Amerika Paylasim Alani (Tanisma)

canim 2006 eylulde evlendim hemen hamile kaldim ona ragmen 3 ayda bir gittim. bebis dogduktan sonra 4 ay kaldim turkiyede. yeni geldim sayilir iste yeni yila turkiyede gircez allah kismet ederse. ben esimle anlasarak evlendim kopamam turkiyeden diye :):) acikcasi biz hayatimizi bi orda bi burda surduruyoruz. o nedenle buraya alisamiyorum ya, (ben 8 10 yil hic turkiyeye gitmeyen insanlar tanidim burda hayret icerisindeyim. kardeslerinin dugunune gitmemis cocugunu gormemis insanlar var) buna yasamak mi denir :)

merhaba bende florida da yasiyorum esim amerikali cokta mutluyum her imkanimvar burada ama insanin memleketinide ozluyor tabiki my3sons var bende elimden geldigince onlara anlatmaya vede gostermeye calisiyorum ama onlar buradaki imkanlara alistigi icin orada sikiliyorlar yinede guzelliklerini biliyorlar cunku ben onlara anlatiyorum lutfen sizlede unutmayin vede elimizden geldikce anlatalim guzel ulkemizi

GERCEK BIR CAY ICMEYI COK OZLEDIM VEDE ANNEMI COK OZLEDIM:teselli:

YAAAA NE GUSEL YAAAAAA BENIM AIT OLMAK ISTEGIM YER DIYEBILIRIZ CUNKU JOHNNYDE ORADA BUYUMUSSSSSsenağlama

arkadaşlar ben new jersey deyim,öğrenciyim burada..new yorka çok yakın oturuyorum,burası çok güzel ama türkiyedeki kadar arkadaşım yok tabii,benim gibi olan arkadaşlar varsa görüşmek isterim a.s.

ablacım bende orda oyuncuk okumak cokkkk ıstıyorum yaaasırnaşık şey

Merhaba arkadaslar,
Bu siteye daha iki gun once uye oldum, kisacasi biraz acemilik var. Western North Carolina'da oturan arkadas var mi aranizda?

selam arkadaslar ben bahar new york long island ta yasiyorum sizler nerde yasiyorsunuz? ben burda cok yalnizim hic arkadasim ve ailemden kimse yok(

arkadaslar selam ben daha yeniyim sizlerin yazdiklarina buradan cevap yaziyorum sanirim acemilik cekiyorum bende new york ta yasiyorum burasi beni coooooook bunaltiyor

hoşgeldin bahar aramızaa.s. new yorkun neresindesin?ben de new jersey deyim..

hoşgeldin bahar aramızaa.s. new yorkun neresindesin?ben de new jersey deyim..
hosbulduk ben new york long island tayim ocak sonunda turkiyeden misafirimiz gelicek onunla beraber new jersey e gezmeye gelicez ben iki senedir burdayim sen kac ne zamandir burdasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…