Ameliyatsız Göz Kapağı ve Göz Çevresi Estetiği

arkadaslar oncelikle merhaba araniza yeni katildim aralik ayinda tum yuzume plexr yaptirdim ama asil sorunum goz kapagi dusukluguydu ilk on gunluk iskence sonucu iyilesme ve hic bir etkinin olmadihini gormek husran ancak 2. ayin sonunda inanilmaz derecede guzel degisimleri farkettim ve herkeste farketti ama ben. illa bisey yaptiricam ya bugunde gidip saten yuz gerdirdirmenin ilk seansina girdim sorulari olani ictenlikle cevaplarim
Evet gün geçtikçe daha duzeliyor ben de ilk gün moral bozukluğu ile dr aradım değişmedi diye aceleci davranma 1 ay bekle dedi..ben hala ovusturamiyorum çünkü farketneden yapınca acıyor
merhaba bende bursadayim hangi doktora yaptirdiniz bende aralik ayinda yaptirdim plexr bursada bir doktora bugunde saten yuz germenin ilk seansina girdim
Zeynep kirker e yaptırdım

Arkadaşlar ben plazma plexır 1 hafta önce yaptırdım. Bana tek seans yeterli denildi. Şu an hala şiş ama güzel görünüyor. Üst kapaklara yaptırdım. Sonuçları yazarım. Kalıcılığı 9 yıla kadar deniliyor. Yani ameliyat kadar Kalıcılığı varmış. Ben cerrahiye inanan biriyim ama göz hastanesinde bile bu estetik işlem yapılıyor. O nedenle ikna oldum. Bakalım sonuç nasıl olacak. Şu andaki gibi olursa çok iyi olur

Arkadaşlar ben plazma plexır 1 hafta önce yaptırdım. Bana tek seans yeterli denildi. Şu an hala şiş ama güzel görünüyor. Üst kapaklara yaptırdım. Sonuçları yazarım. Kalıcılığı 9 yıla kadar deniliyor. Yani ameliyat kadar Kalıcılığı varmış. Ben cerrahiye inanan biriyim ama göz hastanesinde bile bu estetik işlem yapılıyor. O nedenle ikna oldum. Bakalım sonuç nasıl olacak. Şu andaki gibi olursa çok iyi olur
sen hangi şehirde yaptırdın,ücret ne kadar odediniz

Kızlar sonuç iyi. Ama şunu da diyeyim. Bende çok problem yoktu. 1850 liraya yaptırdım ama 600 liraya yapan yerlerde var. Korkacak bir şey yok. 1 ay önce üst kapaklara yaptırdım. Dün alt kapaklara yaptırdım. Sonuçları yazarım.

rosenoire merhaba.. size 2 gün önce özelden msj atmıştım bakabilirmisiniz.. benim için çok önemli:KK31:
Canım özelden yazdım. Valla benim gittiğim dr pahalı ama işinin ehli biri. Yaptığının arkasında duran bir doktor. Açıkçası doktoru sevdim. Çünkü güzel olması için çabalıyor. Adını özelden yazdım.

Arkadaşlar 1.5 ay oldu yaptıralı. İlk gün gözler açılıyor gözkapağı kalkıyor. Sonrasında öyle güzel bir sonuç yok. Ben değişiklik görmedim. İhtiyaç varsa gidin ameliyat olun.

Herkese merhaba.. Üst göz kapaklarıma 5 gün önce plexr işlemi yaptırdım. Bu işlem henüz 2 yıldır uygulanıyor ve çok fazla bilgi yok. O yüzden herkese yardımcı olmak istedim. 45 yaşındayım ve artık göz kapaklarım yorgun görünüyordu. Makyaj falanda yapamaz olmuştum. Sadece rimelle geçiştirmek zorunda kalıyordum. Bu şikayetlerim vardı ve göz kapağı ameliyatını araştırdım uzun süre. Cesaret edemiyordum ve iyileşme süreci için zamanım da yoktu çalıştığım için.. Plaxr işlemini tesadüfen buldum. Araştırınca aklıma yattı. İstanbul da bir plastik cerrahdan randevu aldım. Onu da sadece bulunduğum bölgeye yakınlık ve op. dr . plastik cerrahi uzmanı olması nedeniyle seçtim. Normalde çok didiklerim aslında ama bu kez yapmadım. Hakkında biraz araştırma yapıp int. üzerinden ona karar verdim.
Çarşamba günü saat 15:00 de işlemimi yaptırdım. Dr işlem sonrası için sadece bir krem verdi. 5 gün günde 3 kez kullanın dedi. başka birşey söylemedi de vermedi de. gözlüğü takıp eve gittim. Uyuşturucunun etkisi geçince biraz sızlamalar başladı. Acıya dayanıklıyımdır çok da abartılacak bişey değildi. O gece göz kapaklarımda işlem yanıkları ve hafif ödem ile geçti.
İşlem sonrasındaki gün ve arkasından 2 gün inanılmaz bir şişlik oldu. Gözlerim görünmeyecek kadar nerdeyse.. Evden çıkılacak gibi değil. Yatana kadar güneş gözlüğü ile dolaştım. Korkunç bir şişme oldu. hem alt hem üst göz kapağım şişti. Oysa uygulama sadece üste yapılmıştı. 3. günden sonra hızla şişlik indi. Kabuklar ara ara dökülüyordu. 4 gün %80 i döküldü 5. gün hepsi döküldü. Hafif kızarıklık olan bir cilt oluştu. Şuan 5. gündeyim. işe başladım. 5 gün izin almıştım zaten.. 3. gün bu yüz iyileşmez ben işe başlayamam diyorken 4. gün akşamı durum çok değişti. şuanda kızarıklık dışında birşey yok. onu da korumaya çalışıyorum güneşten falan.. 1 ay sonra en net sonuç görülecekmiş. ama şuan bile gözlerimde ciddi açılma var. Etki süresi için 3-5 yıl deniyor. ben 1.600 tl verdim. Eğer emnun kalınmazsa durumdan 2. ve 3. işlemlerden ücret alınmıyor.
Bu uygulamayı araştırırken 700, 1000, 1500, 2500 tl diyen yerler oldu. Sanırım ucuzların nedeni daha sonra gerekli görülen uygulamalardan da ücret alıyorlar. Pahalı olanlar ihtiyaç varsa 3 kez uygulama yapıyorlar aynı ücerete dahil.
Bu da çok saçma aslında. 1 ay sonra bana gerekmeyecek belki, başkasına gerekecek.. Benden de diğer kişilerden de aynı üceretin alınması saçma ama heryerde politika bu şekilde gördüğüm kadarıyla..Durum bu. İlk 3-4 gün çok sıkıntılı..sanmayın ki hafif ödem yada 2 gün sonra işe giderim v.s. Öyle birşey yok. Ayrılan süre en az 5 gün.. bana kalsa 8 gün en ideali bu süreç için..Ameliyat gibi şişiyor gözler bunu unutmayın. Buz uygulaması da hiç söylenmedi neden bilmiyorum. Benim dr. da int. dekilerde buz dan söz etmiyor. Ben 3. gün az az uyguladım gerçi buz torbası..Etkinliği için birşey diyemiyorum. Henüz yeni bir yöntem. 5 yılı bulur mu bulmaz mı belli değil. Ben böyle uzun ve detaylı yazılmıyor diye üzülüyordum o yüzden uzun uzun yazdım. Umarım yardımım olur. :

Kesinlikle etkisi çok kısa sürüyor.geçici ve para kaybı. Etkisi değil yıllarca ayları dahi bulmuyor. Esmerlerde zaten leke bırakıyor. Birinin gözünün altında da ciddi yara açmış.yapmayın, yapana mani olun. Plexr işe yaramıyor. Yapan doktorlar da bunu gayet biliyor.

Annem yaptırdı. Etki: sadece bir ay.maliyet: 3000 tl.bile bile para söğüşleyen zaafı kazanca çeviren doktorlara çok kızgınım.karar sizin...

anneniz kaç yaşında? çünkü bu çok ilerlemiş vakalarda kullanılmamalı..ameliyat gereken vakalarda mesela..veya yapısal doğuştan gelen düşüklüğü ancak ameliyat halleder. ama orta derece ve sadece estetik bir bozulma varsa onu halledebilir diye düşünüyorum..bakalım zaman içinde göreceğim bende.

Selamlar.Göz Kapağımdaki deri katlantısı beni çok rahatsız ediyor.Ameliyat olmaktan korkuyorum.Son dönemde ameliyatsız göz Kapağı estetiğinde kullanılan bir cihazı takip ediyorum.Cihazın ismi Plexr.cihazla ilgili bilgisi olan yada uygulama yaptıran varmı.Cihazın hiç bir yan etkisi yokmuş.cihaz a ait sayfanın linki aşağıda
Uygulamaya ait resimde gerçekten çok çarpıcı
Ben ameliyat kadar iyi sonuc verecegini sanmiyorum. Ablam oldu. Teni cok hassas ve cok beyaz oldugu icin hafif bir toz pembelik kaldi. Inanirmisiniz bu pembelikte cok yakisti far surmus gibi duruyor. Ameliyati bende dusunuyorum. Korkulacak kadarda bisi yok.

Açıkçası ben ameliyattan çok farklı bir sonuç olacağını sanmıyorum belki süresi birkaç yıl eksik olabilir. Ameliyat örn. 6-7 yıl ise bu işlem de 4-5 yıl kalıcıdır. Doktorlar 5 yıl diyor. Sigara, su tüketimi, yaş v.s. etkili. Neden böyle düşündüğüme gelince bu operasyonu olmayan bilemez ama bu da ameliyat kadar zorlu bir süreç yaşatıyor. Yani iyileşme süreci ameliyattan farklı değil. O kadar kolay bir süreci yok. Fiyat ameliyatın 3/1'i kadar bir miktar etki süresi eksikliğini de öyle tolere ediyor. Ameliyat için de görüştüm Plastik cerrahlarla 5000-7000 tl arası fiyat verenler oldu. Bu işlem 4 yıl bile gitse ki bence gidecek 1600 tl vermiş biri olarak yıla 400 tl düşer. Yılda 400 tl yi neye vermiyoruz ki. Göz kremi bile o miktardan fazla tutar. Kaldı ki ameliyatta sonsuza kadar gitmiyor. Yaşlanma devam ettikçe yine göz kapağı değişiyor. Ben zaman içindeki durumumu dürüstçe burdan yazacağım. Eğer denildiği gibi 1-2 ay da eskiye dönerse herkesi uyaracağım. Para kolay kazanılmıyor. Ancak ben işlem sonrası durumu bildiğimden bunun ameliyata yakın sonuçları olacağını ve en az 3-4 yıl süreceğini düşünüyorum. Yakın bir arkadaşım göz kapağı ameliyatı oldu ve çok pişman..Gözünde asimetri oluştu. Gözleri küçüldü..Ama tabii ki bazı vakalarda ameliyat tek çözüm olabilir. Onu da dr. lar söylüyor. Bu işlem 3 kez tekrarlana biliyormuş. Memnun kalmayan 2. 3. seansı da yaprıtabilir bence.

X