Ben burun estetiğiyle birlikte oldum ve yüzümde çGecen sene ekim ortasinda kesilerek yapildi. Hemde asistan yapti. Cok ama cok memnunum. Izi bile kalmadi.
Bende izden korkuyodum ama iz gercekten cok belirsiz 3 hafta olmasina ragmen bende. Ama daha goz hareketlerimi cok rahat hissetmiyorum. Yani sanki dikisleri hissediyorum. Cok rahatsiz edici degil ama genede hissediyorum iste.Tam olarak gozler ne kadar sürede normale dönüyor acaba.Gecen sene ekim ortasinda kesilerek yapildi. Hemde asistan yapti. Cok ama cok memnunum. Izi bile kalmadi.
3 ayda hersey normale donuyor. Izde kalmiyor.Ben burun estetiğiyle birlikte oldum ve yüzümde ç
Bende izden korkuyodum ama iz gercekten cok belirsiz 3 hafta olmasina ragmen bende. Ama daha goz hareketlerimi cok rahat hissetmiyorum. Yani sanki dikisleri hissediyorum. Cok rahatsiz edici degil ama genede hissediyorum iste.Tam olarak gozler ne kadar sürede normale dönüyor acaba.
Göz kapağı ameliyatını nerede oldunuz acaba? Siz yaptıralı 2 sene olmuş galiba. Ama fikir edinmek istiyorum. Ücret ne kadardı?Gecen sene ekim ortasinda kesilerek yapildi. Hemde asistan yapti. Cok ama cok memnunum. Izi bile kalmadi.
Merhaba ben yaptırdım. Mayıs ayinda. Hicbir degisiklik olmadı. 15 gun sonra ikinci seans yapalim mutlaka olacak dediler 2. Defa aynı acı şişlik vs cektim boşu boşuna. Sonuc hüsran. Tamamen kandirmaca islemin hemen sonrasinda göz kapaği yakıldığı icin normal olarak bir gerginlik oluyor. Deride yanık oldugunda deri gerilirya hani oyle düşünün ancak şislikler ve yara kabukları gittiginde eski halini aliyor. Cok arastirdim en iyi yerde yaptirdim sonuc ayni. Bosuna vakit ve nakit kaybı. Piyasada sertifikasız cihazlar var onlar çin malı vs bizim cihaz son teknoloji diye ikna etmeye calisirlar beni de oyle ikna ettiler ama kesinlikle işe yaramiyor.merhabaa
kimse geri dönüş yapmadı bu konuyla ilgilio kadar merak ediyorumki yaşanılanları sonucunuzu gerçekten merak edip burda paylaşmanızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürlerrrr
Aynen bu uygulama yasaklanmalı. İnsanları kandırıyorlarMerhaba ben yaptırdım. Mayıs ayinda. Hicbir degisiklik olmadı. 15 gun sonra ikinci seans yapalim mutlaka olacak dediler 2. Defa aynı acı şişlik vs cektim boşu boşuna. Sonuc hüsran. Tamamen kandirmaca islemin hemen sonrasinda göz kapaği yakıldığı icin normal olarak bir gerginlik oluyor. Deride yanık oldugunda deri gerilirya hani oyle düşünün ancak şislikler ve yara kabukları gittiginde eski halini aliyor. Cok arastirdim en iyi yerde yaptirdim sonuc ayni. Bosuna vakit ve nakit kaybı. Piyasada sertifikasız cihazlar var onlar çin malı vs bizim cihaz son teknoloji diye ikna etmeye calisirlar beni de oyle ikna ettiler ama kesinlikle işe yaramiyor.
seans başına ne kadar ödeme yaptınızMerhaba tekrar goz cevremdeki gelismelerden bahsedeyim toparlanma daha yeni basladi diyebilirim 3. Seansimin sonunda gozle gorulur fark artik ortaya cikmaya basladi. Kapaktaki toparlanmanin disinda goz alti ve kazayagi kirisiklarindada azalma var. Benim goz cevremde o kadar sorun olmamasina ragmen sonuctan memnunum.
evet etraftan çok duymaya başladık Plexr herkese aynı etkiyi göstermiyor bazılarına hiç göstermiyorMerhaba ben yaptırdım. Mayıs ayinda. Hicbir degisiklik olmadı. 15 gun sonra ikinci seans yapalim mutlaka olacak dediler 2. Defa aynı acı şişlik vs cektim boşu boşuna. Sonuc hüsran. Tamamen kandirmaca islemin hemen sonrasinda göz kapaği yakıldığı icin normal olarak bir gerginlik oluyor. Deride yanık oldugunda deri gerilirya hani oyle düşünün ancak şislikler ve yara kabukları gittiginde eski halini aliyor. Cok arastirdim en iyi yerde yaptirdim sonuc ayni. Bosuna vakit ve nakit kaybı. Piyasada sertifikasız cihazlar var onlar çin malı vs bizim cihaz son teknoloji diye ikna etmeye calisirlar beni de oyle ikna ettiler ama kesinlikle işe yaramiyor.