Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo cok iyi en korktugun cok sislik olmasiMerhaba ,
cuma günü plexr ameliyatı oldum ,cumartesi akşamı şişliğe rağmen konsere gittim ,şu anda sadece kabuklar var ,hiç kimse farketmedi:)))))))))
tek seansta bile çok memnun kaldım .
işlem öncesi burda ki yorumları okumuştum ,iyi ki dr güvenmişim ,işlem sonrası ile burda ki olumsuz yorumların ilgisi yok .herkese tavsiye ederim .
merhabalar baya zaman olmuş ama bende izmirde olduğum için merak ettim. plexr dan memnun kaldınızmı? nerede ve nekadar fiyata yaptırdınız paylaşırsanız çok sevinirim.Merhaba, evet yaptırdım. Şu an hala ödem devam ediyor. 10.gün doktora gideceğim. Sonucu paylaşacağım :)
merhaba ben 5 gun once ysptirdim kahverdngu kanuk olustu ve dokulmeye basladilar ama topluignenin badi kadar cukurluklar olustu sizdede boyle oldumuÖzelden paylaşabilirim tabiki ama şu ödem iyice gitsin...henüz 2. Gün şişlik epey var 1 haftada toparlar biraz ozaman atarım size msj olarak
Kabuklar döküldükten sonra çukurluk olmamalı yanş bende olmadı hiç kabuklar varken nokta noktaydı dökülünce kalmadı isterseniz doktorunuza bi sorunmerhaba ben 5 gun once ysptirdim kahverdngu kanuk olustu ve dokulmeye basladilar ama topluignenin badi kadar cukurluklar olustu sizdede boyle oldumu
Ankara'da merde sordunuzben samsundayım ve ankarada araştırdım.resimlerimi gönderdim ve 2 seans dediler toplam 2,500 tl,
ankarada önereceğiniz işin ehli hekimler olabilir mi?
Nerde yaptırdınızOo cok iyi en korktugun cok sislik olmasi
Ben Ankara'da bir doktor arıyorumBen 3.seansımı 2 gün önce yaptırdım şuan kabuklanma oldu ve ödem var biraz bikaçgüne dökülür diye tahmin ediyorum..ilk seanstada memnun kalmıştım zaten plexr bence hafif problemleri olanlar için süper bi yöntem gözkapaklarım gerginleşti likit zor sürerken şimdi rahatça sürebiliyorum izmirde doktor arayanlara çilem kaya koç u öneriyorum...
Mrb toplam ne kadara yaptırdınız ben de izmirde iyi bir doktor arıyorum ilk ve son halini gorebikirmiyiz sizin çok merak ettimBen 3.seansımı 2 gün önce yaptırdım şuan kabuklanma oldu ve ödem var biraz bikaçgüne dökülür diye tahmin ediyorum..ilk seanstada memnun kalmıştım zaten plexr bence hafif problemleri olanlar için süper bi yöntem gözkapaklarım gerginleşti likit zor sürerken şimdi rahatça sürebiliyorum izmirde doktor arayanlara çilem kaya koç u öneriyorum...