Bu konuda yazılanların üzerinden bir ay geçmiş, güncelleyelim.
Ben de gözkapağı düşüklüğü için ameliyatsız çareler arıyorum, deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Ben istanbuldayim bilmiyorum web sitesindede yazmiyo ama telefon varızmırde yapan var mı
Ben istanbuldayim bilmiyorum web sitesindede yazmiyo ama telefon var[/QUOTEPeki sorarmısın göz kapağına dolgu yapıyolarmı?????
Sen sorsana ne istedigini ben ne diyim simdi hehehe at watsappdan msj
Merhaba tekrar goz cevremdeki gelismelerden bahsedeyim toparlanma daha yeni basladi diyebilirim 3. Seansimin sonunda gozle gorulur fark artik ortaya cikmaya basladi. Kapaktaki toparlanmanin disinda goz alti ve kazayagi kirisiklarindada azalma var. Benim goz cevremde o kadar sorun olmamasina ragmen sonuctan memnunum.
Prof Dr Sebnem Özkan Saten Yüz Germeye başladı diye biliyorum facebookta saten yüz germenin sayfasından gördüm. göz kapağında başarılı sonuçlar var tavsiye ederim.ızmırde yapan var mı
Valla bana Onur Bey doktorlara göstermek için demo hastası olarak yaptıSaten yüz germeyi nerde yaptırdınız acaba? Seanslarınız bitmiştir herhalde olumlu sonuç aldınız mı?
Ben 3 ay önce ilk senasını yaptırdım plexr..eğer yaptırmadıysanız tavsiye etmem.ben 2. Seansına gitmedim bile memnun kalmadığım için.pazarteside ameliyat oldum .böyle rahat olduğunu bilseydim plexr la hiç uğraşmazdım.Selamlar.Göz Kapağımdaki deri katlantısı beni çok rahatsız ediyor.Ameliyat olmaktan korkuyorum.Son dönemde ameliyatsız göz Kapağı estetiğinde kullanılan bir cihazı takip ediyorum.Cihazın ismi Plexr.cihazla ilgili bilgisi olan yada uygulama yaptıran varmı.Cihazın hiç bir yan etkisi yokmuş.cihaz a ait sayfanın linki aşağıda
Uygulamaya ait resimde gerçekten çok çarpıcı