Yanı 1'in altı amh ve 10 ustu fsh ile bile erken menepoz olmayanlar varken oyle demeleri de ilginc olmis. Benim 1.08 amh ve fsh 7.5 ile çok normal değerlerin ve rezervlerin dediler. O yuzde n şaşırdım.
Sormayın sormayın pazarlama işi yapıyor bı çoğu etik doktorluk yapanı bulmak iş.
Bazı ay iyi yumurta veririz bazı ay az yada hiç vermeyebiliz.
Beni yıllarca kandırdılar bı kaç doktor hariç yumurtlamanın iyi olduğu ay hiç yorum yapmayan doktorlar az olduğunda
tüp bebek tüp bebek.
İlk tüp bebek denememde 3 yumurta verdim karalar bağladım bı kaç ay sonra doktora gittim petek gibiydi yumurtalıkların yumurtalardan.
Valla sizin doktorun iyiymiş başka doktor olsa 1 amh ye hemen koş tüp bebek derlerdi. Ki bana dediler.
Zaten bu testler genel çeker bi karar olusturmuyor.
Ben doğum yaptım benim çok zor ve zorlu sureclerim vardı keza hamileliğimde öyle doktorum hastaneden çıkarken 8 ay sonra hamile kalabilirsin, yumurtalıkların gayet iyi dedi. Yaş 37 de doğum yaptım. Yok 30 dan sonra yumurtalar azalır şöyle böyle olur deyip duruyorlar herkes de olmaz bu durum.
Beni yıllarca kandıran sömüren tüp bebek yaptırtan, yok çocuk olmaz diyen doktorlar nerede...
Ben sağlık sorunlarımdan dolayı hamilelik düşünmüyorum ama düşünsem şu an tekrar gebe kalırım.