- 29 Kasım 2007
- 7
- 0
- Konu Sahibi mehlka2003
istarvit merhaba ben burlingon da oturuyorum ya sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben weehawken da oturuyorum canımyanlis yazmisim canim kusura bakma burlington
Pinar Senede 4 5 Keremi
Wawww Nasil Alisiyorsun Buraya Ayrica Parami Dayanir Kiz Ona Sok Oldum Suanda Ama Ne Guzel Valla Il Kez Senden Duyuyorum 4 5 Kez Turkiyeye Giden Genelde Millet Hersene Bile Gitmiyor Nasil Yaptin Valla Esim Beni Gondermiyor Bende Cok Istiyorum Aslinda
supurgeee hosgeldin. ne isin var kiz senin burda.
Guney Amerika Bolgesi kabulunuz mudur? Caribbean...
merhaba bende florida da yasiyorum esim amerikali cokta mutluyum her imkanimvar burada ama insanin memleketinide ozluyor tabiki my3sons var bende elimden geldigince onlara anlatmaya vede gostermeye calisiyorum ama onlar buradaki imkanlara alistigi icin orada sikiliyorlar yinede guzelliklerini biliyorlar cunku ben onlara anlatiyorum lutfen sizlede unutmayin vede elimizden geldikce anlatalim guzel ulkemizi
GERCEK BIR CAY ICMEYI COK OZLEDIM VEDE ANNEMI COK OZLEDIM:teselli:
arkadaşlar ben new jersey deyim,öğrenciyim burada..new yorka çok yakın oturuyorum,burası çok güzel ama türkiyedeki kadar arkadaşım yok tabii,benim gibi olan arkadaşlar varsa görüşmek isterim a.s.
hosbulduk ben new york long island tayim ocak sonunda turkiyeden misafirimiz gelicek onunla beraber new jersey e gezmeye gelicez ben iki senedir burdayim sen kac ne zamandir burdasin?hoşgeldin bahar aramızaa.s. new yorkun neresindesin?ben de new jersey deyim..
merhaba canim benim icin kotu geciyor keske turkiyede olabilsem burasi cok guzel ama kimsem olmadigi icin ben cok sikiliyorummmmmmmm.Arkadaslar merhaba Amerikada hayat nasil geciyor