Ameliyatsız Göz Kapağı ve Göz Çevresi Estetiği

Merhaba ,
cuma günü plexr ameliyatı oldum ,cumartesi akşamı şişliğe rağmen konsere gittim ,şu anda sadece kabuklar var ,hiç kimse farketmedi:)))))))))
tek seansta bile çok memnun kaldım .
işlem öncesi burda ki yorumları okumuştum ,iyi ki dr güvenmişim ,işlem sonrası ile burda ki olumsuz yorumların ilgisi yok .herkese tavsiye ederim .
Oo cok iyi en korktugun cok sislik olmasi

Merhaba, evet yaptırdım. Şu an hala ödem devam ediyor. 10.gün doktora gideceğim. Sonucu paylaşacağım :)
merhabalar baya zaman olmuş ama bende izmirde olduğum için merak ettim. plexr dan memnun kaldınızmı? nerede ve nekadar fiyata yaptırdınız paylaşırsanız çok sevinirim.

Özelden paylaşabilirim tabiki ama şu ödem iyice gitsin...henüz 2. Gün şişlik epey var 1 haftada toparlar biraz ozaman atarım size msj olarak
merhaba ben 5 gun once ysptirdim kahverdngu kanuk olustu ve dokulmeye basladilar ama topluignenin badi kadar cukurluklar olustu sizdede boyle oldumu

merhaba ben 5 gun once ysptirdim kahverdngu kanuk olustu ve dokulmeye basladilar ama topluignenin badi kadar cukurluklar olustu sizdede boyle oldumu
Kabuklar döküldükten sonra çukurluk olmamalı yanş bende olmadı hiç kabuklar varken nokta noktaydı dökülünce kalmadı isterseniz doktorunuza bi sorun

Göz kapağı için Plexr için fiyat araştırıyorum.. Fiyatlar çeşit çeşit... 2,500 üç seans diyen de var; tek seansı 500 diyen de var... Sanırım genellikle max 3 seans uygulanıyor

Bence fiyat belirleyici olmamalı Tuana... Seansı 300TL verip, gözde bi takım komplikasyonlar ya da asimetri geliştikten sonra, ben 2500TL vermeye razıyım cnm.

Doğru söylüyorsun tabiki arada uçuk bifark var bende tedirgin olurdum çok ucuz olsaydı belkide...

ben samsundayım ve ankarada araştırdım.resimlerimi gönderdim ve 2 seans dediler toplam 2,500 tl,
ankarada önereceğiniz işin ehli hekimler olabilir mi?

merhaba, etkisi kalıcı değil ama cerrahiden korkuyorum ben
istanbulda bir doktor arıyorum plexr için, önerisi olan var mı?

İzmir'de de fiyat hemen hemen aynı ama kimilerine 1 seans kimilerine 2 seans veya maksimum 3 seans uygulanıyormuş. E şimdi 1 seans uygulama ile 2 seans uygulama aynı fiyat mı oluyor? Saçma değil mi? Neden "Seansı şu kadar" denmiyor da toplam bir ücret söyleniyor? Mesela ben 1 seans yaptıracam belki.. Neden 2 seans verenle aynı ücreti vereyim? Sizce de anlamsız değil mi?

Evet öyle bana da bir seans ücreti verilmedi toplam ücret verildi biri 1000 tl dedi digeri 2500 tl dedi ama sonuç önemli yani bende kararsız kaldım

Ben 3.seansımı 2 gün önce yaptırdım şuan kabuklanma oldu ve ödem var biraz bikaçgüne dökülür diye tahmin ediyorum..ilk seanstada memnun kalmıştım zaten plexr bence hafif problemleri olanlar için süper bi yöntem gözkapaklarım gerginleşti likit zor sürerken şimdi rahatça sürebiliyorum izmirde doktor arayanlara çilem kaya koç u öneriyorum...

Ben 3.seansımı 2 gün önce yaptırdım şuan kabuklanma oldu ve ödem var biraz bikaçgüne dökülür diye tahmin ediyorum..ilk seanstada memnun kalmıştım zaten plexr bence hafif problemleri olanlar için süper bi yöntem gözkapaklarım gerginleşti likit zor sürerken şimdi rahatça sürebiliyorum izmirde doktor arayanlara çilem kaya koç u öneriyorum...
Ben Ankara'da bir doktor arıyorum

Ankara'da bunu hiç yaptıran Yok mu neden kimse bana cvp vermiyor çok acil lütfen Ankara'da yaptıran biri varsa benle iletişime geçebilir mi

Mrb toplam ne kadara yaptırdınız ben de izmirde iyi bir doktor arıyorum ilk ve son halini gorebikirmiyiz sizin çok merak ettim

X