Amerika Paylasim Alani (Tanisma)

herkese merhaba... iki yil oldu missourideyim.. esim amerikali.. burda hic turk yok tanidigim.. istanbulu cooook ozluyorum

Sevilmoon daha nerde olacağımız belli değil!O yüzden tam yer söyleyemiyorum!Hiç bilmediğim bir yer ürkütüyor açıkcası!2kişi ayda ne kadara geçinir gerçi eyaletine göre değişir tabikide ben ortalama olarak soruyorum
Bi de ben f2 vizesiyle gelcem haziran sonu gibi evlencem(allah izin verirse:)ve biz eylül gibi aBD de olcaz bu 3 ay içinde vize falan alcaz ama adamlar sorun yapar mı?Sonuçta böyle şeyler yapıyorlar formalite evlilik falan

ayy kız sen orda sıkılıyorsun bizim koca burada sıkılıyor..oraya gidebilmek için can atıyor.

bıtanede bızım evde var canım 13 senedır amerıka dıyo baska bısey demıyo bız yenı evlı sayılırız ama onun abd sevdasından ıllallah geldı bı yolunu bulsak hemen gıtcez ama nerde:1no2::teselli:

Amerikayı sevmiyorum :kızgın: onun yüzünden 3 ay ayrı kaldım sevgilimden..

ama o oraya aşık olmuş resmen biz orada yaşayalım evlenince diyo valla buraları beğenmez oldu..

Değerli arkadaşlarım, lütfen mesajlarınıza e-mail, eposta adreslerinizi yazmayın , kişisel mail adresi paylaşımı yasaktır,yazanların mesajları silinecektir..

ben arabistanda yasıyorum.ama abdkiler sizlerle tanısmayı cok isterim tabi sizlerde isterseniz.orada yasamayı cok isterdim.cok merak ediyorum.umarım ileride bende oraları görebilirim

ben sanki buraya yazmistim gibi geldi ama yazim nerde bilmem ben sevmiyorum abdyi bir firsatini bulsam ardima bile bakmam kacarim is bulamiyorum evde kukuman kusu gibi neden demeyin konusamiyorum ingilizcede yok benimde hic arkadasim yok yakinimdakilerde pek yardimsever sayilmaz burda nedense herkes bole :KK43::KK43:

ARKADAŞIM MADEM SEVMEDİN ORAYI DÖN MEMLEKETİNE SENİ ORAYA
KİM GÖTÜRDÜ :nazar:

Slm Arkadaslar Bende Long Islandda Oturuyorum Valla Birgun Goruselim Araba Kulanabilen Arkadas Varmi Ben Kullanirimda Permitim Var Sadece :KK43: Direksiyon Sinavini Gecemedim Henuz Gercekten Bende Cok Isterim Gorusmek Adam Burda Kafayi Yer Be Bir Arkadas Demiski Arkadasim Seni Kim Goturdu Falan Filan Yazmis Bir Yerde Onu Soyleyebilmek Icin Senin Bazi Insanlarin Neler Yasayarak Ulkesinden Vazgecmek Zorunda Oldugunu Bilmen Lazim Ole Oturdugun Yerden Seni Kim Goturdu Oraya Demesi Kolya Cok Sacma Solemissin Kusura Bakma Neyse Benimde Ingilizce Yok Fazla Kizlar Siz Calisiyormusunuz Benim Ingilizce Olamdigi Icin Calisamiyorumda Cildiriyorum Ya Anlatamam Esimin Ustune Gidiyom Surekli

slm asu ben de calismiyorum 5 bucuk aylik kizim var butun gun evde oturuyorum hava da soguk biyere gidemiyorum. gunler fena kotu geciyo yani anliycagin. kismet olursa yilbasinda tr de olcam. ben senede 4 5 kere gidiyorum.

X