selam tekrar herkese... a.s.
sabun, dil egitimi icin abd guzel secim... ben lise 1 deyken ogrenci degisim programiyla 1 sene boston' da yasadim, egitim aldim.. boston her seyiyle cok guzel bir sehir.. egitimiyle, tarihiyle, kulturuyle beni abd' ye baglayan sehirdi diyebilirim... dondugumde aileme dedim ben liseden mezun olur olmaz abd' ye gidicem, ilk basta kabul etmeseler de sonra kiyamadilar bana... 16 yasinda liseden mezun oldum (yasitlarimdan 1 sene once okula basladim da), 9 ayligina au-pair lik icin abd' ye geldim tekrar (senin bahsettigin bebek bakiciligi), ailem supeeer bir aileydi, bana cok sey kattilar dil okuluna yazilmama yardimci oldular.. ve hala gorusuyoruz benim baktigim bebegim bu sene okula basladi.. dil okulu falan derken sonra bir baktim evlenmisim... esim abd li donme sansim hic kalmadi.. ama ben mutluyum, abdli harika dostlara ve aileye sahibim... nerden nereye geldim... kisacasi arkadasin hakli, boston kesinlikle dogru secim ozellikle egitim acisindan... simdi ben de college' a baslayacagim lisans egitimi icin, ama ben michigan' dayim... boston' da okumayi cok isterdim egitim acisindan dunyanin en eski ve en koklu kurumlarina sahip cunku...
smyrna, pinark1 sizinle de tanistigima cok sevindim.... ne guzel siz yakinmissiniz... :dance: