Amerika Paylasim Alani (Tanisma)

yıldızlar selam cnm
senin cr 1 toplam kaç ay sürdü

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ya bir şey soraca manhattana cografi olarak floridaya yakınmı orda ki kuzenim bana hava çok sıcak falan dedi bende cografi olarak floridaya yakın mı dedim sen ne kadar bilmişsin dedi bana galiba dalga geçti benimle google earth den bulamadım

Karinca kiz Florida kisin bile cok sicaktir oysa manhattan kisin cok soguk olur
ama yazin sicaktir Florida kadar olamaz ama sicakligi

bende cok memnun oldum merinda cim arada degisIKlik iyi geliyor degilmi yerimseniben

bu arada iki gundur cokk sicak var yaniyoruzz

yıldızlar selam cnm
senin cr 1 toplam kaç ay sürdü
benim eşimde k3 değil cr 1 başvuru yapmış
k3 sanıyordum şuan biizm 6 ay oldu
bilgi verirsen çok sevinirim cnm
seni anlıyorum umarım uygun arkdaşlar edinirsin
sevgilerle
BARISGUNESI MERHABA BIZ EVRAKLARIMIZI KASIM 2007 GONDERDIK ANKARAYA 5 SUBAT 2008 E GUN VERDILER O GUN BEN VIZEMI ALDIM... FAKAT SOYLE BIR DURUM VAR BIZ BASVURUMUZU TURKIYEDEN YAPTIGIMIZ ICIN COK CABUK OLDU BUNUN ICINDE AMERIKAN VATANDASI ESININ TURKIYEDE 6 AY KALMASI GEREKIYOR... ANLADIGIM KADARIYLA ESIN AMERIKADAN BASVURU YAPIYOR SIZINKISI 8 AYLA 1 SENE ARASI SURUYOR...

yıldızlar çok teşekür ederim cnm
bilgilerin için sağ ol

Son düzenleyen: Moderatör:
canim manhattan new york'da..new york'da, florida'da abd'nin dogu tarafinda...ama florida en guneyde...google'a abd'nin haritasini aratirsan ne demek istedigimi daha iyi anlarsin canim...ama seninle dalga gecmesi gercekten cok sacma :eek:klava:

şuan kuzenim orda mastır progrsamı için hazırlanıyor benimle dalga geçmesine sinir oldum

merinda damlatas merhaba bende sizi taniyorum sankim:)) ne isiniz var burda sayfaya yazicam kacak var baska yerlerde geziyorlar bizim sayfaya bir sey yazmiyorlar diye:)))))))))))))))

bahar hosgeldin canim a.s. :1hug:
tabiki tanirsin bizleri kactik buraya toplaniyoruz :dance:

bende seni merak etmistim Turkiye ye gittin saniyordum
efe de iyidir insallah

X