• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh testi yaptıranlar

Canım benim de amh yüksek doktorun bişey dedi mi tedavi gördün mü acaba
Ben doktora gitmiyorum artık hep aynı şeyi söylüyorlar o yüzden polikistik overe özel diyetler yaparak kendim düşürmeye çalışacağım. Diğer hormonlarım düzene girmeye başladı ama Amh çok zikzaklı ilerliyor en son 21 çıktı. Ama mesela LH hormonum hayatımda ilk defa 9'a indi. Bu şekilde kendim beslenme egzersiz vs yaparak hormonlarım düzeliyor çok şükür. Hiçbir doktor hiçbir ilaç bu kadar işe yaramamıştı. AMH de kendiliğinden düzelir diye bekliyorum bir süre daha.

Nasıl yani. 1.3 smh için erken menepoz demiş olamazlarki
Bana 1 amh, 10 FSH ile erken menopoz dediler.
Doktorlar çok işini biliyor.
Ama bu yaptıkları çok çok çok günah kaç doktora gittim sadece biri sende sorun yok ameliyatlarını ol daha önce nasıl gebe kalmışsın tekrar kalırsın dedi ve ve ve dediği gibi de Allah'ın izniyle oldu.

Bana 1 amh, 10 FSH ile erken menopoz dediler.
Doktorlar çok işini biliyor.
Ama bu yaptıkları çok çok çok günah kaç doktora gittim sadece biri sende sorun yok ameliyatlarını ol daha önce nasıl gebe kalmışsın tekrar kalırsın dedi ve ve ve dediği gibi de Allah'ın izniyle oldu.
Yanı 1'in altı amh ve 10 ustu fsh ile bile erken menepoz olmayanlar varken oyle demeleri de ilginc olmis. Benim 1.08 amh ve fsh 7.5 ile çok normal değerlerin ve rezervlerin dediler. O yuzde n şaşırdım.

Yanı 1'in altı amh ve 10 ustu fsh ile bile erken menepoz olmayanlar varken oyle demeleri de ilginc olmis. Benim 1.08 amh ve fsh 7.5 ile çok normal değerlerin ve rezervlerin dediler. O yuzde n şaşırdım.
Sormayın sormayın pazarlama işi yapıyor bı çoğu etik doktorluk yapanı bulmak iş.
Bazı ay iyi yumurta veririz bazı ay az yada hiç vermeyebiliz.
Beni yıllarca kandırdılar bı kaç doktor hariç yumurtlamanın iyi olduğu ay hiç yorum yapmayan doktorlar az olduğunda tüp bebek tüp bebek.
İlk tüp bebek denememde 3 yumurta verdim karalar bağladım bı kaç ay sonra doktora gittim petek gibiydi yumurtalıkların yumurtalardan.
Valla sizin doktorun iyiymiş başka doktor olsa 1 amh ye hemen koş tüp bebek derlerdi. Ki bana dediler.
Zaten bu testler genel çeker bi karar olusturmuyor.
Ben doğum yaptım benim çok zor ve zorlu sureclerim vardı keza hamileliğimde öyle doktorum hastaneden çıkarken 8 ay sonra hamile kalabilirsin, yumurtalıkların gayet iyi dedi. Yaş 37 de doğum yaptım. Yok 30 dan sonra yumurtalar azalır şöyle böyle olur deyip duruyorlar herkes de olmaz bu durum.

Beni yıllarca kandıran sömüren tüp bebek yaptırtan, yok çocuk olmaz diyen doktorlar nerede...
Ben sağlık sorunlarımdan dolayı hamilelik düşünmüyorum ama düşünsem şu an tekrar gebe kalırım.

Merhaba benım amh 1.17 fsh 7.9 e2 67 cıktı ama bana düşük rezerv dedıler. 9 yumurtam toplandı 4 ü döllendi anlayamadım sizde revervler iyi dıyosunuz:s

Merhaba benım amh 1.17 fsh 7.9 e2 67 cıktı ama bana düşük rezerv dedıler. 9 yumurtam toplandı 4 ü döllendi anlayamadım sizde revervler iyi dıyosunuz:s
Dojtorlar baska sey soyluyor demekki. Değerlendirmeleri belki de. Benim e2 72 ,
Fsh 6.66, Lh 4.58... bana iyi dendi. Amh daha cikmadi.

Dojtorlar baska sey soyluyor demekki. Değerlendirmeleri belki de. Benim e2 72 ,
Fsh 6.66, Lh 4.58... bana iyi dendi. Amh daha cikmadi.
Anladım ben amh ınız 1.08 sandım daha cıkmamış. 1 e yaklaştıkca amh revervının dustuğu anlamına gelıyomuş yanı bitmemiş ama acele et bebek için cok vaktın yok gibi denıyo...

kızlar bende AMH mağdurlarındayım ve yeni bir doç dr gittim ve her zaman ölçülen değer de yanlışlık olma ihtimali olabilir dedi ne fsh değerime ne de amh çok takılmadı alttan yum muayenesinde 8 tane yumurtam görüldü ilginç ben bile net gördüm.ki değerler her ay farklılık gösterr ama altan muayene en doğrusudur dedi ve ben gördüğüme inanırım deyip 4 5 ay bekleyedbilirsnz aşılama da tüp bebek de yapılabilir dedi...umutsuz vakka olmadığımı belirtmesi benim ve eşimin üzerinde bulunan 1 yıllık yükü kaldırdı. psikolojıkmen o kadar haffledim ki anlatamamm o yüzden sizde rakamlara takılı kalmayın içinizi ferah tutun kısmetse ben bu ay aşılama yaptıracak..tabi geresini rabbim bilir.

Anladım ben amh ınız 1.08 sandım daha cıkmamış. 1 e yaklaştıkca amh revervının dustuğu anlamına gelıyomuş yanı bitmemiş ama acele et bebek için cok vaktın yok gibi denıyo...
:( yani doğru tabi. Biyoloji bu yıllar geçtikçe...Ben de 37 yaşındayım riskli.

Merhaba galiba hamilesiniz hayirli olsun. Nasil kaldiniz acaba. Amh sizinde dusuktu demi
Amh değerim 1 in üstündeydi. Düşük mu bilmiyorum.ama asil mevzu esimin spermleri dusukmus.aslinda daha tahlillerimizigösteremeden hamile kaldım..herhangi bir tedavi uygulamadık ama 7 ay falan denemiş olduk. Takviye verdi doktor. Çok düzenli olmasada kullandık. Bana folik asit eşime de suya katılan bi karisim

Amh değerim 1 in üstündeydi. Düşük mu bilmiyorum.ama asil mevzu esimin spermleri dusukmus.aslinda daha tahlillerimizigösteremeden hamile kaldım..herhangi bir tedavi uygulamadık ama 7 ay falan denemiş olduk. Takviye verdi doktor. Çok düzenli olmasada kullandık. Bana folik asit eşime de suya katılan bi karisim
Ay ne guzel y’a cok sevindim. Allah kucagina almayi nasip etsin. Insallah banada nasip eder bana da dua et canim lutfen

Ay ne guzel y’a cok sevindim. Allah kucagina almayi nasip etsin. Insallah banada nasip eder bana da dua et canim lutfen
Merak etme. Icini ferah tut. Eger ikinizinde tahlilleri yapıldıysa bekleyin. Bizim şansımız %3 tü. Gene de oldu

Amh testi sonucum 0.00 çıktı🥺 Bebeğim olmayacakmı? Menopozami girdim dr net birsey demedi 1983 luyum

Amh testini tekrar yaptır ben çok güvenemedim o sonuca benim ilk yaptırdığım test 0.524 çıktı 2.yaptırdığım 1.10çıktı

Back