Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gün geçtikçe daha duzeliyor ben de ilk gün moral bozukluğu ile dr aradım değişmedi diye aceleci davranma 1 ay bekle dedi..ben hala ovusturamiyorum çünkü farketneden yapınca acıyorarkadaslar oncelikle merhaba araniza yeni katildim aralik ayinda tum yuzume plexr yaptirdim ama asil sorunum goz kapagi dusukluguydu ilk on gunluk iskence sonucu iyilesme ve hic bir etkinin olmadihini gormek husran ancak 2. ayin sonunda inanilmaz derecede guzel degisimleri farkettim ve herkeste farketti ama ben. illa bisey yaptiricam ya bugunde gidip saten yuz gerdirdirmenin ilk seansina girdim sorulari olani ictenlikle cevaplarim
Zeynep kirker e yaptırdımmerhaba bende bursadayim hangi doktora yaptirdiniz bende aralik ayinda yaptirdim plexr bursada bir doktora bugunde saten yuz germenin ilk seansina girdim
sen hangi şehirde yaptırdın,ücret ne kadar odedinizArkadaşlar ben plazma plexır 1 hafta önce yaptırdım. Bana tek seans yeterli denildi. Şu an hala şiş ama güzel görünüyor. Üst kapaklara yaptırdım. Sonuçları yazarım. Kalıcılığı 9 yıla kadar deniliyor. Yani ameliyat kadar Kalıcılığı varmış. Ben cerrahiye inanan biriyim ama göz hastanesinde bile bu estetik işlem yapılıyor. O nedenle ikna oldum. Bakalım sonuç nasıl olacak. Şu andaki gibi olursa çok iyi olur
Canım özelden yazdım. Valla benim gittiğim dr pahalı ama işinin ehli biri. Yaptığının arkasında duran bir doktor. Açıkçası doktoru sevdim. Çünkü güzel olması için çabalıyor. Adını özelden yazdım.rosenoire merhaba.. size 2 gün önce özelden msj atmıştım bakabilirmisiniz.. benim için çok önemli
Özele bakar mısınKızlar sonuç iyi. Ama şunu da diyeyim. Bende çok problem yoktu. 1850 liraya yaptırdım ama 600 liraya yapan yerlerde var. Korkacak bir şey yok. 1 ay önce üst kapaklara yaptırdım. Dün alt kapaklara yaptırdım. Sonuçları yazarım.
Canım ben mesajı göremiyorumrosenoire merhaba.. size 2 gün önce özelden msj atmıştım bakabilirmisiniz.. benim için çok önemli
Ben ameliyat kadar iyi sonuc verecegini sanmiyorum. Ablam oldu. Teni cok hassas ve cok beyaz oldugu icin hafif bir toz pembelik kaldi. Inanirmisiniz bu pembelikte cok yakisti far surmus gibi duruyor. Ameliyati bende dusunuyorum. Korkulacak kadarda bisi yok.Selamlar.Göz Kapağımdaki deri katlantısı beni çok rahatsız ediyor.Ameliyat olmaktan korkuyorum.Son dönemde ameliyatsız göz Kapağı estetiğinde kullanılan bir cihazı takip ediyorum.Cihazın ismi Plexr.cihazla ilgili bilgisi olan yada uygulama yaptıran varmı.Cihazın hiç bir yan etkisi yokmuş.cihaz a ait sayfanın linki aşağıda
Uygulamaya ait resimde gerçekten çok çarpıcı