- 26 Ağustos 2007
- 3.896
- 4.109
- 658
Bende kanunide baktirmak istemiştim onlarda bakmamıştı ama bezmialemde bakıyorlar sanırım çapada da bakılıyor
Ankaradayim ben bu hastane arkadasima bakmisti ama bana o testi yapmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kanunide baktirmak istemiştim onlarda bakmamıştı ama bezmialemde bakıyorlar sanırım çapada da bakılıyor
Ben istanbuldasın sanmıştım.Ankaradayim ben bu hastane arkadasima bakmisti ama bana o testi yapmadi
Benim amh 1,47 toplanan yumurta sayısı 6,10 normalmi kızlar.
6-10 demek istedim.evet tüp bebekte toplanan bu.Toplanan yumurta sayısı nasıl küsüratlı çıktı onu anlamadım. tüp bebek tedavisindeki ilaçlardan sonraki yumurta sayısı mı bu? benim amh sayım 0,83 bu durumda benden 2-3 yumurtamı çıkar acaba
Kaç kez tüp bebek denemesi yaptınız? Bana martta yapılan tahlilde 0,83 amh denmişti antral folikül sayımda 6-7 çıkıyordu ama fsh lh vb değerlerim ideal sınırlarda çıktı amh değerim düşük olmasına rağmen onlar nasıl normal çıktı bilmiyorum. marttan bu yana 2 kez normal yoldan hamile kaldım ama ilkinde 9+5 günlük iken kalbi durdu kürtaj yapıldı ikincisi de 6 haftalıkken düştü kanuni de neden hamileliklerim yarım kalıyor diye genetik tarama testleri yapıldı ama 2 ayda testlerin tamamı sonuçlanırmış doktor 5 ocakta çıkar sonuçların demişti onu bekliyorum sonrasında tüp bebek tedavisine başlayacağım6-10 demek istedim.evet tüp bebekte toplanan bu.
3-4 günde çıkmıştı bir yandan merak edip tekrar yaptırmak istiyorum diğer taraftan daha da düştüyse diye korkup vazgeçiyorum.Amh sunucunuz kac günde çıktı kızlar yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederim cevabın için.sonus 16 gun sonunda bugün cıktı. Amg değerim 0.06.dusuk bir değer bebegim olması zor gibi gorunuyor3-4 günde çıkmıştı bir yandan merak edip tekrar yaptırmak istiyorum diğer taraftan daha da düştüyse diye korkup vazgeçiyorum.
Bırak yılları aylar içinde bile azalabilirmişMerhaba,
Amh değerim 5 sene önce 0,11'di. Amh yıllar içinde azalır mı? Tekrar başlamak istiyorum, hangi dr iyi bu konuda ??
1,1 sadece azalmış rezerv anlamına gelir ama bizim gibi vahim durumda değilsin :) maşallah inşallah doğal yollardan bebek sahibi olursun.Benimki 1.1 çıktı nasıl sizce ?
Olmadı canım doğal yollardan tüp bebeğe başladık1,1 sadece azalmış rezerv anlamına gelir ama bizim gibi vahim durumda değilsin :) maşallah inşallah doğal yollardan bebek sahibi olursun.
Olmadı canım doğal yollardan tüp bebeğe başladık
Canm bende transfer sürecindeyim ilaçlarımı ve iğnemi vuruluyorum. Pazartesi kontrolüm var sanırım pazartesi transfer günü belli olur. Senin ilk denemenmiCanim mrb bnm de 1.2 amh bnde transfer oldum yeni beklemedeyim senin tedavin ne surecte?
Ilk denemem cnm tek embriyom kaldi 5.gune o transfeelr edildi.snn ilk denemen mi?Canm bende transfer sürecindeyim ilaçlarımı ve iğnemi vuruluyorum. Pazartesi kontrolüm var sanırım pazartesi transfer günü belli olur. Senin ilk denemenmi