Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amh .im 1.93 fsh im da 10 du iki ay geçen ay 12 çıktı değerler nasıl sizce,yaşım 28 bu arada
fsh biraz yüksek çıkmış ama çok problem değil önce fsh değerin düşmeli yoksa normal yoldan hamile kalman zorlaşır amh değerinde iyi sayılır benim fsh lh e2 hormonlarım iyi düzeydeydi ama amh değerim 0,83 tü ve bu amh düşük sınır değerlerde artık normal olma şansın azalıyor amh alarm veriyor demişti doktorlar ama ben onun üzerine 2 kez normal yoldan hamile kaldım kan pıhtılaşma sorunum varmış o yüzden bebeğin kalbi durdu düşüklerden sonraki genetik tarama testlerinde buda ortaya çıktı.
Canım cavap verdiğin için çok teşekkür ederim ,fsh için aslan pençesi içiyorum arada daha baktirmadim biraz zaman geçsin düşer inşallah diye bekliyorum,inşallah tek sorun fsh tir da o da düşer bebis sahibi olurum,Allahım sanada en kisa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah kan sulandirici ilaç lar icerek çözüm bulunamiyor mi senin rahatsızlığına
Aşılama denediniz mi peki hiç ,Bir daha hamile kalırsam ona gore kan sulandıcı verecekler ama simdide hamile kalamiyorum zaten onlrda da doktorlar zor demisti aret kamara gitmeyi dusunuyorum ama onun icin rapor cikarmam gerek
Cnm yasina gore degerlerin cok iyi degil.fsh biraz yüksek çıkmış ama çok problem değil önce fsh değerin düşmeli yoksa normal yoldan hamile kalman zorlaşır amh değerinde iyi sayılır benim fsh lh e2 hormonlarım iyi düzeydeydi ama amh değerim 0,83 tü ve bu amh düşük sınır değerlerde artık normal olma şansın azalıyor amh alarm veriyor demişti doktorlar ama ben onun üzerine 2 kez normal yoldan hamile kaldım kan pıhtılaşma sorunum varmış o yüzden bebeğin kalbi durdu düşüklerden sonraki genetik tarama testlerinde buda ortaya çıktı.
Aşılama denediniz mi peki hiç ,
daha önce kanunide tahlillerimi yaptırmıştım bugün o tahlillerle gittim şükür hepsini yeniletmediler zira o testler 3-4 ayda tamamlanmıştı. Ben direk tüp bebek raporu almak istediğimi söyledim sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum infertilite bölümü zaten aşılamada şansımın yok denecek kadar az olduğunu söyleyip tüp bebek bölümüne sevk etti tahlillerimle orada gonca hanıma muayene oldum tekrar bazı tahliller isteyeceklermiş onlara göre bayramdan sonra önce konseye konseyden geçersem heyete gidecekmiş durumum raporu ancak öyle çıkartabilirmişim. Tahlilleri baştan yaptırmasalar bile en az 3 ay bekleyeceğim.
İnşallah bu geçecek olan süreçte Allahım nasip eder evlat , herşey bir umut ,doğru olan en kısa zamanda bekleyen herkese nasip etsin Allah im.Raporunda heyete girdiğinde dahada uzatilmadan onaylanir inşallah canim
canım çok tesekkur ederim rabbim isteyen herkese en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip eder. bu arada daha once yaptırdığım tahlileri kabul ettiler :)regl oldugum da gideceğim ve reglin 21. gunu tekrar gidecegim ona gore rapor için heyete sokacaklar ve aşılama yapılmayacak amh değerim çok duşuk oldugu için aşılamasız direk tup bebek dediler. aşılama işlemiyle uğraşmak istemiyordum ama aşılamada hiç şansım olmadığını duymak çok uzdu şimdide kararsızlığım acaba devlet hastanesinde tup bebek denemelimiyim yoksa direk ozele mi gitmeliyim
Amh değerin kaç çıktı canımbende 2 yıldan fazladır uğraşıyorum yumurtlamada vs. sorun olmayınca hiç baktırmadık amh son gittiğim doktorum istedi çok düşük çıktı şok oldum rezervim bitmek üzereymiş şimdi acilen ilk adetimde tüp bebeğe başlıycaz 2 yıl boşuna beklemişim
cumartesi öğrenicem canım doktorum telefonda sıfır virgüllü rakam çok düşük hızlı davranmamız lazım dediAmh değerin kaç çıktı canım
Cnm benim amh de 1.merabalar.buraya en son bos gebelık gecırdıgım donem bakmıstım.operasyonla alındı.3 ay bekledık 8 aydır denıyoruz.bır sonuc alamadık.gecen hafta doktora gıttık.oncekı aydanda baktırdıgım hormon testlerım vardı.tuplerım acık.36 yasındaım amh 1,06 fsh 7,45 cıktı.doktora yorumlatmadım henuz.cıkmayan sonuclarımda var.ne anlama gelıyor deneyımı olan arkadaslar yardımcı olurmu.gergin ve can sıkıcı bır durum.hayırlısını hep dılıyorum.tup bebegemı daha ygunumbılemedım