlum var ikinciyi istiyoruz fakat olmuyor bütün hormonlarıma baktılar hepsi normal çıktı FSH 6.3 e2 normal çıktı böyle olup amh testi düşük çıkan oldumu birde hangi hastaneler bakıyor kaç lira
benim tüm hormonlarım normal çıktı fsh mesela 5,6 5,85 e2 35-45 gibi değerlerde çıkarken amh 0,83 çıkmıştı bu değerle 2 defa normal yoldan hamile kaldım ama birinin kalbi durdu kürtaj oldum diğeri kalp atışı olmadan kendi düştü doktorlar yumurtan kalitesiz sağlıklı olmadığı için ilk 3 ayda kaybediyorsun diyorlar hiç çocuğum yok martta tüp bebek tedavisine başlayacağım. Amh değerime tekrar özel bir laboratuvarda baktırdım çarşamba kan verdim bugün yarın sonucu çıkar bakalım şimdi kaça düştü
Rabbim hayırlı evlat versin inşallah canımbenim tüm hormonlarım normal çıktı fsh mesela 5,6 5,85 e2 35-45 gibi değerlerde çıkarken amh 0,83 çıkmıştı bu değerle 2 defa normal yoldan hamile kaldım ama birinin kalbi durdu kürtaj oldum diğeri kalp atışı olmadan kendi düştü doktorlar yumurtan kalitesiz sağlıklı olmadığı için ilk 3 ayda kaybediyorsun diyorlar hiç çocuğum yok martta tüp bebek tedavisine başlayacağım. Amh değerime tekrar özel bir laboratuvarda baktırdım çarşamba kan verdim bugün yarın sonucu çıkar bakalım şimdi kaça düştü
AMH değerim 0,65 e düşmüş şansım her geçen gün azalıyor 29.da memorial da semra kahraman ile randevum var bakalım yüzde kaç şans verecek banaRabbim hayırlı evlat versin inşallah canım
Hayırlısı olsun inşaallahAMH değerim 0,65 e düşmüş şansım her geçen gün azalıyor 29.da memorial da semra kahraman ile randevum var bakalım yüzde kaç şans verecek bana
Canım merhaba nasılsın iyi misin ? Tekrar tedaviyeye başladın mı ?benim tüm hormonlarım normal çıktı fsh mesela 5,6 5,85 e2 35-45 gibi değerlerde çıkarken amh 0,83 çıkmıştı bu değerle 2 defa normal yoldan hamile kaldım ama birinin kalbi durdu kürtaj oldum diğeri kalp atışı olmadan kendi düştü doktorlar yumurtan kalitesiz sağlıklı olmadığı için ilk 3 ayda kaybediyorsun diyorlar hiç çocuğum yok martta tüp bebek tedavisine başlayacağım. Amh değerime tekrar özel bir laboratuvarda baktırdım çarşamba kan verdim bugün yarın sonucu çıkar bakalım şimdi kaça düştü
Ben hiç tedaviye başlayamadım geçen yıl martta amh değerimin 0,83 olduğunu öğrenmiştim ama o zamana kadar amh nedir onu bile bilmiyordum bu değer çok kötü yok o kadar kötü değil diye panikleyip nisan ayında aşılama ile başlamayı planladık aşılama için gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. Allahım bir üzüyor bir sevindiriyorsun mucize bebeğim geldi dedim 9+5 günlükken bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum 3 ay ara verdim tekrar denemeye başladım ikinci ay yine hamile kaldım bu sefer kalp atışını duymadan 6. haftada kanamam oldu düşük yaptım kendi kendime bu değer çok kötü değil ben normalde hamile kalıyorum ama başka bir sorun var bebeklerimi kaybediyorum dedim genetik taramaya doktor yönlendirdi kan pıhtılaşmam olduğu ortaya çıktı tabi doktor düşüklerin tek sebebi bu olmayabilir 35 yaşından sonra kromozomal bozukluklar sık görülür dedi.Canım merhaba nasılsın iyi misin ? Tekrar tedaviyeye başladın mı ?
Canım benim rabbim en kısa Zamanda kalbindeki muradını versinBen hiç tedaviye başlayamadım geçen yıl martta amh değerimin 0,83 olduğunu öğrenmiştim ama o zamana kadar amh nedir onu bile bilmiyordum bu değer çok kötü yok o kadar kötü değil diye panikleyip nisan ayında aşılama ile başlamayı planladık aşılama için gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. Allahım bir üzüyor bir sevindiriyorsun mucize bebeğim geldi dedim 9+5 günlükken bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum 3 ay ara verdim tekrar denemeye başladım ikinci ay yine hamile kaldım bu sefer kalp atışını duymadan 6. haftada kanamam oldu düşük yaptım kendi kendime bu değer çok kötü değil ben normalde hamile kalıyorum ama başka bir sorun var bebeklerimi kaybediyorum dedim genetik taramaya doktor yönlendirdi kan pıhtılaşmam olduğu ortaya çıktı tabi doktor düşüklerin tek sebebi bu olmayabilir 35 yaşından sonra kromozomal bozukluklar sık görülür dedi.
Tüp bebek araştırmalarım geçen yıldan beri devam ediyordu amh değerime tekrar başka bir laboratuvarda baktırmaya karar verdim kendi kendime ilk tahlil hatalı olmalı yoksa o değerle nasıl arka arkaya hamile kalmış olacağım amh değerim 1 üstü çıkarsa bir süre daha denerim düşükler için hamilelikte kan sulandırıcı yaparım her şey güzel olacak tesellileri verirken amh değerimin 0,65'e düştüğünü öğrenip yıkıldım laboratuvardaki arkadaşta 0,7 altı tüp bebek için şansın azalması demek biran önce araştırmalara başlayıp tüp bebek tedavisine başlamanızı tavsiye ederim dedi.
Enteresan olan ise fsh lh e2 değerlerime bu 11 ay içinde 4 kez bakıldı ve bu değerlerde hiç problem yaşamadım fsh 5,6 5,85 lh 3,97 5,1 e2 35 45 gibi aralıklarda çıktı ve amh değerime bakmasalar sende problem yok normal çocuğun olur derlerdi ki kanunideki tüp bebek merkezindeki doktor bile ne tüp bebeği fsh 5 hamilede kalıyorsun düşüklerinin nedenine bakalım diyerek genetik taramaya yönlendirmişti. Şuan pes ettim artık normal yolları beklemeyeceğim zaten bu değerle normal şansım çok az hem tutsa bile kromozomal bir problemi olur mu korkusu o ikili üçlü tarama testlerini bekleme süreci beni korkutuyor inşallah şansım yaver gider ilk denemede sağlıklı 1 yumurta bulurlar ve hamile kalırım.
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin. Dün Zahide Yetişin hamilelik haberini paylaştığı videoyu instagramda izledim gözlerim doldu artık işimden dolar euro kurlarından daha çok kimin bebeği tüp bebek kim tedavi görüyor hangi doktora gidiyor hamile kalabildi mi onları takip eder oldum gece yatmadan tüp bebek hikayesi videoları izleyerek uyuya kalıyorum dizilerde bile bir kadının midesi bulansa bu hamilemi, mide bulantısı nerdeyse 2 ayda başlıyor ne saçma regl geçtiğini farketmiyorlarmı bulantı için 2-3 hafta regl geçmeli gibi yorumlar yapmaya başladım.
Falcılara merak saldım ikinci hamileliğimi öğrendiğimde birine tarot falı baktırmıştım, hamileyim diye çok mutluyum kimseye şimdilik söylemiyorum tarot bakana da söylemedim kadın kasıklarda sıkıntılarım olacağını kanamalı süreçlerden geçeceğimi sürekli hastanelere gideceğimi çocuğumun olması için 6 vakit olduğunu falan söyledi kendi kendime buda bir şey bilmiyor yada geçmişteki kürtaj vs dönemidir bu çıkan demiştim hatta karta soru sor kısmında benim tüp bebek tedavisiyle mi çocuğum olacak dediğimde evet demişti. Şaka gibi kadının dedikleri çıktı hafif hafif kanamalarım sancılarım oldu sürekli acillere gittim sürekli kan tahlilleri yapıldı dış gebelikten şüphelenildi en sonunda yeter artık Allahım sağlıklı değilse al bu bebeği ben bu belirsizlikle kafayı yiyeceğim dedim ertesi gün gittiğimde beta hcg düşüşe geçmişti ve artık düşük yaptığımı söylediler şimdi ise bu 6 rakamı doğruysa eğer martta tüp bebek tedavim olumlu olur diye hayaller kurmaya başladım kadın senin ya ikizlerin olacak yada art arda hamile kalacaksın ve oğlun olacak demişti şimdi belki sizlere saçma gelecek ama o fala inanıp pozitif düşünüp tüp bebek sürecini bekliyorum.
ben ocak ayında mavilab özel laboratuvarda 150tl ye yaptırdım. ama sadece AMH değerine baktırdım. FSH LH gibi diğr hormonlarada baktıracaksan fiyat ona göre artacaktır.Arkadaşlar amh testi özelde ne kadara yapılıyor bilginiz var mı?
Artık devlet hastanelerinde yapılıyor.15 günde çıkar deyip 1 hafta olmadan sonuç çıkıyor.Arkadaşlar amh testi özelde ne kadara yapılıyor bilginiz var mı?
Yüksek ihtisas ek binasında yaptırdım ben Bursa’da. Dr um daha pek bilen YÖK demişti. Ama tahlil artık yapılıyor demiştiArkadaşlar amh testi özelde ne kadara yapılıyor bilginiz var mı?
İki ay önce iki özel laboratuvar a yaptırdım ikisi de 150 istediArkadaşlar amh testi özelde ne kadara yapılıyor bilginiz var mı?
Gayet iyi bir sonuç yaşınız için..Kizlar yasim 34
Amh 3.36 cikti nasil sizce dusuk mu ilk defa bu testi yaptirdim daha doktora gostermedim