• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh testi yaptıranlar

Kizlar merhaba.haydarpasa numune hastanesi ve kadikoy de yeldegirmeni polikinligi AMH ve HORMON testlerini yspio ustelik bir gun sonra aliyorsun sonuclari sanirim sadece 8 tl eczanede bir para oduyosun.bosuna okadar paralar vermeyinn...

merhaba arkadaslar.Anti mülleryan hormon testini yaptırdım .sonuç olarak 1.59 bir değer verildi.referans aralığı 0.51 - 7.27 .yorumlayabilirmisiniz.teşekkürler.

Cocuk icin iyi bir deger.daha dogrusu yeterli .1 in altina dusmeden doğurun yada hiZlandirin cocuk isini

tedaviye başladı zaten.doktor yumurtalıkların istenen büyüklüğe ulaşmadı dedi ve klomen verdi 5 gün 2 tablet içtim .kontrolumuz var yarın bakalım ne diyecek .

Selam kızlar amh değerim 1.41 fsh değerim 9.57 prolaktinim 41.39 çıktı sizce bu değerler nasıl dotor randevum yarın ama ben çok merak ediyorum bu arada yaş 34 8 aydır deniyoruz

Incir kuru sogan kuru yapin.melatonin hapi alin 1.5 ay sonra gidin amh verin yeldegirmeni poliklinikte ucretsiz ..allah tan hersey umut hep vardr.45 yasinda 23 yil sobra hsmile kalan tanidigim var bahceci tup bebek merkezinde. Allah yardimcin olsun

Kizlar merhaba.haydarpasa numune hastanesi ve kadikoy de yeldegirmeni polikinligi AMH ve HORMON testlerini yspio ustelik bir gun sonra aliyorsun sonuclari sanirim sadece 8 tl eczanede bir para oduyosun.bosuna okadar paralar vermeyinn...

Merhaba, benim de amh testi yaptirmam gerekiyor direk dahilyeye mi gitmem gerekiyor ya da jinekologa randevu alip mi yaptirmam lazim bu testi? Yardimci olurmusunuz bu konuda

Kadin hastaliklari doktorlari istiyo bu testi.ucretli bu arada.100 tl verip yaptrdim sonra numune hastanesinin yeldegirmeni poliklinikte (kadikoy de)ucretsiz yaptrdim..insallh yardumci olmusumdur.

Kadin hastaliklari doktorlari istiyo bu testi.ucretli bu arada.100 tl verip yaptrdim sonra numune hastanesinin yeldegirmeni poliklinikte (kadikoy de)ucretsiz yaptrdim..insallh yardumci olmusumdur.

Tesekkur ederim, direk o yeldegirmeni poliknigine gidebilirmiyiz peki? Oraya da mi randevu almak gerekiyor? Biz haftaya tup bebege basliyoruz da zamanimiz yok randevu alirsak cok uzar bu is

182 yi arayin numune hastanesi yekdegirmeni poliklinigi deyin genelde 1 gun sonraya randewu veriyor zaten.testte ben 2 gun sonra internettn gördüm sonucumu 1.21 cikti.suann
Hamileyim 1 aylik incir kuru havucla bir yaptim sogan kurude bir ay sonra regli bitiminden sonra 5 gun yaptim.ovulasyon kiti aldm ona gore iliski.allah yardimcin olsun yas kac ben 36 yasindayim.birax çabayla yasin gencse bekle derim.sonucta 2 ay beklersen cok birsey kaybetmezsin..

182 yi arayin numune hastanesi yekdegirmeni poliklinigi deyin genelde 1 gun sonraya randewu veriyor zaten.testte ben 2 gun sonra internettn gördüm sonucumu 1.21 cikti.suann
Hamileyim 1 aylik incir kuru havucla bir yaptim sogan kurude bir ay sonra regli bitiminden sonra 5 gun yaptim.ovulasyon kiti aldm ona gore iliski.allah yardimcin olsun yas kac ben 36 yasindayim.birax çabayla yasin gencse bekle derim.sonucta 2 ay beklersen cok birsey kaybetmezsin..

Tesekkkur ederim simdi arayip randevu alacagiz. Sevindim sizin adiniza, darisi bize insallah. 26 yasindayim, 3 senedir olmuyor, cesitli kur denedik hatta bir tup bebek denememiz oldu basarisiz, iste doktor amh testi istedi sonra ikinci denememiz olacak

Yasinz cok genc olur insallh. Hormonsuz beslenin cok tavuk et yemeyin.eksi togurt yemeyin bol sebze.birde amh a daha once bakmalılardi.neden bakmadilar ki acaba.hayit cayi ictim regli bitiminde 9 gun faln.testere disli aslan penceside bunlar cok erkili hepsini deneyin.olcak insallh

Yasinz cok genc olur insallh. Hormonsuz beslenin cok tavuk et yemeyin.eksi togurt yemeyin bol sebze.birde amh a daha once bakmalılardi.neden bakmadilar ki acaba.hayit cayi ictim regli bitiminde 9 gun faln.testere disli aslan penceside bunlar cok erkili hepsini deneyin.olcak insallh

Hayir bakmadilar ultrason yaptiklarinda rezerv iyi,gerek yok dediler, ama yumurtaliklar ignelere cevap vermedi, 1 yumurta gelisti sadece, simdi de amh testi istiyorlar, evet dogal beslenmeye calisiyorum bir de yumurta kalitesini arttirici vitaminler kullaniyorum

Hayir bakmadilar ultrason yaptiklarinda rezerv iyi,gerek yok dediler, ama yumurtaliklar ignelere cevap vermedi, 1 yumurta gelisti sadece, simdi de amh testi istiyorlar, evet dogal beslenmeye calisiyorum bir de yumurta kalitesini arttirici vitaminler kullaniyorum
merhaba yumurta kalitesini arttırıcı olarak ne kullanıyorsunuz?

Numune Kad. Doguma geldim bebeim olmuyor yasim 35 sigarada iciyorum yumurtlama kalitemi merak ediyorum dedim Amh bakamam o onemli degil yumurtaliklarin saglamsa sorun yok dedi yine amh baktiramadim :(

Numune Kad. Doguma geldim bebeim olmuyor yasim 35 sigarada iciyorum yumurtlama kalitemi merak ediyorum dedim Amh bakamam o onemli degil yumurtaliklarin saglamsa sorun yok dedi yine amh baktiramadim :KK43:
Bende kanunide baktirmak istemiştim onlarda bakmamıştı ama bezmialemde bakıyorlar sanırım çapada da bakılıyor

Back