Amh testi yaptıranlar

kız lar ben 4 kere baktırdım hepsı farklı cıktı hemen uzulmeyın tekrar baktırın derım

Sonuç ne kadar farklı çıktı? Yani değerler arasındaki fark çok mu? Bir de neden farklı çıktığını belirleyebildiniz mi? Örnepin adet dönemi mi, yumurtlama dönemi mi vs gibi?

Merhaba, benim de doktorum aynı laboratuvarı önerdi. Siz memnun kaldınız mı? Bir de belirli bir gün ya da saat fark ediyor mu? Fark etmediği söylense de burada bazı arkadaşlar sonuçlarının bazen farklı çıktığını yazmışlar. O yüzden şüphe duyuyorum.

Merhabalar. Benim yeni tüp bebek denemem oldu. Yumurta sayım yaşıma göre iyiydi. Döllenme gerçekleşti. 3. Gün transfer gerçekleşti. Embriyo dondurma istemiştik fakat 5. Güne kaliteli kalmadığı söylendi. Bu kafama çok takıldı. Burada söylenen testin benim durumumla ilgisi var mı? 6 embriyo neden 5. Güne gelemez.... Lütfen yardımcı olur musunuz?

Canım bu ilk denemen değil mi? Bak yumurtaların kalitesi her ay değişebilir bu ay kalmadı başka ay kalır. Bi de ilaçalara ve protokol tipine bağlı. Bi de 5 gününe kadar çok az embriyolar dayanırlar. İnşallah bu sefer tutar. Amh değeri iyiyse kaliteli yumurtalar var demek.

Doktorumuzla görüşme fırsatı bulup sordum. Benim yumurtalarda sıkıntı olmadığını, bu testi yumurta gelişimi zor olan kişilere uygulandığını söyledi.
Evet ilk deneme olumsuz oldu. Dediğiniz gibi beşinci gün zormus ve dondurma işleminde birinci kalite olması şartmis. Tabi olanları da transfer etmişler. Teşekkür ederim cevabınız için.

Bişey değil cnm. İnşallah ikinci denemen başarılı olacak. Bu arada benim de ilk denemem başarısızdı. 2.5 mola verdik ve sonuçta 2 denememiz pozitif sonuçlandi. Doktorlara göre her sonraki denemede olumlu iktimali yükseliyormuş toplam 3 deneme normal sayılırmış. Sana iyi çanslar.

merhaba ikinci denemeyi 2,5 ay sonramı yaptınız bende kararsız kaldım.ilk denememi geçen ay yaptık ne kadar beklesem karar veremedim benimde yumurtalar kalitesi bi sürü vitamin kullanıyorum doktorumda çok ara vermeden denemek gerek dedi kararsız kaldım.

aslında 2-3 ay bu normal bi süre. yumurtalık kendisine gelsinler ve yola devam. Genelde 2 adet kanamsı olduktan sonra diyorlar 2 deneme. yani 2 ay

Maddi olarak imkansız manevi olarak da hazır olmam zor kısmet . Sagolun

Merhabalar ben 11 aylık evliyim.amh testi yaptırdım 0.2 sonucu çıktı.doktor degerler normal dedi.bana yardımcı olumsuz. Çocuk olabilme şansım var mı

Daha doktora gitmedim ama benim amh değerim 6.46 çıktı.ne anlama geliyor acaba?

Merhaba ben 11 aylık evliyim.amh testi yaptırdım 0.2 sonucu çıktı.doktor degerler normal dedi.bana yardımcı olur mu snz çocuk olabilme şansım var mı

mrb arkadaşlar. amh değerini iki kez yaptırıp değişik sonuçlar alan var mı?

benim de çok kötü 0,4 müş

Merhaba,
Ben 4 aydır uğraşıyordum ve dün test sonucumu aldım. 0,33 olan değerim 2,85 e yükselmiş, çok şaşırdım bu kadar belemiyordum açıkçası. Önce 2 ay 60 tabletlik melatonin hapını kullandım, ardından 2 kere 21 şer günlük incir kürünü yaptım ve amh için kan verdim. İncir kürünü sanırım herkes biliyordum adetin 3. günü başlanır ve 21 gün yapılır, ardından 1 hafta ara ve tekrar adetin 3.günü 21 gün daha yapılır. hergün 1 bardak ılık süzdüğüm incirin suyunu içtim. ( 2 bardak kadar temiz klorsuz suya 6 yıkanmış kuru inciri ikiye keserek atıyorsun ve tencerenin kapağı kapalı 20 dkka orta ateşte kaynatıyorsun. 20 dkka sonra bardağa süzerek alıyorsun ve soğumaya bırakıyorsun. Hergün aynı saatte içiyorsun..)

Kulupte yeniyim nasıl yazılarımı eklemem gerektiğini tam olarak bilmiyorum ama umarım doğru yerden yazıyorumdur. azevvel amh ım hakkında yazdıklarım aşağıda kaldı sanırım. 4 ay sonra değerlerimi yükseltmişim çok şükür. benide boş yere oyalamışlar 1.tüp bebek denememde keşke söleselermiş, 2.ye başlamazdım. 2.tüp bebektede soylemediler hoş gel 3.ye başlayalım diyorlardı ama ben embriyolarımın gradelerinin neden düşük kalitesiz sonuç verdikleri hakkında ısrarcı davrandım ve amh ımın ve d vitaminimin çok düşük olduğunu öğrendim. Doktorları resmen zorlayarak kendime ilaç yazdırdım ve melatonin hapı ile boylelikle tanışmış oldum. ardındanda incir kürünü yaptım 21 şer günden 2 defa. 0,33 olan sonucum şuan 2,85 e yükselmiş. Az evvel tüp bebek merkezini aradım yine bir sinir harbi yaşadım hemen bimere suratsız özensiz davranan insanları şikayet ederken en sonada hastanelerin tüp bebek merkezlerinde yapılan bu tedavi yöntemlerinin değiştirilmesi gerektiği hakkında ricada bulundum. Yani hemen gel tedaviye yeniden başlayalım yerine değerler üzerinden gidilerek kadını yada erkeği tedavi yöntemine yönlendirmeleri gerekiyor. Sizde bulunduğunuz şehirlerde merkezleriniz bunu yapmıyorsa bimere bu şekilde yazmalısınız ne kadar çok bu yönde msj alırlarsa belki o yönde dr lara ve hemşirelere uymaları gereken protokolleri değiştirme yönüne giderler, belki bir umut işte benimki..

Merhaba hanımlar bende amh testi yaptırdım fakat pek bişi anlamadım çünkü test sonucunda sadece referanslar ve sonuç yazıyor yardımcı olabilir misiniz ? Referans 1,18-9.16 aralığında sonuçta 5.59 sizce nasıl?

Bir rahatsızlığınız var mı, yaşınız nedir vs. gibi durumunuz sonucun yorumunu etkiler. Ancak bildiğim kadarıyla 5.59 iyi bir sonuç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…