Ameliyatsız Göz Kapağı ve Göz Çevresi Estetiği

Zehra76

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
1
0
48
Selamlar.Göz Kapağımdaki deri katlantısı beni çok rahatsız ediyor.Ameliyat olmaktan korkuyorum.Son dönemde ameliyatsız göz Kapağı estetiğinde kullanılan bir cihazı takip ediyorum.Cihazın ismi Plexr.cihazla ilgili bilgisi olan yada uygulama yaptıran varmı.Cihazın hiç bir yan etkisi yokmuş.cihaz a ait sayfanın linki aşağıda
Uygulamaya ait resimde gerçekten çok çarpıcı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende göz kapağında tek olduğunu söyledikleri Saten Yüz Germeyi araştırıyorum. Bu konuda gözkapağına uygulama yapılan tek sistem diye yazılarını okudum. Bu hafta uygulama izleyeceğim aynı günün akşamına konu açtım orayada burayada yazarım. Bakalım ne kadar iddalılar İkna olmam zor

Bekliyorum yazacaklarını.. Eğer resimler gibi performans söz konusuysa ilginç olabilir..

Bu konuda yazılanların üzerinden bir ay geçmiş, güncelleyelim.
Ben de gözkapağı düşüklüğü için ameliyatsız çareler arıyorum, deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba tekrar goz cevremdeki gelismelerden bahsedeyim toparlanma daha yeni basladi diyebilirim 3. Seansimin sonunda gozle gorulur fark artik ortaya cikmaya basladi. Kapaktaki toparlanmanin disinda goz alti ve kazayagi kirisiklarindada azalma var. Benim goz cevremde o kadar sorun olmamasina ragmen sonuctan memnunum.

Bu konuda yazılanların üzerinden bir ay geçmiş, güncelleyelim.
Ben de gözkapağı düşüklüğü için ameliyatsız çareler arıyorum, deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Istiyosan bi arastir derim benim bildigim tek FDA onayli ameliyatsiz goz kapagi uygulamasi yapiyoruz diye bas bas bagiriyorlar saten yuz germe.

Sen sorsana ne istedigini ben ne diyim simdi hehehe at watsappdan msj

Saten yüz germeyi nerde yaptırdınız acaba? Seanslarınız bitmiştir herhalde olumlu sonuç aldınız mı?

ızmırde yapan var mı
Prof Dr Sebnem Özkan Saten Yüz Germeye başladı diye biliyorum facebookta saten yüz germenin sayfasından gördüm. göz kapağında başarılı sonuçlar var tavsiye ederim.

Saten yüz germeyi nerde yaptırdınız acaba? Seanslarınız bitmiştir herhalde olumlu sonuç aldınız mı?
Valla bana Onur Bey doktorlara göstermek için demo hastası olarak yaptı ben memnunum halimden sıkı ve diri bir cildim var. Göz altındaki ufak çizgilerim vardı başka bişey yapamadığım onlar azaldı buna bağlı olarak hafif uykusuzluktan oluşan morluklarım vardı onlar gitti. Elmacık kemiklerim biraz daha belirgin hale geldi ve yüzüm biraz daha v oldu. TA TAAA diye bi anda olmuyor tabi ama her seans dan sonra bir hafta bomba sonuçla dolaşıyorsun sonra yavaş yavaş her geçen gün daha da iiii e gidiyor. Diyelim ki sordun önerirmisin ? bende Koşarak yaptır derim. hehehee

merhabalar plexr yöntemini uygulatan arkadaşlar var mı? merakla yorum bekliyorum. özellikle yaşlanma değil de yapısal göz kapağı düşüklüğünde işe yarar mı acaba

Buna düşük göz diyorlar ve çaresi sanırım ameliyat Ama ben bi plastik cerraha gittim, yaşımda genç olduğu için bana botox yaptı. Resmen kalktı o göz kapakları İlk defa sürdüğüm farı görebiliyorum ya :) Bence bi pratik cerraha git baksın zaten öneriyi en iyi o yapar.
Ama gerçekten işin uzmanı birisine git canım :)

Kızlar merhaba, benim göz kapağı düşüklüğü problemim yok ama attığım resimdeki gibi göz kapaklarımda derin kırışıklıklar var sanırım bu göz kapağı altındaki fazla yağ veri deriden kaynaklanıyormuş. Daha 20 yaşındayım ne yapacağım bilemedim

Ben 3 ay önce ilk senasını yaptırdım plexr..eğer yaptırmadıysanız tavsiye etmem.ben 2. Seansına gitmedim bile memnun kalmadığım için.pazarteside ameliyat oldum .böyle rahat olduğunu bilseydim plexr la hiç uğraşmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…