Amh testi yaptıranlar

Teşekkür ederim cevabın için ben medicaya gidiyorum doktora o hastane fiyat konusunda diğerlerine göre biraz daha pahalı fiyatını öğrendiğim iyi oldu teşekkürler

benim e2 39
lh 20 çıktı dr amh önerdi... puf bakalım yarın testi yaptırıcam sonuç ne olacak

Kizlar 21 cikti ya cok fazla degilmi bu deger boyle cikan varmi

Canım merhaba, benimde amh değerim 10 çıktı seninki daha yüksek evt ama korkma diye bilgilendirmek istedim seni. ben pko lu değilim sadece adet gecikmelerim olurdu ama bir hormon bozukluğum yada kistim yok allaha şükür. Eşimin sperm sorunuyla tüp bebek tedavisine başladık. Amh yapıldıktan sonra bana yaptıkları tüm ultrasonlarda doktorlar şaşırıyorlardı. Herşey normal gözüküyor herhalde bu amh testi yanlış yapıldı bizi yanıltıyor diyorlardı. O ultrason değerlerine göre bana 225 dozla başlayacağım söylenmişti. İlaca başlamadan önceki son tedavimde ultrason görüntüleri doktoru şok etti yumurtalıklarımda 4 bayana yetecek kadar yumurta vardı ve o an doğruymuş amh değeri dedi ve dozu 150 ye düşürdü. Şuan tedavinin 9. günündeyim ve sayılabilen 20 adet yumurta ama fazlası toplanacak diye düşünüyorlar. Bende senin gibi ohss den korkuyorum ama önemli olan ilacın uygun dozda veriliyor olması. Birde yumurtalar büyüdükce biraz rahatsız hissediyorum kendimi mide bulantım vs var. Allahın izniyle ohss olmadan opuya gideceğim inşallah. Biraz uzunca anlattım kusura bakma ama içini ferah tut az çıkması daha problem olurdu emin ol Allah hepimize şifa versin

fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 AMH 0,49 kızlar sonucum nasıl bılen varsa degerlendırebılırmı

adetın 3 gunu usg sonucum degerlendırebılırmınız d3 uterus normal görünümde endline düzenli sağ overde 1-2 antral folıkül sol over uterusun üzerinde 3-4 antral folikül birde kılolu oldugum ıcın bunu yazmıs obezite nedenıyle suboptimal degerlendırıldı bu sonuclara gore durumum nedir sızın fıkırlerınız benım ıcın degerlı

Sonucları dün alınca cok üzüldüm. 40 yaşındayım hiç korunmadım ama hep geri çekilme metodunu uygulamıştık. Şubat ayında 3 olam Amh değerim şimdi 0,57. 8 ayda böyle birşey olabilirmi?

Arkadaşlar merhabalar, amh test ysptırcsm istanbulda hastane araştıryorum. Özel bi hastanede 80 tl ye yapıolar. Fiyatı baya uygun geldi. Genelde 180 lira civarı olan test 80 lira. Güvenilir midir acaba?

KIZLAR LUTFEN BIR YORUM YAPIN GERCEKTEN KAFAYI YIECEM 4,88 prolaktin 13,82 prosgesteron 0,4 e2 23 tsh 1,11 serbest t3 2,17 serbest t4 0,88 usg bakıldı sagda 1,2 folıkul ve solda 3,4 folıkul gorduleR VE AMH 0,07 CIKTI BU TEZATLIK DEGILMI FSH NORMAL AMA AMH DİBLERDE

Ebru bence bir daha yaptır bu kadar kısa sürede bu düşüş mümkün değil yaşın 40 üzerindeyse bilemem ama 3-5 ayda böyle düşüş olmaz..

Ebru bence bir daha yaptır bu kadar kısa sürede bu düşüş mümkün değil yaşın 40 üzerindeyse bilemem ama 3-5 ayda böyle düşüş olmaz..
ya moralım sıfır oldu yasım 33 canım ısın ılgın rafaı fsh ve dıger hormonların cok ıyı olması usg bakıldıgındada 1,2 bır tarafta soldada 3,4 adet folıkul olması kafam karmakarsık moralımde berbat en son kasımda amh baktırdım 0,49 du bırde subat 2 de baktırdım 0,07 cıktı sok oldum

Amh kac olmali ? Benim 2.88 ne demek simdi kac uzerinden degerlendiriliyor

merhaba, bende de amh 2 ay arayla değişiklik gösterdi . benim amh normal aralıkta olduğu için sıkıntı yapmadım. internet sistemlerinde değişiklik yapmışlar şimdi sonuçları göremiyorum. yalnız amh incelemelerini dış lab. gönderiyorlar. belki lab. değişikliği etkili olmuştur diye düşünmüştüm bende.

sonuç belgende değerinin yanında referans aralıkları yazar. 2-4 normal olanıdır. 2 den aşağısı rezerv azlığı 4 den yukarısı rezervin çok iyi olduğu anlamına geliyor. en azından benim hastanedeki referans aralığına göre ...

bende izmir biolab labratuvarda yaptırdım 2,96 çıktı ve ücretide en uygun orası 120 tl ye yapıldı ve aynı gün içerisindede veriyorlar sonucueger cihaz arızalıysa ertesi gün veriyorlar ben ertesi gün aldım sonucumu cihaz arızalanmış o yüzden

Teşekkür ederim cevabın için ben medicaya gidiyorum doktora o hastane fiyat konusunda diğerlerine göre biraz daha pahalı fiyatını öğrendiğim iyi oldu teşekkürler
izmir biolab da 120 tl ayrıca aynı gün içerisinde de sonuç çıkıyor

Referans araligi 0.80-14.2 o yuzen sordum

Referans araligi 0.80-14.2 o yuzen sordum
seninkinde geneli yazmışlar sanırsam en düşük ve en yüksek olarak yani. yinede genel kanı 2 den düşük olmaması yönündedir rezervin normal değeri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…