- 27 Mart 2007
- 9.565
- 14
- Konu Sahibi mehlka2003
allah askına bırı bana abd ye gıtmenın kolay yollarını yazsın bende abdyı gormek ıstıyorum LUTFENNNNNNN
valla en kolay yolu üniversite öğrencisi olup work and travel programına katılmak..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah askına bırı bana abd ye gıtmenın kolay yollarını yazsın bende abdyı gormek ıstıyorum LUTFENNNNNNN
Merhaba sizi tanımıyorum tabi sizde beni adım Özgür Aslandogmus
bir konuda yardımınıza ihtiyacım var 29 yasındayım evliyim 2005
yılında green card ta basvurmustum o zaman issizdim esimde
sözlesmeli hemsire idi aradan iki yıl geçti ben bir bankaya soför
olarak girdim esimde memurluk sınavını kazandı suan bir üniversite
hastanesinde hemsire olarak görev yapıyor.Ben lise mezunuyum esimde
önlisans geçen hafta green card kazandı cevabım geldi.Ne yapacagımı sasırdım bütün düzenimi bozup amerikaya geliyimmi yoksa burada devam
edeyimmi bilmiyorum orası hakkında hiç bir bilgim yok ne bir akraba
nede bir arkadasım fikir alacagım kimse yok.Bu konuda
bana yardımcı olabilirmisiniz en azından tercih etmem gereken
eyaletler,ücretlerin durumu is bulma olanagım sızce ne olur zaten
gelmeye karar verdigımiz de 750$ kisi basına vize için 500$ da
evrakları doldurmak için aracı firma istiyor tabi bunu yanında bilet
parası ve bi miktar nakit gerekir.Çok borcumuz var bunlar için
esyalarımızı satmayı düsünüyoruz sizce bunlara degermi sizce bir
hemsire ortalama ne kadar ücret alıyor bu konular hakkında bana
yardımcı olursanız çok sevinirim simdiden çok tessekkürler .Kafanızı
sisirdiysem özürdilerim .iyi günler
slm arkadaşlar öğrenci vizesiyle amerikaya giden var mı yaa??ben amerikada dil okuluna gitmeyi düşünüyorumm öğrenci vizesi alıp ABD ye giden arkadaşlardan biraz bilgi istiyorum.vize alırken neler söylediniz ve neler gösterdiniz vize almak zor oldu mu acaba?şimdiden saoluunnn
canım benim erkek arkadaşım şuan amerikada..work and travel programı ile gitti yani öğrenci vizesi..bu programda vize almak çok kolay not ortalaman 2 nin üzerinde olsun yetiyo..sorular da basit amerikada tanıdığın var mı neden gitmek istiyosun ailen kim ne iş yapıyolar falan
teşekkürler cnm ama ben work&travel ile gidemiorum çünkü iki senelik üniversiteleri kabul etmiolar onun için dil kursuna gitmeye karar verdim not ortalamam oldukça iyi zaten, umarım verirler yaaa!!! bu arada maddi imkanlara önem veriolarmış benim üstüme bişeyim yok ailemin mal varlığını göstersem kabul ederler deil mi?:uhm:
ya canım 2 yıllıklar gidebiliyo ama onun için de son sınıf olmaman lazım..sen bitirdin heralde okulu o nedenle work and travel olmaz..dil eğitimi için ne gerekli onu bilmiyorum gerçekten..kusura bakma cnm
Merhaba arkadaşlar bende kısmetse 1 sene sonra amerikada olcam orda yaşam nasıl ev kiraları yiyecek günlük ihityaçlar nişanlım master yapcak bizde 1 yıl sonra amerikada 2 yıl kalcaz ama benim bazı endişelerim var aydınlatırsanız çok sevinirim a.s.