• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh testi yaptıranlar

merhaba arkadaşlar. amh testini 6 aralık da verdim. ama sonuç hala çıkmamış. labaratuvardan da kesin bilgi alamıyorum. sizce bu kadar uzun sürmesi normal mi

Toplanan yumurta sayısı nasıl küsüratlı çıktı onu anlamadım. tüp bebek tedavisindeki ilaçlardan sonraki yumurta sayısı mı bu? benim amh sayım 0,83 :KK43: bu durumda benden 2-3 yumurtamı çıkar acaba
6-10 demek istedim.evet tüp bebekte toplanan bu.

6-10 demek istedim.evet tüp bebekte toplanan bu.
Kaç kez tüp bebek denemesi yaptınız? Bana martta yapılan tahlilde 0,83 amh denmişti antral folikül sayımda 6-7 çıkıyordu ama fsh lh vb değerlerim ideal sınırlarda çıktı amh değerim düşük olmasına rağmen onlar nasıl normal çıktı bilmiyorum. marttan bu yana 2 kez normal yoldan hamile kaldım ama ilkinde 9+5 günlük iken kalbi durdu kürtaj yapıldı ikincisi de 6 haftalıkken düştü :( kanuni de neden hamileliklerim yarım kalıyor diye genetik tarama testleri yapıldı ama 2 ayda testlerin tamamı sonuçlanırmış doktor 5 ocakta çıkar sonuçların demişti onu bekliyorum sonrasında tüp bebek tedavisine başlayacağım

Te
3-4 günde çıkmıştı bir yandan merak edip tekrar yaptırmak istiyorum diğer taraftan daha da düştüyse diye korkup vazgeçiyorum.
Teşekkür ederim cevabın için.sonus 16 gun sonunda bugün cıktı. Amg değerim 0.06.dusuk bir değer bebegim olması zor gibi gorunuyor

Merhaba,

Amh değerim 5 sene önce 0,11'di. Amh yıllar içinde azalır mı? Tekrar başlamak istiyorum, hangi dr iyi bu konuda ??

kızlar benim yaşım 36. rahim filmi çektirdim genel olarak temiz dedi. amh testim 0.06 çıktı. doktorla konuştum.bebek ihtimali düşük hemen tüp bebek yapmamız lazım dedi.(başkent hastanesi) acaba amh testini dışarıdan özelden de yaptırsam mı acaba? çok mutsuz hissediyorum kendimi. lütfen yardım edin kızlar

kızlar benim yaşım 36. rahim filmi çektirdim genel olarak temiz dedi. amh testim 0.06 çıktı. doktorla konuştum.bebek ihtimali düşük hemen tüp bebek yapmamız lazım dedi.(başkent hastanesi) acaba amh testini dışarıdan özelden de yaptırsam mı acaba? çok mutsuz hissediyorum kendimi. lütfen yardım edin kızlar

Canim mrb bnm de 1.2 amh bnde transfer oldum yeni beklemedeyim senin tedavin ne surecte?
Canm bende transfer sürecindeyim ilaçlarımı ve iğnemi vuruluyorum. Pazartesi kontrolüm var sanırım pazartesi transfer günü belli olur. Senin ilk denemenmi

Canm bende transfer sürecindeyim ilaçlarımı ve iğnemi vuruluyorum. Pazartesi kontrolüm var sanırım pazartesi transfer günü belli olur. Senin ilk denemenmi
Ilk denemem cnm tek embriyom kaldi 5.gune o transfeelr edildi.snn ilk denemen mi?

Back