Ameliyatsız Göz Kapağı ve Göz Çevresi Estetiği

Kızlar İzmir'de likya estetik var, şuan kampanyaları varmuş 999 TL'ye yapıyorlar, instagramdan birkaç foto paylaşmışlar çok iyi görünüyordu, ben düşünüyorum ama işyerine geldiğimde belli olmasın istiyorum, bakalım iyileşme sürecini öğrenebilirsem büyük ihtimalle yaptıracağım gibi görünüyor

Iyi akşamlar ben de yaptırmak istiyrm manisadayım.öncesi sonrası fotoğraf gönderebilir misiniz özelden rica etsem

Ameliyatla eski haline dönmesi daha zor değilmi aslında,ben de kime yaptırcağımı bilemiyorum ,göz bu sonuçta ,,,ameliyatsız tercihim plexr likya estetik demiş arkadaş oraya sorcam izmirde

Benim doğuştan göz kapağı düşüklüğü var,önce bir göz doktoruna görünmeyi düşünüyorum bilgi almak için sonra plexr için araştırma yapcam 32 yaşındayım psikolojik olarak takdim buna göz kapaklarımda ağırlık var sanki yaptırmayı çok istiyorum,

Ben de
Ben de 31 yaşımdayım.aynen sizin gibi doğuştan gelen bi düşüklük .ağırlık var gibi.ben de takıntılıyım bu duruma fazlasıyla.bi ton makyaj yapmadan çıkamıyorum ki bazen o bile yeterli olmuyor.hatta bazı durumlarda daha çok şişiyr

Ben likya estetiğe mesaj attım sadece 1 seans ücreti 1000tl,gidip görünmeden olmaz en az 2 seans derler zaten bi 3000tl gözden çıkarmak gerekiyo galiba keske istediğimiz göz yapısına ulaşsak hic sorun değil ,az para değil yani izmirde de çoğu yerde bu yöntem yayılmış ama en iyi yapan yer neresi bilemiyorum yaza kadar yaptırmak istiyorum,daha canlı bakmak istiyorum,insanın özgüveni düşük oluyo ,insanların ne kadar baygın bakiyosun demesinden de sıkıldım büyük değişiklik olcak eğer istediğim olursa ,eşimden başka kimseye de soylemicem

En

En güzeli kimseye söylememek.Olmuş ya da olmamış eleştirileri çok can sıkıcı oluyor bu tip durumlarda.yeter ki istediğiniz gibi olsun eskiye dönüş olmasın da 3 bin bi şey değil.umarım o gideceğiniz yer uzmandır

araştırıyorum bakalım daha iyi bir yer bulursam yazarım,bebekler im var fazla çıkamıyorum yoksa çoktan gidip muayne olmuştum ,yazarım yine burdan sen de araştırırsan burdan yaz merve

Çilem kaya koç a yaptırdım kendisi dermatolog ve çok ilgili bi doktor ben çok memnun kaldım...

bu arada Plexr yaptirmak istiyorum, yaptiranlar lutfen yardimci olabilirmi, sureci biraz anlatirsaniz cok sevinirim

kime oldunuz ve goz altina yapiliyor mu hic?

Ta

Bişey sorabilir miyim ama doktorlar bu konuda hiç bi uyarı yapmıyor yaşın genç olsa bile etkili olur diyor yani erken yaşta pek etkili olmuypr öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…