• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Korkma canim cok korkanlardan biri de bendim stresten kafayi yicem diye dusundum ama bisekilde olup bitiyo ameliyat a girip cikmakta bişey yokmus diyosun olup bitiyo sen gormeden :) Allah onun sabrini veriyo. sonrasi agrilar falan iste onlar biraz sıkıcı ama onu da atlatirsin o da biraz agri eşiğine dayanikliliga gore degisiyo ben o konuda biraz mizmizim :)
Inşallah dayanıklı çıkarım ;) aslına bakarsan, şimdi taktığımız sütyenlerin baskısı da azımsanacak gibi değil ;)

Inşallah dayanıklı çıkarım :KK66: aslına bakarsan, şimdi taktığımız sütyenlerin baskısı da azımsanacak gibi değil :KK66:
Canim bende ameliyattan once bir kan aldilar tektikler yapilacak dedikleri buydu galiba birde sorular sordular narkoz doktoru okadar baska bir sey yapmadilar yani ayni gun yapilabilen seyler bence kafayida takma hersey cabucak olup bitecek 2 gun benim hoc agrim yoktu hastanede kaldigim surece ferruh bey 3 ve 4 gun biraz sisme olacak ve gececek demisti dren koyacakmi doktor

Canim bende ameliyattan once bir kan aldilar tektikler yapilacak dedikleri buydu galiba birde sorular sordular narkoz doktoru okadar baska bir sey yapmadilar yani ayni gun yapilabilen seyler bence kafayida takma hersey cabucak olup bitecek 2 gun benim hoc agrim yoktu hastanede kaldigim surece ferruh bey 3 ve 4 gun biraz sisme olacak ve gececek demisti dren koyacakmi doktor
Canım, ameliyattan 1,2 gün önce hastanede tetkiklerin yapılsın dedi.kanama süresine fln bakarlar dedi bi arkadaş . Evet canım , dren koyacakmış, 2 gün sonra çıkarırız dedi. Dirensiz olmaz dedi. Keşke dren olmasaydı, ama naaapalım??? Vardır bi bildikleri ;)

Hastanedeki ağrı kesiciler rahatlatmıştır seni ;) zaten Volkan bey de, ilk gün ağrı olmaz, 2. Ve 3. Gün olur dedi. Ağrı kesicilerle kontrol edilebilen ağrılar olacak dedi. 4. Gün otomatik vites araba sürersin dedi ;) hadi inşallah ;)

Hastanedeki ağrı kesiciler rahatlatmıştır seni :KK66: zaten Volkan bey de, ilk gün ağrı olmaz, 2. Ve 3. Gün olur dedi. Ağrı kesicilerle kontrol edilebilen ağrılar olacak dedi. 4. Gün otomatik vites araba sürersin dedi :KK66: hadi inşallah :KK66:
tatlım biliyorsun ben 4. gün antalya ya tatile gidicektim bırak otomatik araba kullanmayı pilotu olan uçaga bile binenedim :KK70:

Canım dua edin :KK66: hem delirmiiiiim diye hem de sağ salim atlatiiim diye :KK66:
Seninde az kalmış cnm ne güzel , bir an önce olsun bitsin inşallah. Ben eylülde düşünüyordum ızinimi ona gore ayarlamıştım ve hesapta olmayan is değişikliği yaptım ve artık izinimde yok ne olacak bilmiyom. Senin gibi hızlı karar alıp yaptıranlara çok seviniyorum.inşallah herşeyi istediğin gibi olur. Bu arada benide izlemeye alırsan çok mutlu olurum, seni ameliyatını sonrasında takip etmek isterim..

Seninde az kalmış cnm ne güzel , bir an önce olsun bitsin inşallah. Ben eylülde düşünüyordum ızinimi ona gore ayarlamıştım ve hesapta olmayan is değişikliği yaptım ve artık izinimde yok ne olacak bilmiyom. Senin gibi hızlı karar alıp yaptıranlara çok seviniyorum.inşallah herşeyi istediğin gibi olur. Bu arada benide izlemeye alırsan çok mutlu olurum, seni ameliyatını sonrasında takip etmek isterim..
Canım vardır bir hayır bunda da ;) geç olsun güç olmasın ;)

Hastanedeki ağrı kesiciler rahatlatmıştır seni :KK66: zaten Volkan bey de, ilk gün ağrı olmaz, 2. Ve 3. Gün olur dedi. Ağrı kesicilerle kontrol edilebilen ağrılar olacak dedi. 4. Gün otomatik vites araba sürersin dedi :KK66: hadi inşallah :KK66:
Canisi 4 gun nerde araba surmek yururken bile nefes nefese kaliyon disimi bike zor fircaladim sac toplamam zaten imkansizdi bir gorseydin arabayla dlasmak bile zor ankarada cukurlara girdikce memislerimi tutuyordum

Sardi bir telaş, korkan kız gitti birde gıdık amaliyatını sordu doktora:KK69::KK23: bu ne pehriz, bu ne lahana turşusuEn Büyük KK kızlarrrrrrr yarın saat 16:00 da amaliyat olacakmışımmmm :KK53::oops::cry: dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Sardi bir telaş, korkan kız gitti birde gıdık amaliyatını sordu doktora:KK69::KK23: bu ne pehriz, bu ne lahana turşusuEn Büyük KK kızlarrrrrrr yarın saat 16:00 da amaliyat olacakmışımmmm :KK53::oops::cry: dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Allah yardımcın olsun canım inşallah hersey gönlünce olur agrısız acısız süreçlerin olsun inşallah.

Back