Ameliyatsız Göz Kapağı ve Göz Çevresi Estetiği

Gecen sene ekim ortasinda kesilerek yapildi. Hemde asistan yapti. Cok ama cok memnunum. Izi bile kalmadi.
Ben burun estetiğiyle birlikte oldum ve yüzümde ç
Gecen sene ekim ortasinda kesilerek yapildi. Hemde asistan yapti. Cok ama cok memnunum. Izi bile kalmadi.
Bende izden korkuyodum ama iz gercekten cok belirsiz 3 hafta olmasina ragmen bende. Ama daha goz hareketlerimi cok rahat hissetmiyorum. Yani sanki dikisleri hissediyorum. Cok rahatsiz edici degil ama genede hissediyorum iste.Tam olarak gozler ne kadar sürede normale dönüyor acaba.

3 ayda hersey normale donuyor. Izde kalmiyor.

Plexr yaptırmış biri olarak ,üst göz kapağı için çok geçici bir sonuç alırsınız ve çektiğiniz acıya asla değmez diyebilirim. Ameliyat olmadığım için pişmanım ve şimdi ameliyat için araştırma yapıyorum.

Ancak, gözaltı çizgileri ve nazobial çizgiler için plexr oldukça etkili diyebilirim. 1-1,5 yıl etkisi sürüyor... O bölgeler ve kırışıklıklar için yaptırılabilir....

Selam geçmiş olsun memnususunuz anladıgım kadarıyla peki fyatı ne kadar ögrenebikirmiyim

Selam geçmiş olsun memnususunuz anladıgım kadarıyla peki fyatı ne kadar ögrenebikirmiyim

merhabaa
kimse geri dönüş yapmadı bu konuyla ilgili o kadar merak ediyorumki yaşanılanları sonucunuzu gerçekten merak edip burda paylaşmanızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürlerrrr
Merhaba ben yaptırdım. Mayıs ayinda. Hicbir degisiklik olmadı. 15 gun sonra ikinci seans yapalim mutlaka olacak dediler 2. Defa aynı acı şişlik vs cektim boşu boşuna. Sonuc hüsran. Tamamen kandirmaca islemin hemen sonrasinda göz kapaği yakıldığı icin normal olarak bir gerginlik oluyor. Deride yanık oldugunda deri gerilirya hani oyle düşünün ancak şislikler ve yara kabukları gittiginde eski halini aliyor. Cok arastirdim en iyi yerde yaptirdim sonuc ayni. Bosuna vakit ve nakit kaybı. Piyasada sertifikasız cihazlar var onlar çin malı vs bizim cihaz son teknoloji diye ikna etmeye calisirlar beni de oyle ikna ettiler ama kesinlikle işe yaramiyor.

Aynen bu uygulama yasaklanmalı. İnsanları kandırıyorlar

seans başına ne kadar ödeme yaptınız

evet etraftan çok duymaya başladık Plexr herkese aynı etkiyi göstermiyor bazılarına hiç göstermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…