Cnm kötü değil tabiki tupbebek yaptırabilirsin diğer hormon testlerinde normelse yaparlar cnmMerhaba kızlar. Benim AMH 1.10 çıktı. Çok mu kütü? Daha şansım var mı tüp bebek için?
teşekkür ederim cnm.Cnm kötü değil tabiki tupbebek yaptırabilirsin diğer hormon testlerinde normelse yaparlar cnm
kız lar ben 4 kere baktırdım hepsı farklı cıktı hemen uzulmeyın tekrar baktırın derım
bende izmir biolab labratuvarda yaptırdım 2,96 çıktı ve ücretide en uygun orası 120 tl ye yapıldı ve aynı gün içerisindede veriyorlar sonucueger cihaz arızalıysa ertesi gün veriyorlar ben ertesi gün aldım sonucumu cihaz arızalanmış o yüzden
Canım bu ilk denemen değil mi? Bak yumurtaların kalitesi her ay değişebilir bu ay kalmadı başka ay kalır. Bi de ilaçalara ve protokol tipine bağlı. Bi de 5 gününe kadar çok az embriyolar dayanırlar. İnşallah bu sefer tutar. Amh değeri iyiyse kaliteli yumurtalar var demek.Merhabalar. Benim yeni tüp bebek denemem oldu. Yumurta sayım yaşıma göre iyiydi. Döllenme gerçekleşti. 3. Gün transfer gerçekleşti. Embriyo dondurma istemiştik fakat 5. Güne kaliteli kalmadığı söylendi. Bu kafama çok takıldı. Burada söylenen testin benim durumumla ilgisi var mı? 6 embriyo neden 5. Güne gelemez.... Lütfen yardımcı olur musunuz?
Doktorumuzla görüşme fırsatı bulup sordum. Benim yumurtalarda sıkıntı olmadığını, bu testi yumurta gelişimi zor olan kişilere uygulandığını söyledi.Canım bu ilk denemen değil mi? Bak yumurtaların kalitesi her ay değişebilir bu ay kalmadı başka ay kalır. Bi de ilaçalara ve protokol tipine bağlı. Bi de 5 gününe kadar çok az embriyolar dayanırlar. İnşallah bu sefer tutar. Amh değeri iyiyse kaliteli yumurtalar var demek.
Bişey değil cnm. İnşallah ikinci denemen başarılı olacak. Bu arada benim de ilk denemem başarısızdı. 2.5 mola verdik ve sonuçta 2 denememiz pozitif sonuçlandi. Doktorlara göre her sonraki denemede olumlu iktimali yükseliyormuş toplam 3 deneme normal sayılırmış. Sana iyi çanslar.Doktorumuzla görüşme fırsatı bulup sordum. Benim yumurtalarda sıkıntı olmadığını, bu testi yumurta gelişimi zor olan kişilere uygulandığını söyledi.
Evet ilk deneme olumsuz oldu. Dediğiniz gibi beşinci gün zormus ve dondurma işleminde birinci kalite olması şartmis. Tabi olanları da transfer etmişler. Teşekkür ederim cevabınız için.
merhaba ikinci denemeyi 2,5 ay sonramı yaptınız bende kararsız kaldım.ilk denememi geçen ay yaptık ne kadar beklesem karar veremedim benimde yumurtalar kalitesi bi sürü vitamin kullanıyorum doktorumda çok ara vermeden denemek gerek dedi kararsız kaldım.Bişey değil cnm. İnşallah ikinci denemen başarılı olacak. Bu arada benim de ilk denemem başarısızdı. 2.5 mola verdik ve sonuçta 2 denememiz pozitif sonuçlandi. Doktorlara göre her sonraki denemede olumlu iktimali yükseliyormuş toplam 3 deneme normal sayılırmış. Sana iyi çanslar.
aslında 2-3 ay bu normal bi süre. yumurtalık kendisine gelsinler ve yola devam. Genelde 2 adet kanamsı olduktan sonra diyorlar 2 deneme. yani 2 aymerhaba ikinci denemeyi 2,5 ay sonramı yaptınız bende kararsız kaldım.ilk denememi geçen ay yaptık ne kadar beklesem karar veremedim benimde yumurtalar kalitesi bi sürü vitamin kullanıyorum doktorumda çok ara vermeden denemek gerek dedi kararsız kaldım.
Maddi olarak imkansız manevi olarak da hazır olmam zor kısmet . SagolunBişey değil cnm. İnşallah ikinci denemen başarılı olacak. Bu arada benim de ilk denemem başarısızdı. 2.5 mola verdik ve sonuçta 2 denememiz pozitif sonuçlandi. Doktorlara göre her sonraki denemede olumlu iktimali yükseliyormuş toplam 3 deneme normal sayılırmış. Sana iyi çanslar.
AMH testi yaptıranlar değerlerimizi ve uygulanan tedavi şeklini burada paylaşalım.Yaptırmayanlara da yaptırmalarını tavsiye ediyorum.Yalandan yere oyalamasınlar bizleri.Ben 3 yıldır oyalanmışım çünkü yeni tedavimde bunu anladım.
benim de çok kötü 0,4 müş
AMH testi yaptıranlar değerlerimizi ve uygulanan tedavi şeklini burada paylaşalım.Yaptırmayanlara da yaptırmalarını tavsiye ediyorum.Yalandan yere oyalamasınlar bizleri.Ben 3 yıldır oyalanmışım çünkü yeni tedavimde bunu anladım.
Bir rahatsızlığınız var mı, yaşınız nedir vs. gibi durumunuz sonucun yorumunu etkiler. Ancak bildiğim kadarıyla 5.59 iyi bir sonuç :)Merhaba hanımlar bende amh testi yaptırdım fakat pek bişi anlamadım çünkü test sonucunda sadece referanslar ve sonuç yazıyor yardımcı olabilir misiniz ? Referans 1,18-9.16 aralığında sonuçta 5.59 sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?