Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

hımm bende cok etkilenmedm sadece gece bi kere tuvalete kalktıgımda tansyonum düşmğştğü bide amlyattan uyandıktan sonra sancılar grmeye basladı agrı kesci vurdular ertesi gune hc bsyim kalmamıstı yemek fln herseyi yedm ama iştahsızdım normaldee cok iştahlı sayılmam zaten

Aaa oldun mu amelıyatını gecmiş olsun çok mu ağrın oldu çocuğu naptın kreş işini

Yeni ameliyat olacak arkadaslara bir tavsiye,
CC ve profilinizi karar vermeden once, implant markasinin kataloguna bakin, sizer-lari dikatte alin.
Ben bakmamistim ama yaptiran arkadasimin onerisini dikate aldim high profil icin, moderate dusunuyordum cunku.
Cikinti dedigimiz, profil oluyor.
Benimki mesela 5,8mm. Bu cikintiyi yuvarlak implant isteseydim anca ultra high 480cc ile alabilirdim sonuc olarak. Mentor katalogundan baktim.

bnde bakmıstım damlaya bakmadm ama damlanın profl yuksekliği dahamı fazla oluo

Canim ben sadece Mentor un kilere baktim, diger markalarda farkli olabilir.
hım bnde mentorunkne baktm ilk muayeneye gttiğimde doktorum ordan anlattı hatta 25 ccde yukkseklikden cok taban genişliyor demişti önemli olan taban genişliğide sanki tasmaması için

İki günlüğüne bir hastabakıcı bulurum canım eve de çıksam evde yanımda olur bana yardımcı olabilmesi açısından. Ben birgeceden fazla hastanede kalmak istemiyorum çünkü daha da hasta olurum kokusu hastane ortamı ben sağlamkenn benim tansiyonlarımı yerle bir ediyor çok duygusal bir insanım kendi acımı unutur orada birine birşey olsa bayılırım.. İki kere bir yakınımı hastaneye götürdüm hastanede bayıldım

Yani aynı cc deki moderate daha geniş, high profil daha yüksek?!?! Doğru mu anladım fıstıklar
Benim kafam iyice karıştı yahu yükseklik arttıkça tabanı daralıyor diye biliyorum. Orta profilin tabanı geniş yüksekliği az. Orta plus, hıgh , ulrtra hıgh diye gidiyor ve yükseklik arttıkça tabanı daralıyor .. Ama onlarda da cc arttıkça atıyorum hıgh profilde cc arttıkça tabanı da artıyor.. Mesela 300cc hıgh profilin çapı 11.1 iken 400cc si 12.2 oluyor..

ya netten bakın mentorun listesine iştee iyice meme doktoru olcaksınız yakında valla bu kadr kafanızı karstrmayın derm ben
Ben diyorum zaten biraz daha araştırırsam dr umun yanında staja başlayacağım yerli yabancı bütün ameliyatları izliyorum her araştırmayı yapıyorum sanırım böyle herşeyi kurcaladıkça memnuniyetsizlik artacak çünkü realself dışında herkes en iyi memeyi koyuyor e onları gördükçe insanın beklentisi de artıyor

aynen öle bu kdr dididklemek cokda ii değil beklenti yükseliyor tabiki o gördüklernizde bzm bedenlermz aynı değil sncta doktor arastrmanız daha mantıklı bnce

Arkadaslar ben sadece bir doktorla görüştüm .Göğüs kafesimde biraz sorunlu biraz ayrık duracağı söyledi ve Uçlar hafif yana bakıyor öyle olucak yine dedi 300 cc ve damla .acaba bu kötü durur mu kafam o yüzden karışık ya çok çirkin olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…