Amerika Paylasim Alani (Tanisma)

buraya gelen bir gelmeyen bin pisman mi desek bircok kisi memnun degil buradan

memleket hasreti agir basiyor buradaki ortam farkli olunca

Bende cok ozluyorum meleketimi bu yil digemiyoruz :çok üzgünüm: seneye insallah :dance:
SOUTH NJ tarafinda olan arkadslar varmi

ya kızlar beni biildilendirin dallas tarafında yaşayanlar nasıl bi yer ...
ortam insanlar falan burada çevrem çok iyi endişeliyim orada o aktifliği yakalayamazsam bekliyorum
teşekürler şimdiden

Merhaba, bende Texastayim. Dallas i cok begeniyorum, yesillik, nezih cok hos bir yer. Insallah oraya tasinmayi istiyorum ama daha en az 1- 1.5 senesi var. Gelmek istersen guzel bir yer, ama zannedersem gelmissin bile.:uhm:

Kimleri goruyorummm,kacaklarrrrr hihihi

Bana haber vermemek haaaaaaaaaaa,hepinize:eek:klava: hehehe

Fatma abla gecen gun dedi,biz bahar ve fatmayla baska yerde konustuk diye,sormadim neresi diye,meger burasiymis hihihi

iste burada konustukk canim:dilcikar::dance:
tesaduf bulduk birbirimizi ama daha denk gelmiyorum ikisinede insallah iyilerdir selamlarimi soyle cok
demek sende buradasin
hosgeldin a.s.

arkadaslar selam ben daha yeniyim sizlerin yazdiklarina buradan cevap yaziyorum sanirim acemilik cekiyorum bende new york ta yasiyorum burasi beni coooooook bunaltiyor:KK43:

canım benim hiç üzülme amerikayı bilmem ama bende hollanda da bir yıl yaşamıştım ve senin le aynı duygulara sahiptim yabancı bir ülkede yalnızlık nedir iyi bilirim çogu zaman nefes alamadığıımı hisstediğim günler oldu bir takım aktivetelere katılmaya çalış ingilizceni ilerlet istersen özelden beraber ingilizce konuşabliriz ben de yabancı dilimi geliştirmek istiyorum:1hug::1hug::dance:

bahar hosgeldin canim a.s. :1hug:
tabiki tanirsin bizleri kactik buraya toplaniyoruz :dance:

bende seni merak etmistim Turkiye ye gittin saniyordum
efe de iyidir insallah
yok be fatma abla deli olucam bu green kart isine ilk evlendigimizde iki yillik green kart vermislerdi evlilik formalite mi diye simdi 3 ay oldu 10 yillik icin basvurduk ses seda yok oysa ki ben yazi turkiyede ailemin yaninda gecirmek istiyordum:KK43: senin oglusun nasil okullar da tatil oldu biraz dinleniyordur

Bahar demek gidemedin canim uzuldum simdi hayirlisi olsun
ama 3 ay az bir sure degil gelmesi gerekiyordu aslinda basvuru yaptiginiz yere tlf acin ve e mail ile sorun mutlaka ustune dusun

kerem evde karateye gidiyor ve havuza kosturmaca devam yani
senin oglusun nasill iyidir insallah

Bahar demek gidemedin canim uzuldum simdi hayirlisi olsun
ama 3 ay az bir sure degil gelmesi gerekiyordu aslinda basvuru yaptiginiz yere tlf acin ve e mail ile sorun mutlaka ustune dusun

kerem evde karateye gidiyor ve havuza kosturmaca devam yani
senin oglusun nasill iyidir insallah
aradik aramaz olurmuyuz ilk basvurdugumuzda bir kagit yolladilar kartin 1 yil uzatilmistir diye telefondakiler onunla gidebilir ama interve ye cagirilirsaniz cocugunuzla beraber burda olmaniz lazim diyorlar ben giderim iki gun sonra cagirirlarsa o kadar yolu cocukla geri donmem lazim hem bir suru bilet parasi hemde ustune yorgunluk immigiration dakiler de en son aradigimizda niye acele ediyorsunuz 1 senede surebilir dedi artik internetten bakiyorum hergun insallah en kisa zamanda gelir.kerem demek karateyle havuza gidiyor cok guzel benimkide azcik buyuse bende cok istiyorum kucuk yasta yuzmeyi ogrenmesini benimkide butun gun evde babasi ona tool seti aldi matkap cekip metre olcuyo biciyor sonra cakiyor bu aralar sadece onlarla oynuyor insallah eli yatkin olur oyle seylere babasina benzemesin

baharcim dun bir arkadas ile gorustum senin durumundaydi
iki yillikdan sonra ki basvuruda bir yillik uzatma ismelrinize basladik diye ve o kagit ile Turkiyeye gitti geldi yeni
aslinda gidebilirdin intervve hemen cagirmazlar ama parmak izi varmis onceden
hayirlisi olsun bosver seneye gidersin baharcim yada kisin cocuk okula gitmiyor nede olsa

efe demek insaat isine basladi canim evde SIKIliyor tabiki siz gelin bana
kalalim bir kacgun havuza atarim ben efecigi bahar bekelrim gercekden

yakinlarda kutuphane yokmu bahar arastir yaz icin programlar oluyor yas grubuna gore story time birde pijema night belki vardir oradada

selam bahar82. Bende seninle ayni sorunu yasiyorum green kartla ilgili. Turkiyeye gidemiyorum o yuzden bekliyorum. Gerci daha 1 ayim var gitmeme ama ya gelmesse diye korkuyorum. Ben ikinci 10 yillik karta gecen sene Mayis ayinda basvurdum. Dusun 1 seneyi gecti hala gelmedi. 2 ay once falan baska bi yazi gonderdiler ek belgeler istiyoruz dediler. Yaw dedim aradim neden boyle oldu cok uzadi cok yogunluk varmis bu sene. herkes bekliyormus. Benimkini Teksastan baska bi merkeze nakil etmisler hatta. Teksas cok daha yogunmus. Ben peki nasil gitcem dedim yurtdisina, gidin local officeden 1 yillik belge alin dediler yine. ama oyle belgeylede insanin ici rahat etmiyor. Senin parmak izi falan o isler halloldumu canim? O hallolduysa bi daha cagirmazlar sanmam.

selam bahar82. Bende seninle ayni sorunu yasiyorum green kartla ilgili. Turkiyeye gidemiyorum o yuzden bekliyorum. Gerci daha 1 ayim var gitmeme ama ya gelmesse diye korkuyorum. Ben ikinci 10 yillik karta gecen sene Mayis ayinda basvurdum. Dusun 1 seneyi gecti hala gelmedi. 2 ay once falan baska bi yazi gonderdiler ek belgeler istiyoruz dediler. Yaw dedim aradim neden boyle oldu cok uzadi cok yogunluk varmis bu sene. herkes bekliyormus. Benimkini Teksastan baska bi merkeze nakil etmisler hatta. Teksas cok daha yogunmus. Ben peki nasil gitcem dedim yurtdisina, gidin local officeden 1 yillik belge alin dediler yine. ama oyle belgeylede insanin ici rahat etmiyor. Senin parmak izi falan o isler halloldumu canim? O hallolduysa bi daha cagirmazlar sanmam.
nasil is bunlar anlamadim gitti basvurduktan 1 ay sonra parmak izine cagirdilar onu hallettik ama belki interve ye cagirilirsin dediler onun icin o gelen bir yillik uzatilmistir yazan kagitla turkiyeye gitmedim seninde cok olmus ama en fazla 13 ay surer dediler bana of offffffffffff

nasil is bunlar anlamadim gitti basvurduktan 1 ay sonra parmak izine cagirdilar onu hallettik ama belki interve ye cagirilirsin dediler onun icin o gelen bir yillik uzatilmistir yazan kagitla turkiyeye gitmedim seninde cok olmus ama en fazla 13 ay surer dediler bana of offffffffffff

selam canim sana haber vereyim dedim. Benim green kart geldi sonunda. Tam 14 ay surdu... insallah seninki hemen gelir. a.s.

senin adina cok sevindim canim ben basvurali 4 ay oldu desene daha 10 ayim var:KK43:(

Benimki once teksas centerdaydi sonra Vermont'a almislar. Seninki su an nerede biliyormusun? yalniz dedigim gibi cok yogunluk varmis bu sene ama benim bi arkadas Minnesotadan basvurdu 3 ay sonra geldi. Diger bi arkadas Hawaii'de oturuyor onunkide 2 ay sonra geldi hemen. Bolge bolge degisiyor bence :sm_confused:

Merhaba, bende Texastayim. Dallas i cok begeniyorum, yesillik, nezih cok hos bir yer. Insallah oraya tasinmayi istiyorum ama daha en az 1- 1.5 senesi var. Gelmek istersen guzel bir yer, ama zannedersem gelmissin bile.:uhm:

sağ ol cnm bilgilertin iöin

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar bilen varsa yazarsa cok sevinirim. amerikadan turkiyeye giderken yaninizda hic laptop veya cep telefonu goturdunuzmu? ben ilk kez goturecegim ama gumrukte falan problem oluyormu bilmiyorum.

canim ben goturdum hic sorun olmadi..2 tane laptop goturmustum..neden 2 tane dedi (1 tane olunca soru bile sormuyorlar) ben de ikincisini yeni aldim, ikisi de bana ait dedim ve hic sorun cikarmadilar..yani problem olucagini sanmiyorum, tabii 2den fazla goturmuyorsan...

kizlar bilen varsa yazarsa cok sevinirim. amerikadan turkiyeye giderken yaninizda hic laptop veya cep telefonu goturdunuzmu? ben ilk kez goturecegim ama gumrukte falan problem oluyormu bilmiyorum.

canim ben goturdum hic sorun olmadi..2 tane laptop goturmustum..neden 2 tane dedi (1 tane olunca soru bile sormuyorlar) ben de ikincisini yeni aldim, ikisi de bana ait dedim ve hic sorun cikarmadilar..yani problem olucagini sanmiyorum, tabii 2den fazla goturmuyorsan...

cok sagol canim. yok bi tane goturuyorum. benim eski bi tane vardi evde onu annemler kullansin diye goturuyorum. cep telefonu da ayni sekilde. birer tane yani. internetten arastirdim birer tane olursa problem yokmus. kisinin kendi kullanimina has esyalar diyor. Insallah piriz giris yerini degistirebilirler annemler. :sm_confused:

X