- 4 Temmuz 2016
- 124
- 44
- 28
- 34
MErhabalar;yaşım 26 evet tüplerimde sorun vardı aldırdım komple ve tüp bebek tedavisi olcam fakat yazdığım gibi benim referans direk 1;18 den başlıyor 9 a kadarBir rahatsızlığınız var mı, yaşınız nedir vs. gibi durumunuz sonucun yorumunu etkiler. Ancak bildiğim kadarıyla 5.59 iyi bir sonuç :)
Kizlar merhaba.haydarpasa numune hastanesi ve kadikoy de yeldegirmeni polikinligi AMH ve HORMON testlerini yspio ustelik bir gun sonra aliyorsun sonuclari sanirim sadece 8 tl eczanede bir para oduyosun.bosuna okadar paralar vermeyinn...
Kadin hastaliklari doktorlari istiyo bu testi.ucretli bu arada.100 tl verip yaptrdim sonra numune hastanesinin yeldegirmeni poliklinikte (kadikoy de)ucretsiz yaptrdim..insallh yardumci olmusumdur.
182 yi arayin numune hastanesi yekdegirmeni poliklinigi deyin genelde 1 gun sonraya randewu veriyor zaten.testte ben 2 gun sonra internettn gördüm sonucumu 1.21 cikti.suann
Hamileyim 1 aylik incir kuru havucla bir yaptim sogan kurude bir ay sonra regli bitiminden sonra 5 gun yaptim.ovulasyon kiti aldm ona gore iliski.allah yardimcin olsun yas kac ben 36 yasindayim.birax çabayla yasin gencse bekle derim.sonucta 2 ay beklersen cok birsey kaybetmezsin..
Yasinz cok genc olur insallh. Hormonsuz beslenin cok tavuk et yemeyin.eksi togurt yemeyin bol sebze.birde amh a daha once bakmalılardi.neden bakmadilar ki acaba.hayit cayi ictim regli bitiminde 9 gun faln.testere disli aslan penceside bunlar cok erkili hepsini deneyin.olcak insallh
merhaba yumurta kalitesini arttırıcı olarak ne kullanıyorsunuz?Hayir bakmadilar ultrason yaptiklarinda rezerv iyi,gerek yok dediler, ama yumurtaliklar ignelere cevap vermedi, 1 yumurta gelisti sadece, simdi de amh testi istiyorlar, evet dogal beslenmeye calisiyorum bir de yumurta kalitesini arttirici vitaminler kullaniyorum
Bende kanunide baktirmak istemiştim onlarda bakmamıştı ama bezmialemde bakıyorlar sanırım çapada da bakılıyorNumune Kad. Doguma geldim bebeim olmuyor yasim 35 sigarada iciyorum yumurtlama kalitemi merak ediyorum dedim Amh bakamam o onemli degil yumurtaliklarin saglamsa sorun yok dedi yine amh baktiramadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?