Ameliyatsız çare olduğuna inanmıyorum .ben plxr dan hiç memnun kalmadım..iyi araştırın benceBu konuda yazılanların üzerinden bir ay geçmiş, güncelleyelim.
Ben de gözkapağı düşüklüğü için ameliyatsız çareler arıyorum, deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
merhabaAmeliyatsız çare olduğuna inanmıyorum .ben plxr dan hiç memnun kalmadım..iyi araştırın bence
Merhaba..merhaba
neden memnun kalmadınızbende çok araştırıyorum da bu konuyu çalıştığım için ve ilk yapıldığında şiştiği için cesaret edemiyıtum
merhaba ben de daha önce göz kapagı dusuklugunden amelıyat oldum 1 sene once ama bıraz dusme oldu gıbıme gelıyor tabıkıı amelıyatsız cozumlere bakıyorum oncelıkle. plexrı arastırdım sız nerede yaptırmıstınız acaba ve amelıyatı kıme oldunuz acaba? tesekkurlerbu arada plexr yaptırdığımda da çok şişmişti gözlerim..Ameliyattaki kadar olmasa da özellikle 2 gün baya bi vardı yine
çok hoş bi bayansınız bu arada fotolarınıza baktım keşke sizin gibi olsa gözlerimin şeklide hiç gerek kalmasaydı istanbuldamı yaptırdınız acaba plexr işlemini yapandan yapana faklılık oluyomu acababu arada plexr yaptırdığımda da çok şişmişti gözlerim..Ameliyattaki kadar olmasa da özellikle 2 gün baya bi vardı yine
evet istanbulda yaptırdım ..yapandan yapana fark oldugunu zannetmiyorum iyi bir yerde yaptırmıştım ..bence böyle şeylerde kesin çözüm ameliyat ama siz yinede iyice araştırın..çok hoş bi bayansınız bu arada fotolarınıza baktım keşke sizin gibi olsa gözlerimin şeklide hiç gerek kalmasaydı istanbuldamı yaptırdınız acaba plexr işlemini yapandan yapana faklılık oluyomu acaba
plexr ı soruyorsanız istanbulda bağdat caddsinde yaptırdım.. ameliyatımıda istanbulda başka bir doktora yaptırdım ama bence ameliyat kesin çzüm düşme değilde belki göz alışe ettıkça size düşme olmş gibi geliyor olabilir mi acaba? ben şahsen plexr ı tavsiye etmiyorum..merhaba ben de daha önce göz kapagı dusuklugunden amelıyat oldum 1 sene once ama bıraz dusme oldu gıbıme gelıyor tabıkıı amelıyatsız cozumlere bakıyorum oncelıkle. plexrı arastırdım sız nerede yaptırmıstınız acaba ve amelıyatı kıme oldunuz acaba? tesekkurler
merhabaaaMerhaba, ben uzun süredir araştırıyorum. Dermatolog bir tanıdığıma botox çözüm olur mu ameliyat olmadan biraz idare edebilir miyim diye danıştım. Bana plexr önerdi ve kendisi o dönem daha plexr makinesi almadığı için yapmıyordu. Şüpheci olduğum için :) epey inceledim .. sonuç izmir de tavsiye edilen ve yaptığı çalışmaların sonuçlarını gördüğüm bir doktora gittim.. süreci dinledim ve karar verdim :) bugün akşamüstü plexr yaptırıyorum.. bakalım ne olacak ... işe yaramaz diye düşünmüyorum... çok kişi de işe yaramış.. kendi deneyimimi yaptırınca paylaşırım...
merhabaaa
:)
yaptırdınızmı nasıl oldu çok merak ettim sonucu inşallah iyi olmusturrr:)
peki şişlik çok oldımu tek kafaı karıştıran sey o .o yüzden yaptırmıyorum yoksa şimdiye 50 defa yaptırcaktımMerhaba, evet yaptırdım. Şu an hala ödem devam ediyor. 10.gün doktora gideceğim. Sonucu paylaşacağım :)
Siz ne ameliyatı oldunuz tam olarak? Badem göz mü?Merhaba..
Hiç bi fark olmadı maalesefo yüzden ben 2seansı yaptırmayıp , ameliyat oldum.Bana sorarsanız ameliyat kesin çözüm.
Ben Cumartesi günü yaptırım bugün 2. gün göz kapağında biraz şişme oldu ama bugün inmeye başladı kahverengi noktacıklar henüz belli 2 gün sonra kuruyup dökülmeye başlayacak dediler. 1 hafta sonra kontrole gideceğim. Ama şuan 2. gün şişlil ve kahverengilik dışında ağrı sızı gibi şeyler yok. Güneten çok iyi korumak gerekiyormuş. Kocaman güneş gözlüğü aldım işe gidip gelirken onu takıcağım. Son hali hakkında sizlere bilgi veririr.Selamlar.Göz Kapağımdaki deri katlantısı beni çok rahatsız ediyor.Ameliyat olmaktan korkuyorum.Son dönemde ameliyatsız göz Kapağı estetiğinde kullanılan bir cihazı takip ediyorum.Cihazın ismi Plexr.cihazla ilgili bilgisi olan yada uygulama yaptıran varmı.Cihazın hiç bir yan etkisi yokmuş.cihaz a ait sayfanın linki aşağıda
Uygulamaya ait resimde gerçekten çok çarpıcı
Ben Cumartesi günü yaptırım bugün 2. gün göz kapağında biraz şişme oldu ama bugün inmeye başladı kahverengi noktacıklar henüz belli 2 gün sonra kuruyup dökülmeye başlayacak dediler. 1 hafta sonra kontrole gideceğim. Ama şuan 2. gün şişlil ve kahverengilik dışında ağrı sızı gibi şeyler yok. Güneten çok iyi korumak gerekiyormuş. Kocaman güneş gözlüğü aldım işe gidip gelirken onu takıcağım. Son hali hakkında sizlere bilgi veririr.
bugün daha kahverenginoktacıklar dökülmeye başladı şiş olduğu için faydası oldumu henüz anlamadım sanırım 1 hafta 10gün geçmesi gerekecek, sonucu yazarımmerhabaa
kimse geri dönüş yapmadı bu konuyla ilgilio kadar merak ediyorumki yaşanılanları sonucunuzu gerçekten merak edip burda paylaşmanızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürlerrrr
şu kadarı söyleyebilirim şimdilik öyle acısız falan değil bugün çok acıdı kuruduça gerildi , birde güneş koruyuculu kapatıcı sattılar 150 tl üzeriydi o bana dokundu alerji yaptı daha çok ödem oldu .Sonra yaptırdığım yere telefon açtım onun yerine güneş koruyucu sürsem olurmu dedim , olur dediler ve eczaneden sadece yüze sürülen güneş koruyucu aldım. (45 tl ) Birde gerilmeden dolayı acıyordu bepanten yanık kremi süreyim mi dedim sakıncası olmaz dediler , arada da buz koydum şişlikler için düşünün ne kadar kabus bir gündü ,iş yerinde çalışamadım eve gelince bepanten sürünce şimdi rahatladım ama halen şişlik var . Bugün 3. gündübugün daha kahverenginoktacıklar dökülmeye başladı şiş olduğu için faydası oldumu henüz anlamadım sanırım 1 hafta 10gün geçmesi gerekecek, sonucu yazarım
şu kadarı söyleyebilirim şimdilik öyle acısız falan değil bugün çok acıdı kuruduça gerildi , birde güneş koruyuculu kapatıcı sattılar 150 tl üzeriydi o bana dokundu alerji yaptı daha çok ödem oldu .Sonra yaptırdığım yere telefon açtım onun yerine güneş koruyucu sürsem olurmu dedim , olur dediler ve eczaneden sadece yüze sürülen güneş koruyucu aldım. (45 tl ) Birde gerilmeden dolayı acıyordu bepanten yanık kremi süreyim mi dedim sakıncası olmaz dediler , arada da buz koydum şişlikler için düşünün ne kadar kabus bir gündü ,iş yerinde çalışamadım eve gelince bepanten sürünce şimdi rahatladım ama halen şişlik var . Bugün 3. gündü