- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
Çatlatma iğnesi kullandıracak.
Ovitrelle yada cetridote kullandıracaktır.
Ayrıca yumurtan var ve gelişiyor size zaten klomen uygulanılmaz ki.
Kişisel fikrim rahim filmi çekilmeden ne çatlatma iğnesi kullanın ne aşılama ne tüp bebek yapin.
Rahim filminde cok büyük radyasyon almıyorsunuz ki, işlem 3, 4 dakika toplamda.
Yumurtan var tüplerde ve rahimde problem yoksa doğal yolla gebe kalirsiniz. Eşiniz sperm testi de mutlaka yaptırmali.
Ben tek tüp ve ne problemlerle doğal yolla gebe kaldım.
Hiç hiç olumsuz bişey yok inşallah bir an önce hamile kalırsınız.
Folik asit,c vitamini ve B12 çok önemli zaten vitamin kullanıyorsunuz bu desteklerle daha da iyi olur.
Eşimin değerleri çok iyi değil ama kötü de değil. Sınır değerlerin biraz üstünde sperm sayısı var. İleri hareketlilik sınırda. Morfoloji yüzde 90 iyi. Son 2 aydır proxeed kullanıyor. Dr da devam etmesini istedi. Ay sonu tekrar ona da test yapılacak.
Gebelik öncesi için kullanılan folik asitli, d vitaminli, b vitaminli, iyotlu herbişeyli multi vitamin ile balık yağı ve koenzim q10 kullanıyorum. Özellikle balık yağı ve 100 mglık koenzim q10 kullanıyor olmamı olumlu buldu.
Rahim filmini ikinci eylem planı olarak görüyor. Aceleci ve negatif bi tavrının olmaması beni sakinleştirdi açıkçası. Hırpalanmadan çocuk sahibi olacaksın, bana ve kendine Mayıs ayına kadar süre ver dedi. Hadi bakalım dedim.
Bu arada o bahsettiğiniz iğnelere adet döneminde mi başlanıyor?