Ameliyatsız Göz Kapağı ve Göz Çevresi Estetiği

Merhaba ,evet eski haline 1 ayda döndü.zaten başka doktorlar da içi dolu olduğun için elastik genç deri alsak bile tekrar uzar dedi.yaşın ilerleyin

cok uzuldum kotu olmus, aman neyse daha kotu birsey olmasinda , bunda cok kotu seyler okudum, sizde plexr yaptirin o zaman zaman en azindan ameliyatsiz 20 dakikalik cozum, yaptiranlar pek memnun gorunuyor
bende dusunuyorum ama nereye yaptiracagimi bilemiyorum

Ben de düşünüyrm da hala düşünme aşamasındayım

Bişey sorabilir miyim ama doktorlar bu konuda hiç bi uyarı yapmıyor yaşın genç olsa bile etkili olur diyor yani erken yaşta pek etkili olmuypr öyle mi
Hepsi yapmıyor uyarıyı zaten .çoğu para için tamam tabi ki yaparız istediğiniz gibi de olur diyrlar.vicdanlı olanlar insanların parasını değil iyiliğini düşünenler şu an için yaptırmanıza gerek yok diyr.

Ama gerçekten yıpranmış ciltte etkili oluyor mu peki yAni ince çizgilerde göz altlarında falan

Ama gerçekten yıpranmış ciltte etkili oluyor mu peki yAni ince çizgilerde göz altlarında falan
Ben sadece üst göz kapağı yaptırmıştım.alt için bi şey bilmiyrm sormadım da.
Gözaltını bilemiyorum .ben üst göz kapağını yaptırmıştım.hatta ünlü 4 tane doktora sordum.bazısıyla yüz yüze görüştüm.

3 ü kesinlikle bu yaş için önermedi.çok can sıkıcı oluyrsa psikolojim açısından botox yaptırabileceğimi söyledi çoğu.ne yöntem olursa olsun sadece içi boş deride etkili olacağı söylendi.içi dolu göz kapaklarında istediğim sonuç elde edilemezmiş.vicdanı ve ahlakını mesleğiyle birleştirebilen doktorlarımızdan Allah razı olsun.para kolay kazanılmıyor.kaybolan ümitler ,yıkılan hayaller de cabası

Plexr mi yaptirdiniz üst goz kapaginiza. Memnun kaldiniz mi?

Çok haklısın senin sorunun göz kapağında idi öyleyse benim de doktorum söyledi bana yapılması gerektiğini nerdeyse bir yıldır araştırma yapıyorum ama senin söylediğini ilk kez duydum ve beni bundan vazgeçirmeye yetti çok teşekkürler artık başka alternatifleri düşünmem gerekecek

Rica ederim ben sadece Bikaç yıllık deneyimlerimi ve doktorlarla görüşmelerimin sonucunu paylaştım.sakın her yaparım diyene inanösyın

Inanmayın para için kesip biçen çok.estetik dünyasında hayal tacirleri çok.bi de geri dönüşü yok çoğu uygulamanın.ayrıca etraftan gelen olumsuz tepkiler de ayrıca moral bozucu.o yüzden çok ince elemek acele etmemek lazım.ben de çok dert ediyrm gözümün yapısını.ama beklemedeyim

Sonuçta plexr da Türkiye'de yeni bi yöntem.kalıcılığının ne kadar olduğunu da yıllar gösterecek

Plexr için kimi yerde 5,6 yıl kalıcı diyor ne kadar doğru belli değil,biraz daha mi beklemek araştırmak lazım bilemedim ,bu yöntemden daha iyi bisey de duymadım

Aynen bende öyle yaptırmak istiyorum ama kalıcılığı ne kadar o kadar para vericez sonuçta Ankara'da bilinen bir yer var mı birde her yerde farklı fiyatlar var ve bu sistem aslında yeni de değil son beş yıldır Türkiye'de uygulanıyor yAni süresi ne kadar kalıcılığı falan aslında bunları da bi bilsek

İşte buraya da yaptıranlar yazmıyo hiç bizim gibi araştırma için de olanlar yazıyo

Merhaba arkadaşlar ben de burdaki yorumlardan yola çıkarak dun düşük olan sol göz kapağıma plexr yaptırdım. Bursadayım. Dr kalıcılığı için 2-3 yil arasında dedi. Şu an görüntü hala aynı düşük yani dr normal olduğunu 1 ay sonra kontrol gitmem gerektiğini söyledi. 1000 tl ücreti. Bakalım ödem geçince nasıl duracak

Özelden mesaj gönderebilir misiniz fotoğrafınızı rica etsem 1 ay sonra

2,3 yıl çok az aslında kalıcılığı,bide 3 seansta bitiriyorlar genelde galiba ,nerdeyse 3000tlye yakın para ödicez ,ben anlamıyorum sonuçta o bölgedeki deri fazlalığı buharlaştırılmıtomu neden 2 yılda felan eski haline dönüyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…