• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh testi yaptıranlar

14 gün bekledikten sonra nihayet sonucu aldım ama doktorum izindeymiş. amh 5.21 dediler. doktora sorduk sonucunuz güzelmiş dediler lab. daki bayanlar. bakalım hayırlısı...

Merhaba,

34 yaşındayım. 10 aylık evliyim ve bebek istiyoruz. Bir yumurtam ameliyatla alındı. Diğerinin üzerinden bir kist alındı. Tüp bebek tedavisine başladık. Bugün bayram sonrası olduğu için doktora ulaşamıyorum umarım biriniz sorumu cevaplar. FSH: 5,25, LH:2,20, e2: 16,81 ve Proloaktin 19.10 çıktı. Eşimden kaynaklı bir sorun yok. Benim bu testlerim için normal dediler. Geçen ay gittiğimizde 1 yumurta çatlamak üzereydi. 4 gün sonra kontrolle çağırdılar. Yumurta çatlamış dediler. Ancak hamile kalamadım hastalandım. doktorda amh testi yaptırın duruma göre bakarız dediler. Sonuç bugün çıktı 1,43 yaptırdığım hastane bir bilgi vermiyor. Doktora ulaşamadım. Sizce sonuç kötü mü? Ne olur bir bilen cevap versin

Merhaba,

34 yaşındayım. 10 aylık evliyim ve bebek istiyoruz. Bir yumurtam ameliyatla alındı. Diğerinin üzerinden bir kist alındı. Tüp bebek tedavisine başladık. Bugün bayram sonrası olduğu için doktora ulaşamıyorum umarım biriniz sorumu cevaplar. FSH: 5,25, LH:2,20, e2: 16,81 ve Proloaktin 19.10 çıktı. Eşimden kaynaklı bir sorun yok. Benim bu testlerim için normal dediler. Geçen ay gittiğimizde 1 yumurta çatlamak üzereydi. 4 gün sonra kontrolle çağırdılar. Yumurta çatlamış dediler. Ancak hamile kalamadım hastalandım. doktorda amh testi yaptırın duruma göre bakarız dediler. Sonuç bugün çıktı 1,43 yaptırdığım hastane bir bilgi vermiyor. Doktora ulaşamadım. Sizce sonuç kötü mü? Ne olur bir bilen cevap versin

Canım sonuçların gayet iyi tek yumurtaligin alınmasına rağmen. Ben bu testi 36 yasinda iken yaptırdım benim 0.69 çıktı değerim. Hemen tüp bebek denedik ilk denemede Oğluma kavustum. Şimdi doğal yoldan 2. Cocuguma hamileyim. Yaş 38 bu arada. Ayrıca FSH değerin mükemmel. Tez zamanda bebisine kavustursun

Canım sonuçların gayet iyi tek yumurtaligin alınmasına rağmen. Ben bu testi 36 yasinda iken yaptırdım benim 0.69 çıktı değerim. Hemen tüp bebek denedik ilk denemede Oğluma kavustum. Şimdi doğal yoldan 2. Cocuguma hamileyim. Yaş 38 bu arada. Ayrıca FSH değerin mükemmel. Tez zamanda bebisine kavustursun

Cevap için çok teşekkürler. Darısı bir an önce başıma. Doktor ile konuştum. Sınıra yakın bir değer. Ancak ben 2 kere ameliyat geçirdim. En son ameliyatta kalan tek yumurtalığın üzerinden doku çıkarıldı. bu şekilde değerlendirince iyi bile kabul ediyoruz dediler. eylül ayında tedavi sürecine başlanacak eğer hiç bir sonuç alamaz isek aralıkta tüp bebek tedavisi başlanacak. Umarım evlat isteyen herkese Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.

arkadaşlar selam
13 aylık evliyim doğum kontrol hapı kullanıyorum 1,5 yıldır..yaşım 26 .. sağ overde 3 cm lik bir kistim var yaklaşık 2 yıldır.
bu hafta bazı testler yaptırdım

AMH : 0,15
fsh : 1,66
estradiol E2 : <10
tsh : 1,47
LH : 0,53

bu değerlere göre doktor telefonda fazla birşey söylemek istemedi..
eşinizle gelin yüzyüze görüşelim dedi..
sizce değerler çok mu vahim ?

okuduklarıma göre LH ve FSH ın 10 dan düşük olması yumurtlama açısından önemli bir durum düşük olduğunda sağlıklı olduğu anlamına geliyor diye okudum.. benim her ikiside çok düşük..

ama AMH değerimde aynı zamanda çok düşük ..

kafam karıştı

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ,
son durumlarınız nedir..
inşallah hepimiz için hayırlı gelişmeler olur.
ben 32 yaşındayım 3 yıldır evliyim son 10 aydır deniyoruz her ay yumurtlama dönemine denk getirmesek de, son 2 aydır denk getirdiğim halde gebelik olmaması endişelendirdi beni. (Daha önce doktora gittiğimde 1 yıl denememi söylemişti)
Nihayet geçen hafta gittim bana amh , ve tsh gibi hormon testleri yaptırdı önce genel muayene etti.Eşime sperm testi verdi.
rahim içi sağlıklı hatta 4 güne kadar yumurtlayacaksınız dedi vs.
sonucumu 3 gün önce aldım amh olan 1,14 çıktı doktora sordum beni bir prof. ile görüştürmek istediğini bebek işini daha fazla ertelemememi söyledi, dünya başıma yıkıldı o an... Eşimin sperm testini yarın yaptıracağız .Prof doktora da randevu aldım 3 Ocak için ,epey zaman var diye yarın başka bir doktora göstereceğiz. Ne der ne söyler bilemiyorum , eşimin sonucu da iyi çıkar inşallah, yumurtlama günü zannettiğim gün denedik keşke hiç başka bir şeye gerek kalmadan kendiliğimden hamile kalsam bu ay :( tarifi yok şuan yaşadığım duyguların daha yolun çok başındayım biliyorum ve şunu da biliyorum ki Allah isterse her şey olur...
Kimselere bahsetmek de istemiyorum önce net bilgiler almadan sizler ile paylaşmak istedim.
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin umarım iyi haberler iletiriz birbirimize..

burdaki herkes yine yaşınıza göre çok iyisiniz benim yaşım 23 ve fsh ım 30 şaka gibi...amh testini duydum iyi bi doktor var adetimi bekliyorum ve ne gerekiyorsa artık hepsini isticem...

amh testi devlette yapılıyrmu ist[/Q

Merhaba erkant belki yaptırmışsındır testini ama buradaki arkadaşlarada bilgi olur haseki hastanesinde bu test yapılıyor ben yeni yaptırdım bilginiz olsun aslında çapaya gidiyorum dr ama orada 1 senedir yapılmıyormuş o yüzden dışarıda yaptırmamı istedi dr bende dün aldım sonucumu dr iyi dedi ama benim kafam biraz karıştı hastanenin referans aralığı 0,14-10.4 benim sonucum 1.57 bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum

merhaba arkadaşlar ,
son durumlarınız nedir..
inşallah hepimiz için hayırlı gelişmeler olur.
ben 32 yaşındayım 3 yıldır evliyim son 10 aydır deniyoruz her ay yumurtlama dönemine denk getirmesek de, son 2 aydır denk getirdiğim halde gebelik olmaması endişelendirdi beni. (Daha önce doktora gittiğimde 1 yıl denememi söylemişti)
Nihayet geçen hafta gittim bana amh , ve tsh gibi hormon testleri yaptırdı önce genel muayene etti.Eşime sperm testi verdi.
rahim içi sağlıklı hatta 4 güne kadar yumurtlayacaksınız dedi vs.
sonucumu 3 gün önce aldım amh olan 1,14 çıktı doktora sordum beni bir prof. ile görüştürmek istediğini bebek işini daha fazla ertelemememi söyledi, dünya başıma yıkıldı o an... Eşimin sperm testini yarın yaptıracağız .Prof doktora da randevu aldım 3 Ocak için ,epey zaman var diye yarın başka bir doktora göstereceğiz. Ne der ne söyler bilemiyorum , eşimin sonucu da iyi çıkar inşallah, yumurtlama günü zannettiğim gün denedik keşke hiç başka bir şeye gerek kalmadan kendiliğimden hamile kalsam bu ay :KK43: tarifi yok şuan yaşadığım duyguların daha yolun çok başındayım biliyorum ve şunu da biliyorum ki Allah isterse her şey olur...
Kimselere bahsetmek de istemiyorum önce net bilgiler almadan sizler ile paylaşmak istedim.
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin umarım iyi haberler iletiriz birbirimize..
Amh 1.05 ile hamile kaldım :)
Ovülasyon testi kullanmanı tavsiye ederim.

Arkadaşlar amh testi devlet hastanelerinde yapılabiliyormu yoksa özel bir hastanemi olmalı

kız lar ben 4 kere baktırdım hepsı farklı cıktı hemen uzulmeyın tekrar baktırın derım

Arkadaşlar amh testi devlet hastanelerinde yapılabiliyormu yoksa özel bir hastanemi olmalı

Canim ben normal bir laboratuar da yaptırdım. 150 lira dediler. Zaten kan alınarak bakılıyor. Hatta AMH testi yapiyor musunuz diye sordum. Ilk basta anlamayip doktorlarina sordular ve yaptilar. Yalniz sonucun cikmasi 10 gun kadar suruyor.Daha yeni Şubat ayında yaptırdım fiyat bu yani. Devlet Hastaneleri ni bilmiyorum. Ama cok pahali birsey değil.

Back