Ameliyatsız Göz Kapağı ve Göz Çevresi Estetiği

Merhaba. Bende yaptırdım. Tam etkisiz değil gibi. Açıkçası bence çok sorun yoktu. Çok anlamadım. Sen 2. Seansı yaptıracak misin. Doktor bana gerek görmedi tek seans yaptı. 1800 lira ödedım. 2. Seansta ısrar etmedik çünkü bir değişiklik olmazdı. Görünümüm zaten iyi. Normalde de iyiydi. Plexr hoşluk kattı. Eylül de istersem 2. Seansı yapacağını dedi.

Plexr cihazı pahalı değil. İşlemler Neden bu kadar pahalı anlamış değilim. Etkisi geçici,test edildi,onaylandı.5 yılmış.yok artık.

Valla canım benimde 1 ay oldu plexr için ve ben de 3 haftadan sonra değişim başladı ve şuan çok çok memnunum. Bir de denildiği gibi etkisi 4-5 yıl sürerse muhteşem olur. 1600 tl verdim bende ama sonuçtan çok memnunum. 3 haftaya kadar değişmedi diye pişmandım ama 3. hafta bitimi değişim bariz oldu. Bence amaliyat gibi zorlu süreci var bunun etkisinin de uzun süreceğine inanıyorum. C.tesi 1 ay dolduğu için kontrole gideceğim. Dr. 2. seansı gerekli görür mü bilmiyorum. Belki birkaç rütuş yapar bilemiyorum.

10 gün önce göz kapağıma Plexr yaptırdım. İlk seanstan sonra göz kapağımın düşüklüğü yok oldu. Çok memnunum. İlk 5 gün biraz eziyetiydi. Altıncı gün kabuklar düşmeye başladı. Şu anda hala şişlikler olmasına rağmen görüntümden çok memnunum. Ankara İlgi Göz Hastahanesinde yaptırdım. Neşe Hanım'a. 900 lira ücreti var. 1 ay sonra tekrar muayenem var. Ama doktorun söylediğine göre ikinciye bile gerek yokmuş. Yaptırmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Korkulacak bir şey yok. Beklediğinize değmez . İnsan tekrar kendine güven kazanıyor inanın ki. Benim sol kapağım oldukça düşüktü. Şimdi ikisi birden hoş görünüyor. Biraz sıkıntılı oluyor ama çabuk geçiyor. 1 ay boyunca göz çevrenize fondötenle sürüp Güneş'ten ve diğer ışıklardan korunuyorsunuz. Hiç beklemeyin arkadaşlar. Yaptırın.

Emin olun 1 ay sonraki sonuca daha da memnun olacaksınız. Ben ilk 3 hafta çok üzüldüm birşey değişmedi diye..Dr. um 1 ayda etki netleşir demişti ama benim umudum azalmıştı ilk 3 hafta. ama sonra inanılmaz bir toparlanma ve gözlerimde açılma hissettim. Şuan çok memnunum..Hafif pempemsi dokuda siliniyor. Dilerim etkiside söz edildiği kadar olur. Buraya gelip 1 ayda etkisi geçti diyenler hangi tecrübeyle, hangi mantıkla yazıyor anlamış değilim. Asıl 1 ay sonra etki net görülüyor. Hatta 2 ay boyunca iyileşmenin devam edeceğini söyleyenler var. Bu işlem yapılırken değil ama işlem sonrası ameliyat kadar zorluyor. Ektisinin 1-2 ayda geçmesi imkansız zaten. Ben şuan çok memnunum. Lüften herkes yazılanlarda mantıklı ifadeler yazanı ve yazmaya emek vereni ayırt etsin. Gelip 2 cümle ile karalayanlara itibar etmesin diyorum. Herkese sevgiler..:)

İşlemden memnun kalmana çok sevindim vesta_34.İyileşince bizim gibi yaptırmayı düşünenler için öncesi sonrası resim atabilirsen çok memnun oluruz.

İşlemden memnun kalmana sevindim dilgane. Benim gibi yaptırmayı düşünenler için öncesi sonrası resim atabilirsen çok mutlu oluruz.

İşlemden memnun kalmana sevindim dilgane. Benim gibi yaptırmayı düşünenler için öncesi sonrası resim atabilirsen çok mutlu oluruz.

Canım öncesinde foto. çekmedim hiç aklıma gelmedi. Buraya nasıl foto. koyuluyor bilmiyorum ama bakayım becerebilirsem en kısa zamanda eklerim son durumu. Önceki yok ama şuan ki halini görürsün.

Merhaba , hala memnun musun, ben de yaptırmayı düşünüyorum benim göz kapaklarım zaman itibarıyla düştü, bir de en son botoks yaptırdım, zaten düşmüş kapaklarım iyice düştğ ve ağırlaştı bence botoks bazı kasları felç ederken yüzün yapısını bozuyor. Plexiri hala tavsiye ediyorsan ben de yapturmak isterim, hangi şehirde dr a yaptırdın, resim yollarsan çok sevinirim, teşekkür ederim

Arkadaslar yaptirmayin, 3 hafta oldu hala kipkirmizi , pek bi degisim yok ve iz kalabilir. Hele yaz gunu sakin... 3 hafta sonraki halini ekliyorum

Eklentiler

• IMG_2527.JPG
    32,8 KB · Görüntüleme: 1.158
Yaz günü yapmayın böyle şeyler

Teşekkürler, contratubex kullanıyorum . Hala izi var ve 2. Seans gerekiyor. Ameliyat olmak daha kolaydır.
Bencede lazerli olan her islem hasrlar birakabiliyor benim de goz altima soyma islemi gibi biseyler yapilmisti. Su toplamisti ben boyle birsey gormedim.bana goz pomadi vardi ondan sur demisti cok yagli bir krem di..allah daha beterin den sakinmis sizi goz bu yaa en hassas bolge onunla gecmis olsun orjinal kantoron yagi da kullanmistim ben..suze tavsiye edemicem cunku giz uzeri oldugu icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…