Ameliyatsız Göz Kapağı ve Göz Çevresi Estetiği

yelola cnm yaptırmışsın plexr memnunmusun? Bende düşünüyorum izmirde yaşıyorum sende izmirde gitmişsin kime gittin öğrenebilirmiyim?

evet istanbulda yaptırdım ..yapandan yapana fark oldugunu zannetmiyorum iyi bir yerde yaptırmıştım ..bence böyle şeylerde kesin çözüm ameliyat ama siz yinede iyice araştırın..
Ameliyat sonucundan hala memnunmusun? Ben de yaptirmak istiyorum. Dr unun adi ne acaba? Cevaplarsan cok sevinirim. Bu konuda baska hic bir yorum yok cunku

Bende çok aramıştım ama bu konuda maalesef yeterli yorumlar yok ben şimdiye kadar memnunum doktorum dilek avşar..burda resimli albüm yapan bi arkadaşınız var aslında gün gün atıyordu resimleri bende ondan etkilenip karar verdim bir anda birdr onunla görüş mutlaka

Cok tesekkurler :) Hangi arkadas, adi ne? Seninki sadece göz kapagimi?

ben bir yıl once yaptırmıstım . göz altında çok işe yaradı ama üstteki sonuc ıstedıgım gbı olmadı azıcık kaldırdı ama hala gozlerım aglıyo gıbı duruyor

ben bir yıl once yaptırmıstım . göz altında çok işe yaradı ama üstteki sonuc ıstedıgım gbı olmadı azıcık kaldırdı ama hala gozlerım aglıyo gıbı duruyor
Sonuctan memnun degilsin o zaman Peki dr un kimdi?

Sonuctan memnun degilsin o zaman Peki dr un kimdi?
Aonuçtan memnun olmama sebebi gözşekli olabilir tabi kişiden kişiyede değişiyor memnuniyet..plexr biraz daha hafif şikayetleri olanlar için buarada ben yrn yaptırıyorum plexr göz kapağı için:) isterseniz size bilgi veririm burdan 3 seans gidicem 1 buçuk ay arayla ama araştırdığım kadarıyla ilk seansta bile birazda olsa farkediyor..

Ben de Plexr yaptırmış bir kişi olarak kesinlikle tavsiye ederim.Cerrahi yaptıracak boyutta bir problemim yoktu zaten o nedenle plexr tercih ettim, 3 gün ödemim oldu bir de nokta nokta kabuklanmalar oldu üzerini bol fondotenle kapattım dışarıdan fark edilmedi. En önemli şey güneşten iyi korumak lekelenmemesi için yaz aylarında yapılmıyor genelde o yüzden. Ben kasımda yaptırmıştım hiç sorun olmadı leke açısından. Bakışlarım daha netleşti, makyaj yaparken çok net farkediliyor zaten aldığınız sonuç. Çok ağrılı bir işlem değil, uyuşturucu krem sürdüler işlem öncesi.Benim doktorum da gerçekten çok iyi çalıştı sonuçtan çok memnun kaldım. Bence tereddüt etmeyin yaptırmak istiyorsanız.

Kızlar bugün yaptırdım yalnız gerçekten canım acıdı :/ yani acı eşiğim yüksektir aslında dayanırım ki dayandımda aslında ama snralara doğru kendimi cimcirmekten bacaklarım kızardı şöyle söyliim ilk yapıldığı an farkediyor gözkapaklarım açıldı resmen...tabi şuan çok şiş ödem var fondoten aldım doktorumun önerdiği fiyatı 95 tl... Ama 50 faktör koruyuculu ve ithalmiş kapatıcılığıda çok iyi..ben ameliyat istemedim çnkü okdr problemim yoktu sadece gözkapaklarım şiş duruodu ve göz kenarlarım düşüktü biraz.şuan bile memnunum diyebilirim ama 2 seans daha gidicem 1 buçuk ay aralıklarla...fırsat buldukça gün gün yazıcam burdan siZe...

H humeyra92 geçmiş olsun..iyileşince asıl görün farkı.Ben tek seans yaptırdım onda bile acayip memnun kaldım. Süper bir işlem bence doğallığı da bozmuyor..

öncesi sonrası fotoğraf paylaşabilirmisiniz

Bu konuda yazılanların üzerinden bir ay geçmiş, güncelleyelim.
Ben de gözkapağı düşüklüğü için ameliyatsız çareler arıyorum, deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

bu soruna bir çözüm bulabildiniz mi? bende de aynı sorun var

1 1anne çok teşekkür ederim..şuan baya ödem var gözçevremde daha net değil ama şimdiden açılmayı görüyorum ki 2 seans daha dedi doktorum kesinlikle çok etkili göz kapaklarında plexr..

Doktorunuz kimdi acaba?

Merhaba ,
cuma günü plexr ameliyatı oldum ,cumartesi akşamı şişliğe rağmen konsere gittim ,şu anda sadece kabuklar var ,hiç kimse farketmedi:)))))))))
tek seansta bile çok memnun kaldım .
işlem öncesi burda ki yorumları okumuştum ,iyi ki dr güvenmişim ,işlem sonrası ile burda ki olumsuz yorumların ilgisi yok .herkese tavsiye ederim .

KIZLAAR ÇOK SEVİNDİM SİZİN ADINIZAA SADECE GÖZ KAPAĞINIZAMI YAPTIRDINIZ PEKİ KAŞLARIN ARASINADA YAPILIYORMU BİLGİNİZ VARMI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…