Ameliyatsız Göz Kapağı ve Göz Çevresi Estetiği

Benimki tek seans kontrol ücretsiz olacak 1 ay sonraki. Yani toplam 1000 tl

1000tl iyi değer en azından yaptırmaya inş .istediğiniz gibi olur,işlem sırasında ağrı oluyor mu acaba

Bende antalyadayim bana 2 seans uygulayacagini soyledi 1000 tl yapan arkadaslar ersim gorebilirmiyim lutfen

Kizlar sizin icin girdim ben 3 sean 1000 tl ama ben pek onermiyrm o kadar sisyorki disari cikilmaz ve kabuklarda hemen dokulmuyor simdi 2. Senasta odemli ama ilk senansta biraz kalkmisti insallah bunda biraz kalkar ameliyet yaptirmistim o daha iyiydi aninda kalkiyor ama o da eski haline donuyor yani bosuna paranizi vermeyin

1000tl iyi değer en azından yaptırmaya inş .istediğiniz gibi olur,işlem sırasında ağrı oluyor mu acaba

İğne ile uyusturdu benimkini.genelde krem ile uyuşturma yaygın aslında.buna rağmen evet acı oluyor. Ama dayanilmayacak kadar değil. 2 gün ödem ve sızı oluyor 3. Gün kabuklanma oldu ve dökülmeye başladı. Şimdiden belli eskisine göre daha iyi

merhaba bende bursadayim hangi doktora yaptirdiniz bende aralik ayinda yaptirdim plexr bursada bir doktora bugunde saten yuz germenin ilk seansina girdim

arkadaslar oncelikle merhaba araniza yeni katildim aralik ayinda tum yuzume plexr yaptirdim ama asil sorunum goz kapagi dusukluguydu ilk on gunluk iskence sonucu iyilesme ve hic bir etkinin olmadihini gormek husran ancak 2. ayin sonunda inanilmaz derecede guzel degisimleri farkettim ve herkeste farketti ama ben. illa bisey yaptiricam ya bugunde gidip saten yuz gerdirdirmenin ilk seansina girdim sorulari olani ictenlikle cevaplarim

Nerde yaptırdın ve fiyat nedir ayrıca tek seans yeterli mi ve kaç yaşındasın :)çok soru oldu ama kusura bakma

klcsrp hic kusura bakmam cunki bende cok arastirdim seve seve cevaplarim ben bursadayim zeynep kirkere yaptirdim yasim 45 benim icin tek seans yeterli oldu ama kisiden kisiye degisisiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…