hımm bende cok etkilenmedm sadece gece bi kere tuvalete kalktıgımda tansyonum düşmğştğü bide amlyattan uyandıktan sonra sancılar grmeye basladı agrı kesci vurdular ertesi gune hc bsyim kalmamıstı yemek fln herseyi yedm ama iştahsızdım normaldee cok iştahlı sayılmam zatenBen narkozdan çok etkilenmedim aslında.sadece yürürken hafif baş dönmesi,mide bulantısı yaşadım.ama çok kötü değildi.beni ağrılar zorladı.ağrılar şiddetlenince hemşirelerin hemen müdahale etmesi açısından hastane daha rahat.
bnde bakmıstım damlaya bakmadm ama damlanın profl yuksekliği dahamı fazla oluoYeni ameliyat olacak arkadaslara bir tavsiye,
CC ve profilinizi karar vermeden once, implant markasinin kataloguna bakin, sizer-lari dikatte alin.
Ben bakmamistim ama yaptiran arkadasimin onerisini dikate aldim high profil icin, moderate dusunuyordum cunku.
Cikinti dedigimiz, profil oluyor.
Benimki mesela 5,8mm. Bu cikintiyi yuvarlak implant isteseydim anca ultra high 480cc ile alabilirdim sonuc olarak. Mentor katalogundan baktim.
bnde bakmıstım damlaya bakmadm ama damlanın profl yuksekliği dahamı fazla oluo
hım bnde mentorunkne baktm ilk muayeneye gttiğimde doktorum ordan anlattı hatta 25 ccde yukkseklikden cok taban genişliyor demişti önemli olan taban genişliğide sanki tasmaması içinCanim ben sadece Mentor un kilere baktim, diger markalarda farkli olabilir.
hım bnde mentorunkne baktm ilk muayeneye gttiğimde doktorum ordan anlattı hatta 25 ccde yukkseklikden cok taban genişliyor demişti önemli olan taban genişliğide sanki tasmaması için
İki günlüğüne bir hastabakıcı bulurum canım eve de çıksam evde yanımda olur bana yardımcı olabilmesi açısından. Ben birgeceden fazla hastanede kalmak istemiyorum çünkü daha da hasta olurum kokusu hastane ortamı ben sağlamkenn benim tansiyonlarımı yerle bir ediyorDoktorumda cok musait bir aday oldugumu soylemisti. Insallah oyle olur canim.
Bu arada kesinlikle 2 gun hastanede kal ve yardimci birini tut. Bak agri kesicilerin etkisi geçti agrilarim cogaldi keldim kalkamadim bugun. biraz dolasinca aciliyorum ama yinede destrksiz zor yani.
Benim kafam iyice karıştı yahuYani aynı cc deki moderate daha geniş, high profil daha yüksek?!?! Doğru mu anladım fıstıklar
Ben diyorum zaten biraz daha araştırırsam dr umun yanında staja başlayacağımya netten bakın mentorun listesine işteeiyice meme doktoru olcaksınız yakında valla bu kadr kafanızı karstrmayın derm ben
Canım yeni ameliyat olacakların hepsi öyle merak etme bende sabaha kadar uyuyamıyorum elimde tlf durmadan araştırma yapıyorum sanki ben yapıcam ameliyatıHakkaten yahu kafam çorba oldu zaten yatıyorum kalıyorum meme . Eşim iyiki izin verdim aklını kaçırcan artık dedi
TabikiEvet 1 seneye kadar tam sekillerini aldigini biliyorum. Ama yaza biraz hazir olurum dimi yaaa:))
Aynen canım yeni ergenler gibi elimde telefon fellik fellik araştırıyorum..memeyi bulacağiz belkide aklımızı kaçırmasakCanım yeni ameliyat olacakların hepsi öyle merak etme bende sabaha kadar uyuyamıyorum elimde tlf durmadan araştırma yapıyorum sanki ben yapıcam ameliyatı
TabikiYaza kadar seni rahatsız eden görüntü gitmiş olır biraz
aynen öle bu kdr dididklemek cokda ii değil beklenti yükseliyor tabiki o gördüklernizde bzm bedenlermz aynı değil sncta doktor arastrmanız daha mantıklı bnceBen diyorum zaten biraz daha araştırırsam dr umun yanında staja başlayacağımyerli yabancı bütün ameliyatları izliyorum her araştırmayı yapıyorum sanırım böyle herşeyi kurcaladıkça memnuniyetsizlik artacak çünkü realself dışında herkes en iyi memeyi koyuyor e onları gördükçe insanın beklentisi de artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?